Opublikowano 11 października 20222 l Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej i od sąsiadki, pyszne i z wesołych kurek
Opublikowano 12 października 20222 l Wałczer na dwajścia złotych wyczepany W końcu dzieci masło znowu dostaną, bo już płakali, że suchy tygodniowy chleb rani ich w ich małe gardła update warto przeglądać oferty poza szejkomatem. Dziś jeszcze masło oselkowe 300g za 9 zł, Lipton 92 torebki po 10 zł zamiast 15 zł. Ostra cebula weszła z tym dodatkowym rabatem -20 zl. BTW polecam mufinki Wedel czekoladowe, ale wchodzą z czarną gorzką kawą, bo same mają mega słodki krem czekoladowy w środku.
Opublikowano 13 października 20222 l Adam ptak, ale napewno nie orzel U moich tesciow kury maja roztrenowanie , slabo sie niosa bedzie trzeba na te biedronkowe przejsc na jakis czas.
Opublikowano 13 października 20222 l A taka dygresja ode mnie Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele? Biedronka klasy I, Biedronka klasy II, Biedronka klasy V? Jak jakieś jebane Kaiju. Znajoma, która tam pracuje mi o tym mówiła. To dlatego w niektórych sklepach jest git, a w innych kołchoz. Jak delegowali ją w zastępstwie do Lvl I to zawsze brała chorobowe. Podobno robią badania i zależy od osiedla/docelowego klienta. Jak docelowo osiedle to żulownia to jest pół sklepu tanich win i syf, bo tną koszty na obsłudze, a na nowszych osiedlach jest elegancko i jakieś działy vegan/fresh/homo. Dzisiaj zajechałem do takiej Bidery pod dworcem i faktycznie, to chyba była ta najniższa klasa. Setki milionów rodzajów piwa VIP, ale nie było mojego ulubionego jogurtu:( Pełno żuli, syf, na podłodze jakieś pomidory zmieniające się w ketchup, na środku cyganie walczyli o ostatni cukier a obsługa to duchy, w dodatku z Ukrainy.
Opublikowano 13 października 20222 l Ja niedawno byłem w jednej z Biedronek we Wrocławiu niedaleko Wyspy Słodowej. W tak małej i nieogarniętej jeszcze nie byłem. Między półkami ledwo dało się minąć, asortyment bardzo okrojony, burdel na półkach, a towar lodówkowy leżał na półkach zepsuty - np soki ananasowe, czy pomarańczowe.
Opublikowano 13 października 20222 l Juz pisalem kiedys o tym. U nas tez na obrzezu w regionie ostroleckich slumsow byla biedra. Raz w niej bylem, legancko, jakies podpite patusy tam sobie laza, krzycza, zaczepiaja klientow. No atmosfera do kupowania minikiwi naprawde rozczulajaca Bo belki latajace i placzace z matkami przywolujacymi je zwrotami "wracaj tu kurwa" included To byla tez pierwsza biedra w regionie gdzie plyty i gierki byly zamykane za szklem xd No i kumpela mi mowila ze tam sa zsylane wlasnie za kare pracownice. Takie biedronkowe łagry. Ale juz nie ma tej biedry
Opublikowano 13 października 20222 l Najlepsze ze w kazdej byl ochroniarz a akurat w tej nie xD Ale w sumie co sie dziwic , kto by sie chcial uzerac z podpitymi sebixami. Prawdziwi ochroniarze pewnie by nie chcieli a co jakies dziadki albo kolesie z grupą inwalidzką
Opublikowano 13 października 20222 l Godzinę temu, krupek napisał: Adam Ptak to czołowe trol konto na FB, wszędzie go pełno.
Opublikowano 14 października 20222 l Nie widziałem tego szmat czasu, chyba wycofali. Szkoda, bo to był sztos. Jest to w Biedrach u was na wsi?
Opublikowano 14 października 20222 l To real foto? Jestes zajeta? Tez lubisz grac w gry wideo jak my?
Opublikowano 14 października 20222 l Autor W dniu 11.10.2022 o 16:48, Rozi napisał: Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej a teście ze wsi? 22 godziny temu, gekon napisał: Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele? u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia
Opublikowano 14 października 20222 l 24 minuty temu, grzybiarz napisał: a teście ze wsi? u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia u mnie też właśnie remont mam nadzieję, że nie zrobią jakiegoś działu mięsnego lub rybnego z tygodniowymi rybami;/ A propo ryb. Uwielbiam te skurwysyny. Chyba jedyny taki puszkowy śledź, który nie jest zalany octem. Polecam
Opublikowano 14 października 20222 l Ja to tam nawet nie zagladam na ten dzial miesny, jakos wydaje mi sie ze maja tam to samo co w pudelkach albo gorzej bo niepakowane, latwiej psujace sie. Ale moze sie myle.
Opublikowano 14 października 20222 l 10 godzin temu, Anal Wake napisał: Kabi, buhaju, bo przy(pipi)e ci jak babci ;/ Babciowy bokser.
Opublikowano 15 października 20222 l U mnie na pewno jest biedronka max levelu drugiego. Zawsze, jak jest coś fajnego w gazetce, to w mojej biedronce tego nie ma. Ale w sumie, nawet soli kiedyś nie było xD
Opublikowano 15 października 20222 l W mojej chrupek kukurydzianych nie ma od dwóch miesięcy lekko. Specjalnie po te wióry muszę do Lewiatana chodzić i stać wśród pań w kitlach
Opublikowano 15 października 20222 l W żadnej biedronce u mnie na wsi nie ma Pepsi Max. To ogólnopolski kryzys, czy lokalna klęska?
Opublikowano 15 października 20222 l Czasem po prostu nie dowożą produktów do wielu biedronek. A czasem wycofują produkt konkretnej marki, pozostawiając konkurencyjny. Tak było np. w przypadku laysów, których po prostu już nie ma.