Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jebie, moze nie biedra ale w lidlu ponoc przestali dostarczac nierafinowany olej kokosowy. Tylko jakies rafinowane bio (xd) gowna mieli jak bylem wczoraj. A byl taki fajny i niedrogi. 

I co teraz tylko net zostaje? Ciekawe czy w leclercu maja, tam duzy wybor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A po co Ci ten Olej? Boom na niego już dawno minął, chyba, że smarujesz nim swoje muskularne ciało na działce ku uciesze sąsiadek. 

Screenshot_20221220_091549_pl.jmpolska.clos0.mojabiedronka.thumb.jpg.350a7489e6d544d24072fba92d76ca9c.jpg

Taki prezencik na święta :) wczoraj jeszcze królewski po 3.99 się trafił. A ostatnio posucha była. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj biedra na plus, bo se rano wstałem i pomyślałem, że chłop by se kupił takie ręczniki papierowe queen strong, myk szybkie trzepanie o poranku i kupon akurat na 2 paczki po 6,99 zamiast 9,99. Thx Ladybug-san

Opublikowano

Nie wiem, bo nie kupiłem :sadkek: Zakładam, że grubszy = nie trzeba zwijać na pięć razy by wytrzeć kakę.

Redżajna rumianek już 9.99 zł / 8 rolek. Inflacja tykurwo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam domysły jak działa to całe trzepanko:

- stałem przy lodowkach i wystosowało mi jogurty Skyr

- stałem przy azjatyckich rzeczach i wylosowali mi słodki sos chili

- byłem na chemii i wystosowało ręczniki papierowe 

Tym trzepaniem to chyba wskazujemy dokładniejsza lokalizacje w sklepie, może sklepy są mapowane i wysylane na serwer? Apka tez często się sama aktualizuje „wewnątrz”, poza AppStore/Google, może zasysa te dane. 

-

no chyba ze przypadek, sprawdzę następnym razem. 

Opublikowano

Byłoby to spoko, ale trochę nie dowierzam w taką precyzję trackingu. Musiałyby być jakieś beacony Bluetooth rozmieszczone w biedrze, bo nie wiem czy pod dachem koordynaty GPS doprowadziłyby nas do jogurtu. Ale kto wie co tam informatyczki (yebane) biedronkowe wymyśliły.

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał:

- stałem przy lodowkach i wystosowało mi jogurty Skyr

- stałem przy azjatyckich rzeczach i wylosowali mi słodki sos chili

- byłem na chemii i wystosowało ręczniki papierowe 

Bardzo często mam te 3 rzeczy a trzepię w domu :) 

A dziś i wczoraj fioletowy tygrys, w moim życiu pojawi się trochę luksusu. 

Opublikowano

No grzybi chyba trochę odleciał wierząc, że taka technologia jest w Biedronce. W dwóch Biedrach obok mnie dach przecieka, a jedna była przez jakiś czas zamknięta, bo ptaki wlatywały, siadały na kratownicy dachu i srały nad lodówkami xd

• Haha 5
Opublikowano

u mnie nim wybudowali biedrę obok, to w starym budynku też dach cieknął, a latem było tak gorąco na sklepie, że majonezy obkładali tymi torbami termo...

no i polomarket tam się pojawił a biedrę postawili ulicę dalej. Później polomarket się przeniósł i lokal stał do wynajęcia za 30.000 zł na miesiąc :obama: