Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wziąłem, raz można spróbować bo lubię budyniowe rzeczy, a jak z BIAUKIEM to w ogóle. Oby było dobre :[

edit

dobre. Nie jebie słodzikiem, jest gęste i 20g biauka w kubku przy 150kcal. 

Opublikowano
41 minut temu, Plugawy napisał:

Dzisiaj oglądałem w biedrze, mało cukru to ma, ale mimo wszystko troche za drogie, chociaż moze wezmę następnym razem dla posmakowania.

Tanio nie jest, ale raz na jakiś czas mozna sobie podarowac odrobine luksusu

• Haha 1
  • This 1
Opublikowano

Te wafelki są świetne, ale nam w robocie chałwa najmniej smakowała.

Najlepszy jest kokos, tylko to już inna firma. Czasem w biedrach można znaleźć, aczkolwiek podrożały (jak wszystko) w ostatnich miesiącach. Bywały duże opakowania 500g za 9zł, a teraz już koło 15zł.

image.png.e867408cfaa71cba2f93cd048218419d.png

Opublikowano

Śmierdzi mi to tłuszczem palmowym na kilometr. Ale mogę się mylić bo były w biedrze rurki takie z kremem ale skład miały ok, oprócz cukru. 

Jadłem ten pudding słony karmel i dla mnie to wchuj za slodkie. Nawalili tam słodzika ostro. Konsystencja i wygląd na plus. Może czekoladowy byłby lepszy. 

Opublikowano

A propos słodkiego, kokosanki z Aldi są świetne.

opt.900w.png

Dobre w cholerę, mięciutkie. Choć zjem dwie i czuję się zapchany. Akurat są w promocji za 7zł.

Opublikowano

000C3GIMW3QESTRE-C114.jpeg

Omijac z daleka. Raczej sol z dodatkiem paluszkow niz na odwrot. Piecioma mozna sobie zaspokoic norme soli na tydzien. Zjadlem kilka i poszly do smieci.

• Plusik 1
Opublikowano

Po co kupować inne paluszki, jak są paluszki Lajkonik?

Nie wyjeżdżajcie mi tu z tym słodkim gównem o nazwie Beskidzkie, błagam.

Opublikowano
34 minuty temu, Rozi napisał:

Po co kupować inne paluszki, jak są paluszki Lajkonik?

Mi sie lajkoniki przejadly. Poza tym lubie probowac nowych smakow. Jadlem wlasnie niedawno beskidzkie solone (bo zawsze sezamowe) i byly spoko.

29 minut temu, Shankor napisał:

Co do marek własnych Lidla to paluszków nie próbowałem, czipsy mają dobre

W sumie czipsy zawsze mieli dobre. Kiedys crusty crocs czy cos, ostatnio to nie wiem ale chyba troche spadli jakosciow. Przynajmniej w solonch czpisach bo tylko te kupuje.

Opublikowano

Kiedyś Fritolay miało u nas dobre paluszki, Tazosy w nich były tak jak w chipsach.

W Czechach królem są Dupetky, takie krakersy paluszkowe, u nas chyba nie ma czegoś takiego.

Opublikowano

Nie było u mnie już budyniów, tylko kaszki. Kaszka jak kaszka, jak te smakije dla dzieci (czy manna z mlekiem), tylko lekko metaliczne od słodzika. Za 3.5 zetta można sobie te 15-20g biauka w kubku zjeść.