Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki nagle technologiczny wiracha się zrobił :kekyayaya:

"Zdrapki" wylosowane to ja mam jak wstanę z łóżka. Pod ręką w sklepie chcę mieć całą listę innych aktualnych ofert, które mam zamiar kupić, dlatego loguję się tuż przed wejściem, jak jeszcze mam zasięg. W sklepie między półkami to z LTE spada mi na H+ z jedną kreską i nic nie obadam. 

Appka jest słabo przemyślana pod tym względem i niezbyt dostosowana do używania w warunkach słabego neta w niektórych marketach. No i sam ten proces logowania, trwający po kilkanaście sekund. Dodatkowo jak chwilę podziała w tle i jest uruchamiana ponownie, to przy 4GB RAMu (nie jest to dużo, ale bez przesady) resetuje się i czeka się na logowanie od nowa - absurd, wszystkie inne appki trzymają sesję, a tu wywala do ekranu startowego z dezaktywowanym przyciskiem logowania.

• Haha 1
Opublikowano

Może za dużo apek masz po instalowane to Ci telefon zamula przy tej biedronkowej? :)

Trochę się nabijam, ale fakt apka biedry działa gorzej od jakiegoś czasu, mimo to mi działa ok i w sklepie jestem w stanie przejrzeć co mnie interesuje a raczej przypomnieć sobie co jest w promocji i wylosować pierdoly. A nie mam żadnego wybitnego telefonu. W sumie ta apka a apka polomarketu to niebo a ziemia. Tamta jest wchuj nie funkcjonalna i w sumie gówno warta. Nie mam tej Kauflandowej ani lidlowej więc nie wiem jak sobie radzą bo jestem tam raz na parę tygodni tylko po piasek dla szczajusow. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nabiło mi dzisiaj łososia wędzonego marinero 100g w cenie 150g, różnica 6 zł w cenie. Patrzę na opakowanie fabryczne i jest z przodu 100g, a na etykiecie 150g, poszedłem wymienić a tam co drugie z błędną etykietą, Pani na kasie zgłosiła kierowniczce i podobno problem jest w całym kraju, nie dajcie się oszukać :sonkassie:wiadomo, że gdyby było odwrotnie to też bym zwrócił uwagę, bo nie jestem jakimś złodziejem

Opublikowano
17 minut temu, Plugawy napisał:

U mnie to jest, ale nie wiedziałem, że to zerówka. Nie ma za to już kilka dni 0,5l zwykłej kołki. 

Bo to nowość z tego tygodnia, jest jeszcze wersja z cukrem od paru miesiecy.

Screenshot_20230907_221326_Instagram.jpg.0b183c5a617cc7fcd1bc2e7dfeb9205d.jpg

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Lidlu mleko Prosto Z Wioski w promocji za 3,50. Duzo lepsze od reszty marketowych.

Piatnica tez w promocji za tyle, ale majac wybor lepiej te w szklanej butelce brac. Niebo a ziemia. Tylko terminy krotkie.

Tez makaron Lasagne Italiamo za 4zl, jesli ktos robi. Dobra cena.

Wzialem dzis tez na sprobke kilka cukierkow kokosowych Mr Coco z mysla o dziewczynach w pracy, ale nie wiem, czy zostanie cos dla nich... :D Zajebiste, jak male Bounty. 25zl/kg to jak na cukierki chyba nie jest dzis wygorowana cena. Te sa super. Tylko pewnie jakas limitka sezonowa.

EDIT:

Dziewuchy zachwycone. ;) Też mówią, że soczyste jak bounty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W kaufie teraz jest masa mieszanek orzechowych (same orzechy, orzechy + rodzynki i jeszcze kilka) 10zl za 200g. Chyba sie jutro przejde po kolejna paczke bo cena niezla.

Ku.rwa znalalzem cenowke z 2021 :sadkek:

21.webp

Opublikowano

Bałbym się że trafię jakieś stare orzechy, a na tych z biedry jeszcze się nie zawiodłem. Parę dni temu kupiłem 300g migdałów za 11.99, wiec dobra cena. Cenowka była 14.99, ale przy kasie jakiś rabat wszedł kij wie skąd. 

Opublikowano
14 godzin temu, Shen napisał:

Ostatni raz piłem jak byłem we Wrocławiu, musze dorwać

image.jpeg.4a3c7204802cfdb1b7d14188c1a0567c.jpeg

Tydzień słowacki od jutro, te wędzone sery wygladaja ciekawie

https://www.biedronka.pl/pl/slowackie-specjaly-26-10

Jako mieszkaniec przygranicza ze Słowacją mogę polecić:

- kiełbasę z mangalicą

- parówki z papryką

- zawijasy serowe (i zwykłe i wędzone)

- bryndza

- napój winogronowy Vinea