Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 8 godzin temu, Mejm napisał: Harnas, Hochland, Hujjowizna. Mejm, maruda, pizda. Nowa strona więc sklej wargi sromowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W dniu 26.11.2023 o 21:30, Shen napisał: W dniu 21.11.2023 o 22:07, Mejm napisał: Ktos pil? Dzis widzialem ale nie chcilalem brac 1,5l a 0,5 nie bylo. Rozwiń i co, kupiłeś? Wróciła wersja zero u mnie, nie było kilka miesięcy, wziąłem dwie zgrzewki na zapas Kupilem. Nie wiem za co doplacilem te 50gr. Nie umiem nic powiedziec o tej wersji. Moze gdybym mial czerwona i probowal je jedna po drugiej to bym cos poczul. Mozna omijac i brac tansza Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 55 minut temu, Mejm napisał: Kupilem. Nie wiem za co doplacilem te 50gr. Nie umiem nic powiedziec o tej wersji. Moze gdybym mial czerwona i probowal je jedna po drugiej to bym cos poczul. Mozna omijac i brac tansza z cukrem nie piłem, to ci nie powiem, ale zwykła zero i zero intense mocno różnia się smakiem i poziomem nagazowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Właśnie widzę w apce że kupiłem kofole za 5 zł i odjęło 2.50. Czyli 2.50 to nawet dobra cena. Piszę o tym, bo niektórzy tym smakiem się zachwycają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Musze sprawdzic, bo u mnie zalega w biedrze Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Dla mnie to nie pijalny syf. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Co to kofola? Zajebiste są te promocje w biedrze. Do soboty jest promo na polędwiczki z dorsza i z zębacza. - 50% więc nie w kij dmuchał bo jak ma się wybierać pomiędzy kurczakiem za 25zl a ryba to chyba wiadomo co wybrać. Chciałem kupić z kilogram lub dwa. No i co? Wczoraj jestem w biedrze, ryb od chuja. Wszystkie tylko nie te w promocji. Ok, może wybrali. Dziś o 7 jestem w dwóch biedrach, w obu byly dostawy ryb ale oczywiście wszystkich tylko nie tych w promocji. Co do chuja, po co coś takiego robić i tylko wkurwiąc? Jutro o 7 objadę 4 biedry i jak nie będzie to zgłaszam sprawę do trybunalu Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 minuty temu, kanabis napisał: Co to kofola? Zajebiste są te promocje w biedrze. Do soboty jest promo na polędwiczki z dorsza i z zębacza. - 50% więc nie w kij dmuchał bo jak ma się wybierać pomiędzy kurczakiem za 25zl a ryba to chyba wiadomo co wybrać. Chciałem kupić z kilogram lub dwa. No i co? Wczoraj jestem w biedrze, ryb od chuja. Wszystkie tylko nie te w promocji. Ok, może wybrali. Dziś o 7 jestem w dwóch biedrach, w obu byly dostawy ryb ale oczywiście wszystkich tylko nie tych w promocji. Co do chuja, po co coś takiego robić i tylko wkurwiąc? Jutro o 7 objadę 4 biedry i jak nie będzie to zgłaszam sprawę do trybunalu Ukraińcy pewnie wszystko wzięli, no chyba że u Ciebie ich nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Tak samo z pieluchami 1+1 gratis czy papierem do dupy Comfort z niebieskim tygrysem. Chuja, w trzech biedrach w drodze do domu nic nie było, więc chyba trzeba polować od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 15 minut temu, kanabis napisał: Co to kofola? Taka czeska coca-cola z ziołami, dla mnie zajebisty smak ma. Kofolka zero? NO NIE ODMÓWIĘ, LEJ TO CHŁOPAKU 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Łososie wędzone jak jest 50% na drugi też tak znikają, albo chowają pracownicy za inne rzeczy bo już parę razy tak znalazłem "zakopane" przy samej tylnej ściance lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia A to prawda, też często szukałem tych wędzonych i nigdy nie znajdywalem xd Też obstawiam że pracownicy sobie biorą. Zaraz wygooglam bo coś czuję że mnie wkręcacie z tą kofolka bo nie widziałem czegoś takiego. A jestem stałym klientem i mam kartę biedronka więc wiem to i owo. Jedynie widziałem jakaś ostatnio tymbark owa wersję coli z mango bodajże. 34 minuty temu, _Red_ napisał: Tak samo z pieluchami 1+1 gratis czy papierem do dupy Comfort z niebieskim tygrysem. Chuja, w trzech biedrach w drodze do domu nic nie było, więc chyba trzeba polować od rana. No ale ja byłem z rana. I widać było że dostawa była ryb bo dojebali pstragow i innych okoni. A tych w promo albo nie przywieźli albo pochowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W dniu 25.10.2023 o 20:57, Shen napisał: Ostatni raz piłem jak byłem we Wrocławiu, musze dorwać Tydzień słowacki od jutro, te wędzone sery wygladaja ciekawie https://www.biedronka.pl/pl/slowackie-specjaly-26-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kofola na południu chyba jest bardziej znana, piłem ją w Krakowie, Wrocławiu czy Katowicach w różnych lokalach, w 3city się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W Auchanie można dorwać kofolkę na północy kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ciekawa sprawa. U nas nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kofola jest wyśmienita, najlepsza oczywiście taka z kija, w kuflu, do smażonego sera z frytkami, ogórkiem kiszonym i sosem tatarskim Ale kurde te butelkowe z marketów jakoś słabiej smakują, niż te butelkowe czeskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia U siebie jeszcze na długo przed tą promocją w biedrze właśnie w Auchanie była dostępna, zresztą z tego co widziałem to nadal jest. Z tym, że w biedrze są butelki 1L, a w tym drugim chyba 2L. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kofolka z tanka z pianką zawsze na propsie. Taki czeski obiadek w Czeskim Cieszynie popijany zimną kofą to sztosik. Wiadomo, że z butelki to "już nie to samo", ale zawsze to jakiś ekwiwalent. Niestety Czesi nie do końca ogarnęli jak zrobić wersję "zero" żeby jeszcze oprócz nazwy choć w ułamku smakowała jak oryginał przez co wersja zero jest prawie niepijalna przez chemiczny posmak słodzików. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Tak, zero jest obrzydliwa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W Aldi teraz tydzień czeski i jest kofola 2l za 7,49. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W dniu 23.01.2024 o 20:40, grzybiarz napisał: Właśnie widzę w apce że kupiłem kofole za 5 zł i odjęło 2.50. Czyli 2.50 to nawet dobra cena. Piszę o tym, bo niektórzy tym smakiem się zachwycają. Kupione 2 zgrzewki, leci plusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Właśnie wróciłem z 4 (słownie czterech) jebiedronek. W żadnej nie było polędwiczek z dorsza lub zebacza w promocji. Niesamowita promocja nie zapomnę jej nigdy. Ale przynajmniej nie wróciłem z niczym. Patrzę a tu ta wasza mityczna kofolka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Smak przereklamowany jak np drwal. Ale raz na rok teraz będziesz pił Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Za to dziś bananki w dobrej cenie. Oni lubią w biedrze tak z dupy przy sobocie zrobić promkę a w gazetce nie ma info o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi