kanabis 22 416 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 33 minuty temu, grzybiarz napisał: Smak przereklamowany jak np drwal. Ale raz na rok teraz będziesz pił No szału nie ma. Ale podwójny drwal to jest goty nie gadaj 28 minut temu, messer88 napisał: Za to dziś bananki w dobrej cenie. Oni lubią w biedrze tak z dupy przy sobocie zrobić promkę a w gazetce nie ma info o tym. Na początku tyg też były po 2.99. Jem codziennie 3 więc kupiłem na cały tydzień. Bałem się że pani kasjerka zapyta czy ja małpę w domu trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2 godziny temu, kanabis napisał: Właśnie wróciłem z 4 (słownie czterech) jebiedronek. W żadnej nie było polędwiczek z dorsza lub zebacza w promocji. Niesamowita promocja nie zapomnę jej nigdy. Ale przynajmniej nie wróciłem z niczym. Patrzę a tu ta wasza mityczna kofolka Wersja z cukrem? Odwaznie jak na fitofaga. Nawet mnie troche wykrecalo, Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia gdzie kurwa kupie w sobote cukier trzcinowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Mój ulubiony deser na redukcji teraz w promce, ale trzeba kupić 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Ja ostatnio wychodzę z biedry z siatką jogurtów i puddingów za 80 zł... Wcinam je jak szalony. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 48 minut temu, michal napisał: gdzie kurwa kupie w sobote cukier trzcinowy??? Spolem mają w kostkach 10 zł za 250g bodajże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 godzinę temu, Mejm napisał: Wersja z cukrem? Odwaznie jak na fitofaga. Nawet mnie troche wykrecalo, Zawsze robię w sobotę cheat Day. Człowiek by pierdolca dostał od samej zdrowej żywności. A no i pisaliście że wersja zero jest beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Pizze donatello tez fajna promka, druga 40% taniej. Ta z kurczakiem ma najlepsze makro z gotowców jak ktoś liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia U was też już nie ma rooibosa??? U mnie parę miechów. Najpierw zniknął pomarańczowy, teraz nie ma nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ale xhujowa spam reklama na telefon. Odkąd zmienili apke, czasem dostaję SMS-y. Muszę pogrzebać w ustawieniach. Reklama w stylu pisowcow: „a u PO drożej!” i co? 300 zł mam wydać jednorazowo na zakupy w biedrze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Tez dostałem takiego smsa kilkanaście minut wcześniej. Tylko pisali ze maja taniej papier do dupy niż w Lidlu. Wcześniej smsów z biedry nie dostawałem. A ta ich nowa apka jest chujowa bo czasem wylogowuje co poprzedniej nigdy się nie zdarzało. I trzepanie też jest gorsze niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Odpowiedz lidla na smsy biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego A jem właśnie te mandarynki z biedry. Kobita kupiła no i co? Suche, twarde, widać że tym smsem chcieli się pozbyć towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Serki wiejskie w promce po 99gr, wziąlem wszystko co mieli z light Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jak w biedrze wygląda sprawa "fit" wysokobiałkowych produktów? Bo Lidl mnie mega pozytywnie zaskoczył ilością takich, zarówno batoników, serków, jogurtów itd od za(pipi)ania i zazwyczaj bez ściemy w składzie. Ale żeby nie porzygać się z nudy, to może sprawdziłbym teraz biedre, mam ją tuż obok mojego lidla i chwalili się ostatnio, że to jedna z najnowocześniejszych biedr w polsce, więc może nie będzie za(pipi)ana paletami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Mam faze na te wysokobialkowe go.wna ostatnio glownie przez smak wanilii no i dla mnie lidl wypada najslabiej. Puding pilosa najslabszy, serek raczej ok. W biedrze to chyba tylko te GoPro czy GoLife sa (kaszki, pudingi, jogurty, batony). Wiec tutaj juz jakosciowo lepiej. Dobry byl tez pudding zotta z kauflanda. Ale mnie wszystko wygral serek typu skyr bakomy (ten z wikingiem). 300g, myslalem ze pojdzie na 2x a oje.balem na raz szybciej niz sie spodziewalem. Kupowalem w sellgrosie to nie wiem gdzie jest poza. Wszystko powyzsze oceniane smakiem/faktura/konsystecja, nie zwracam uwagi na skald, zawartosci bialka czy inne fitparametry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Dzięki. Mi głównie zależy na tym, żeby był spory wybór i brak jakiejś ściemy, że niby "fit" a w składzie cukier. W lidlu sztosami są dla mnie serek wiejski z 30g białka albo mega gęsty jogurt naturalny, który ma bodajże 37g białka na 330g opakowanie. Ale ogólnie widze, że chyba wszystkie markety powoli wyczuły popyt i coraz więcej tych zdrowszych alternatyw się pojawia. W lidlu ostatnio kupiłem nawet coś ala dżem od Allnutrition i jako dodatek do owsianki czy szejka robi robote fest, smakuje jak skoncentrowany kompot a skład i kalorie wypadają korzystnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Glownie pisalem o tych produktach, ktore z definicji sa dla fitowcow i oznaczone na pudelku "wieksza ilosc bialka". Tak, zdecydowanie widac, ze markety w to ida jak i sami producenci (no bakoma to raczej glownie przeciez zwykle jogurty od zawsze). Wydaje mi sie, ze w biedrze widzilem polke z pakerskimi odzywkami w tych duzych torbach co zazwyczaj byly tylko w sklepach dla pakerow. A to ci z biedry. Go Active a nie go pro xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Najlepsze puddingi, czesto mozna w promce dorwac. Słony karmel sztos. Lepsze od tych z lidla. Z lidlowskich to lubie te kaszki manne z wieksza iloscia białka. 4 minuty temu, Mejm napisał: Wydaje mi sie, ze w biedrze widzilem polke z pakerskimi odzywkami w tych duzych torbach co zazwyczaj byly tylko w sklepach dla pakerow. U mnie jest nad lodowkami z miesem, odzywki bialkowe, batony, jakies witaminy, owsianki do zalania woda itp Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, Mejm napisał: Ale mnie wszystko wygral serek typu skyr bakomy (ten z wikingiem). 300g, myslalem ze pojdzie na 2x a oje.balem na raz szybciej niz sie spodziewalem. Kupowalem w sellgrosie to nie wiem gdzie jest poza. trafiają się też w Aldi/biedrze/lidlu ale żadna sieć ich nie ma w stałej ofercie tylko jak w gazetce są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego W kaufie kupilem 4 rozne pudingi waniliowe (sa tez inne smaki) wiec wybor jest. Cenowo od 4-8zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Unikac pudingu alpro. Najdrozsze i obrzydliwe go.wno. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Pewnie też dostaliście SMS-y od biedronki, że gazeta fakt się pomyliła przy zakupach w biedronce i to Biedronka jest najtańszym sklepem, a nie Lidl. No i dzisiaj wchodzę do biedry a tam co kilka regałów taka karteczka, dwa złote różnicy. A oni piszą SMS-y i wieszają takie karteczki: 2 złote różnicy, parodia. Co za zjebany sklep. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi