mcp 2 062 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 9 godzin temu, Mejm napisał(a): Nigdy nie rozumialem idei rejestracji czegos na numer tel. Juz wtedy jak watsapy czy inne messengery potrzebowaly tego do dzialania. Jakby zwykle konto z mailem nie wystarczylo (JAK DAWNIEJ). I na co biedronce ten numer? Dzwonia do ludzi z informacja czy by sie nie skusili na parowki 2+1 bo beda w weekend rzucone? Nigdy nie dostałeś od nich SMSa z ofertą? Ja miałem taki okres, że codziennie mi przesyłali jakieś guwna aż w końcu zablokowałem numer, bo już zaczęło mnie to wkur.wiać Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 Skoro nie ma karty to nie rejestrował, wiec nie dostawał smsow (chyba). Dla mnie karta biedry to realnie z 30 zl rabatu na kazde wydane 100 zł tak średnio licząc, wiec miesięcznie duża ulga. 1 Cytuj
mcp 2 062 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 Spoko, a aplikacja dalej uruchamia się dłużej niż windows vista? Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 Nah, ta nowa przepisana wersja + telefonik z 8GB RAM i cyk, od razu sie odpala, od wielu tygodni sie nie ubiła do ekranu logowania. Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 Ta apka się teraz dość sprawnie odpala nawet na starych gownoandroidach z 4gb. Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 12 października 2024 Opublikowano 12 października 2024 Mnie osobiście apka wylogowuje mniej więcej co 2 tygodnie. Mam konto z żoną (na jej nr telefonu) i żeby działało to muszę klepać jakieś chujowe kody wysyłane jej na sms, co przy kasie jest niemożliwe. Mam niby kod w portfelu google, ale niektóre kupony trzeba aktywować w aplikacji i robią się schody. Payback czy Lidl plus (gdzie ostatnio doszły m.in. zniżki na Shell i do Cinema-City) działa bez zarzuty, bez nr telefonu. Także chuj im w portugalskie nieogarnięte dupy. Ciekawe czy te przekręty na punkciki (naklejki) coś ruszą w temacie. Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 13 października 2024 Opublikowano 13 października 2024 11 godzin temu, Shankor napisał(a): Mam konto z żoną (na jej nr telefonu) lepiej mieć dwa konta bo więcej kuponów, te do trzepania różne są zawsze Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 23 października 2024 Opublikowano 23 października 2024 W Lidlu są teraz orzechy nerkowca z serem i chili, mała paczka 80g, polecam. Cytuj
Suavek 4 946 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 W dniu 21.02.2024 o 12:34, Suavek napisał(a): A propos bounty, to ostatnio w Lidlu znowu były te cukierki Mr Coco. Świetne są i smakują właśnie jak takie mini-bounty. Dziś i jutro w Lidlu wszystkie cukierki -25%. Można trochę się zaopatrzyć na wypadek, gdyby dzieciakom się drzwi otworzyło, ale przy okazji kupiłem większą ilość tych Coco. Normalnie "tylko" 25zł/kg. W smaku jak bounty, dwa takie cukierki to jak batonik. Dupa rośnie, ale trudno, warto spróbować. Cytuj
MaZZeo 14 326 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 Bounty, chyba najgorszy baton ever 1 1 Cytuj
Faka 4 071 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 Najlepsze skurwysynki kokosowe to są tylko jedne i to Vobro. I żadne inne chujostwo kokosowe się z tym równać nie może. 1 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 756 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 No chyba najlepszy i jeszcze Milky Way. Tak w ogóle beka z Amerykanów, tam Milky Way to europejski Mars. Cytuj
oFi 2 539 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 Kiedyś robili czekolade z wiórkami kokosowymi, najczęściej można było w Auchan kupić. A teraz nie ma ani jednej Cytuj
PiotrekP 2 027 Opublikowano 30 października 2024 Opublikowano 30 października 2024 Jedne cukierki/minibatony mają niby wiórki, inny zmiksowaną masę z "aromatem" kokosa. Te drugie mają czasem też taki dziwny posmak. Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano wtorek o 18:21 Autor Opublikowano wtorek o 18:21 A Biedronka mnie wkurwia tymi promocjami. Wchodzę na czekolady a tam pełno promocji, najebane karteczek pomarańczowych z promocjami: - na przykład czekolada milka 6.90 (drogo w chuj, w Żabce chyba za mniej stoi), no i zmuszają promocjami - by wziąć trzy to wtedy sztuka mnie wyniesie 5 złotych Ale po co mi 3 czekolady? Bez promocji te produkty sztucznie zawyżone. — Mokre sciereczki do dupy dzieciaków: też nawalone karteczek z promocjami: jedna promocja weź 3 i zapłać taniej. A drugą weź 2 i 2 gratis. Ale małymi literkami piszą „ta promocja dotyczy 50 sztuk, a ta promocja 64 sztuk”. To nie tak że se weźmiesz do woli. Już kiedyś się nadziałem na promocje ścierek do kurzu, też małym drukiem była liczba sztuk jaka ma być w opakowaniu - na półce podstawione te bez promocji. Chujeeee będę to zgłaszał do uoik. A tak w ogóle to polecam Lidla, lepsze ma owoce i warzywa a także sery i wędliny. Ale mi nie po drodze z roboty. Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano wtorek o 19:40 Opublikowano wtorek o 19:40 Odnosnie czekolad to przegapiłes ogólne pojebane podwyżki. Tera nussbeiser bez promki stoi po 11 zl więc 6 zl za milke wydaje sie spoko :F Cytuj
Shen 9 977 Opublikowano wtorek o 19:54 Opublikowano wtorek o 19:54 Zmiany klimatu, słabe zbiory, kakao już ponad 10k usd za tone. Czekolada to teraz towar luksusowy, tabliczki coraz mniejsze, coraz wiecej czekolad z nadzieniem i innymi wypełniaczami, zeby zbic koszty. Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano wtorek o 20:56 Opublikowano wtorek o 20:56 Zbiory są rekordowo niskie. Powód oczywiście zmiany klimatyczne. Cytuj
Josh 5 105 Opublikowano wtorek o 20:57 Opublikowano wtorek o 20:57 Kurde, chyba jednak trzeba się zacząć przyklejać do asfaltu, bo zaraz to nie będzie tej czekolady. Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano wtorek o 21:00 Opublikowano wtorek o 21:00 No Tobie by się przydało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi