Shankor 1 620 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Schab był tańszy, bo oszczędzili na kolorowym druku. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego W dniu 7.02.2024 o 14:50, Mejm napisał: Glownie pisalem o tych produktach, ktore z definicji sa dla fitowcow i oznaczone na pudelku "wieksza ilosc bialka". Tak, zdecydowanie widac, ze markety w to ida jak i sami producenci (no bakoma to raczej glownie przeciez zwykle jogurty od zawsze). Wydaje mi sie, ze w biedrze widzilem polke z pakerskimi odzywkami w tych duzych torbach co zazwyczaj byly tylko w sklepach dla pakerow. A to ci z biedry. Go Active a nie go pro xD 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Dzieki za info, ale po ostatnim pudingowym maratonie troche mi sie objadly. No i 6 na raz to za duzo dla mnie. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Puddingi z biedry duzo lepsze niz z lidla. Slony karmel FTW. W lidlu z kolei to te sa najlepsze pod wzgledem ratio cena do bialka, bo chyba 3,19 za 25g bialego. Zazwyczaj to ze 2 opierdalam codziennie. Wszystkie smaki sa ok, ale truskawka najlepsza. 3 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego To pewnie ułamek tego w porównaniu do monsterkow i coli zero, które opierdalaja na potęgę tutejsi sportowcy Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 31 minut temu, bartiz napisał: Nie za dużo tego acesulfamu K ? Nie Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Ostatnio kupiłem jakąś biedronkową wersję (podróbkę) Bounty i to było tak słodkie że aż mordę wykręcało. Wszystkie te ich batony tak mają? Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Wszystkie, to nie. Niektóre produkty Magnetic są znośne, biorąc pod uwagę stosunek jakość-cena. Najbardziej lubię czekoladę z orzechami, tę podróbę Nussbeisser. Ale ich batonów akurat nie kupuję, nie przepadam. A propos bounty, to ostatnio w Lidlu znowu były te cukierki Mr Coco. Świetne są i smakują właśnie jak takie mini-bounty. Biedra przegina z reklamami, spamem i wojowaniem z Lidlem, ale dobre ceny dzięki temu można trafić czasem. No i ta ich nowa apka mimo wszystko lepsza niż poprzednia. Odpala się błyskawicznie i nie muszę czekać 3 minut, żeby kupon odebrać. Z peppera Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Magnetic robi dla Biedry zajebiste krówki. Cytuj
snejk04 415 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego W dniu 17.02.2024 o 17:07, Soban napisał: Puddingi z biedry duzo lepsze niz z lidla. Slony karmel FTW. W lidlu z kolei to te sa najlepsze pod wzgledem ratio cena do bialka, bo chyba 3,19 za 25g bialego. Zazwyczaj to ze 2 opierdalam codziennie. Wszystkie smaki sa ok, ale truskawka najlepsza. Również polecam te serki, czasami jest promo to kupuję kilkanaście na zapas. Tylko truskawka, w ostateczności malina, wanilia i brzoskwinia strasznie zamulające, ciężko mi zjeść cały na raz Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Plusem tych serków z lidla też jest ich bardzo niski współczynnik wytwarzania anabolicznych oparów dupą. Jak wypije ten pitny z tej samej linii na noc to się potrafiłem obudzić w nocy po poruszeniu kołdrą, bo tak jebało kulturystycznymi bąkami. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego 42 minuty temu, Soban napisał: Plusem tych serków z lidla też jest ich bardzo niski współczynnik wytwarzania anabolicznych oparów dupą. Jak wypije ten pitny z tej samej linii na noc to się potrafiłem obudzić w nocy po poruszeniu kołdrą, bo tak jebało kulturystycznymi bąkami. plusem tych serków jest to, że dobrze zapychaja, dwa takie wcisne i mam spokoj na pare godzin Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Namówiliście Panowie, ostatnio w Lidlu kupiłem pudding, serek wiejski i kaszki, dzisiaj żonie kazałem kupić w Biedrze i testuję. Akurat się przyda na redukcji, bo ATH osiągnąłem xD Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Malinowe i brzoskwinia z marakuja top smaki Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Musze wziac jeszcze raz tego pilosa bo mam wrazenie ze ich serek mi najmniej smakowal, ale moze to byl puding (wyczuwalny byl taki proszek jakby odzywka bialkowa). Jak chcecie cos malo zamulajace to polecam te skyry, ale nie wiem czy pilos ma. Jadlem ostatnio serek Valio i taki byl zbity ze prawie twarog. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Porównując lidlowy i biedronkowy jogurt z brzoskwinią + musli, to wolę ten z lidla. Ten z owada taki trochę bez smaku (mniej chemiczny ) Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego W dniu 17.02.2024 o 17:07, Soban napisał: Puddingi z biedry duzo lepsze niz z lidla. Slony karmel FTW. W lidlu z kolei to te sa najlepsze pod wzgledem ratio cena do bialka, bo chyba 3,19 za 25g bialego. Zazwyczaj to ze 2 opierdalam codziennie. Wszystkie smaki sa ok, ale truskawka najlepsza. Zawsze mam w lodówce ze dwa takie serki, bo to idealna przekąska na czarną godzinę albo na dopchanie się. Ten waniliowy wrzuciłem kiedyś do owsianki, do tego owoce i spokój z głodem na kilka godzn Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego W dniu 21.02.2024 o 12:34, Suavek napisał: Wszystkie, to nie. Niektóre produkty Magnetic są znośne, biorąc pod uwagę stosunek jakość-cena. Najbardziej lubię czekoladę z orzechami, tę podróbę Nussbeisser. Ale ich batonów akurat nie kupuję, nie przepadam. A propos bounty, to ostatnio w Lidlu znowu były te cukierki Mr Coco. Świetne są i smakują właśnie jak takie mini-bounty. Biedra przegina z reklamami, spamem i wojowaniem z Lidlem, ale dobre ceny dzięki temu można trafić czasem. No i ta ich nowa apka mimo wszystko lepsza niż poprzednia. Odpala się błyskawicznie i nie muszę czekać 3 minut, żeby kupon odebrać. Z peppera w lidlu ryż za 79gr, jajka 2,69zł, paczka parówek berlinki 1,49zł, chyba poszli na wojne Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Wziąłem Biedrową oliwę 0,7 i nie spojrzałem na cenę, a przy kasie się okazało, że 40 zł już kosztuje Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego to jest coś pojebanego z tymi oliwami xd a ma być gorzej przez te susze Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego W dniu 9.11.2023 o 17:21, _Red_ napisał: A jeszcze niedawno po 4 zeta było. Nie mieści mi się już zapas mleka w szafce. do soboty mleko 1,59zl, masło 2,89zł, zapasy zrobione? Godzinę temu, krupek napisał: Wziąłem Biedrową oliwę 0,7 i nie spojrzałem na cenę, a przy kasie się okazało, że 40 zł już kosztuje Warto wziac w obecnej promce 2x po 0,5l Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Dobrze się składa bo aktualnie jedyny Item na mojej liście zakupów to oliwa z oliwek Masla w zamrażarce mam na kwartał do przodu. Ceny podstawowych produktów znowu są zajebiste - nawet olej kujawski koło 7 zł lata, a był za ponad dychę. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego warto też szukać mrożonek warzywnych w promce i nakupować, bo pod względem odżywczym niczym nie ustępują świeżym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi