Mejm 15 363 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca 53 minuty temu, Shankor napisał: Niech się biją, to konsumentom na rękę. No nie wiem czy na reke, przeciez za te bilbordy i reklamy w radiu to nie zaplac ani lidl ani biedronka tylko ich klienci. 48 minut temu, Shen napisał: Mejmowi szkoda biedronki zarabiajacej rocznie miliardy zlotych, ale oszczedzajacej na pracownikach, dzieki czemu mamy labirynty z palet w sklepach Nic takiego nie napisalem w tamtym poscie. Pyskowka z obu stron jest zenujaca, zaraz dolacza nike vs reeebok albo audi vs vw. A w lidla i biedre i tak wbijam bo najlepszy jest kaufland. No i niemiecki. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca (edytowane) 36 minut temu, Mejm napisał: No nie wiem czy na reke, przeciez za te bilbordy i reklamy w radiu to nie zaplac ani lidl ani biedronka tylko ich klienci Przecież te reklamy i tak były, tylko że teraz oprócz tego że od piątku tani chleb i mleko, jest też informacja, że konkurencja to chuje. Nie zauważyłem wzmożonej aktywności bilbordowej czy telewizyjnej biedry/lidra, w sensie ilościowym Edytowane 23 marca przez snejk04 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca W sumie racja. Wole jednak te o chlebie niz fleksowanie sie jak patusy na fame mma. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Wszedłem po treningu do biedry po jakis jogurcik a wyszedłem z paczką WPC80 700g ciasteczkowy od Activlabu za 49.99 zl Nawet nie wiedzialem, że mają taki asortyment. Tansze niz na allegro, ciekawe jak tam jelita zareaguja, dawno nie suplowałem sie żarciem w proszku, a potrzebuje proteinowego zapychacza na redukcji. edit ej pyszne to, lepsze niz te mleczka goprotein czy coś. Cytuj
Shen 9 688 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Ja dzis znowu puddingi proteinowe w promce wzialem i colke zero. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca wczoraj wyłapałem promke na orzechy 2+2. dla kogoś co dodaje orzechy do każdego posiłku, to fajna okazja. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Pekan smakują jak włoskie, dla mnie bez szału. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca odżywczo też mocno podobne, mniej białka, więcej witaminy E. Smakowo trochę słodsze. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Zaje.bista podrobka monte. Byl jeszcze w wersji samej smietankowej, ale myslalem, ze to bedzie zwykly jugurt, wiec wzialem czekolade i w domu okazalo sie, ze to jest smak monte. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia Kiedyś były takie fajne serki w biedrze z takim jakby musem wisiowym na dole. Sam serek był dość sztywny i gładki… no cholera nie widziałem tego od lat, a jadłem kiedyś jak pojebany. Ze 20 lat temu. Cytuj
Shen 9 688 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 15 minut temu, grzybiarz napisał: Kiedyś były takie fajne serki w biedrze z takim jakby musem wisiowym na dole. Sam serek był dość sztywny i gładki… no cholera nie widziałem tego od lat, a jadłem kiedyś jak pojebany. Ze 20 lat temu. o to chodzi? Nadal są różnych producentow https://osmradomsko.pl/produkty/hej-deserek-z-wisniami/ Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 kwietnia Autor Opublikowano 5 kwietnia Może to jakiś remake. Sprawdzę Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Nie wiem, czy promka globalna, ale orzeszki proteinowe 80g w Lidlu wychodzą za 1,50zł. U mnie jest obniżka z 6zł do 3zł a do tego 1+1 gratis. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Ja polecam ta pizze bello gusto co lezy na lodówkach. Jest pyszna, ciasto porównywalne z niezlymi pizzerniami na luzie. Gdyby nie one to bym się pewnie wcale w biedrze nie pojawial xD Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia A propos pizzy, nie chce mi się rozdrabniać na poszczególne tematy, to jeszcze tu wspomnę. W zeszłym tygodniu w Aldi była promocja na lodówkową Pizzę z pieca kamiennego za 8zł, 430g - https://www.aldi.pl/oferty/poniedzialek-sobota-15-20-04/pizza-z-pieca-kamiennego-pepperoni-mozzarella-8012533-1-0.article.html Kupiłem ją już kolejny raz i muszę przyznać, że jak na swoją cenę bardzo dobra. Fajne ciasto, dużo dodatków, można było się najeść. Bardziej mi te pizze odpowiadają, niż te wszelkie Guseppe i inne mrożonki. W zeszłym tygodniu też była promocja na pierożki Ravioli - https://www.aldi.pl/oferty/poniedzialek-sobota-15-20-04/ravioli-7741-1-0.article.html. Puszka 800g wychodziła za 7zł, a tu nawet dwie osoby się mogą zapchać. W smaku dobre, a lubię mieć takie rzeczy z długim terminem w zapasie na czarną godzinę, czy dzień totalnego lenistwa. Wcześniej jadłem tylko w sosie pomidorowym, ale tym razem wyhaczyłem też z warzywami i bolognese, to spróbuję kiedyś. Cytuj
Shen 9 688 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Uzaleznilem sie od tego sera z lidla, juz nie kupuje innych Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja W dniu 7.05.2024 o 22:11, Shen napisał: Uzaleznilem sie od tego sera z lidla, juz nie kupuje innych Jutro w Lidlu kupon -50% na sery Pilos 300g do 2szt. Ale mając wybór ja zawsze kupuję Rycki Edam. Opakowanie XL wychodzi ok 25-28zł/kg, a w smaku bardzo mi odpowiada. Do Pilosów się zraziłem jakiś czas i biorę tylko w promocjach. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Sprawdźcie sobie Aldikowe Hofburgery, duże paczki 400g na promkach w okolicach dyszki. Maślany też jest. Cytuj
Josh 4 824 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Fajna ta sałatka, po lekkim doprawieniu solą i pieprzem nawet bardzo. A to z Lidla. Z reguły te pasty czosnkowe albo są mało intensywne w smaku albo walą chemią, a ta jest tak mocna, że aż mi czosnek uszami zaczął wychodzić, a z ryja pewnie będzie jebać cały weekend + naprawdę dobrze smakuje, w sensie jak czosnek, a nie jak szambo lejące się ze studzienki sąsiada. Wydaje mi się, że świetnie by pasowała na jakąś mięsną pizzę, ale to dopiero będzie testowane Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja (edytowane) Jadłem wczoraj i mi w ogóle nie podeszło, a spodziewałem się, że taki miks będzie bardzo dobry. Edytowane 30 maja przez Sedrak 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi