Shen 9 689 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 8 godzin temu, Sedrak napisał(a): Jadłem wczoraj i mi w ogóle nie podeszło, a spodziewałem się, że taki miks będzie bardzo dobry. Jasny bardzo dobry, czekoladowy identycznie smakuje jak te puddingi czekoladowe z lidla Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 2 hours ago, Shen said: Jasny bardzo dobry, czekoladowy identycznie smakuje jak te puddingi czekoladowe z lidla No jasny jeszcze, by uszedł, ale kurczę drugi raz nie kupię. Uwielbiam takie miksy i konsystencję, ale jakoś nie podeszły. Chyba spodziewałem się czegoś lepszego. Zdecydowanie jogurty i puddingi wygrywają. Polecam spróbować low carb jogurt, który mają. Takie małe opakowanie smak naturalny, waniliowy (najlepszy) i borówka. Dla mnie bomba. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Do Biedronki, po długiej przerwie (ponad 2 lata), wróciły chipsy Lay's i chrupki Cheetos i napoje PepsiCo. Ale cena nie zachęca. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca biedronka jaki ból dupy https://www.donald.pl/artykuly/72qR4ddm/biedronka-obrazila-sie-za-szczere-reklamy-i-trzeba-je-usunac Cytuj
Josh 4 827 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Teraz to się dopiero zaczną memy z Biedrą Z reguły unikam słodkości z Biedry, bo są po prostu niskiej jakości, ale OMG, ten sernik to sztos, spokojnie poziom jakiejś bardzo dobrej cukierni. Mocno kremowy w środku i ma taki naleśnikowy posmak (spód zresztą wygląda jak naleśnik), ojebałem dwa na raz w 5 minut. Jedyny problem to dostępność, byłem dzisiaj w kilku Biedrach, żeby kupić znowu i w żadnej już go nie mieli. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Miałem to kupić, ale troche cena za kg mnie zniechecila jak na marketowe ciasto xd Raz w życiu kiedyś jadlem baskijski domowej roboty i pamiętam, że był zajebisty, taki trzęsący się Cytuj
Josh 4 827 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Też się zastanawiałem czy kupić, bo spodziewałem się czegoś z niższej półki, ale bardzo mnie ten sernik zaskoczył. Wziąłbym to nawet jakby kosztowało 20 zeta, bo to jeden z lepszych serników jakie w ogóle jadłem. 1 Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca W dniu 15.06.2024 o 17:17, _Red_ napisał(a): Miałem to kupić, ale troche cena za kg mnie zniechecila jak na marketowe ciasto xd Raz w życiu kiedyś jadlem baskijski domowej roboty i pamiętam, że był zajebisty, taki trzęsący się Zrób sobie baskijski z Thermomixa, jest cudowny. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Z rodzynkami czy bez ten baskijski? Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ten z biedry bez, sama śmietanka, twarog i karmelizowana otoczka. Faktycznie bardzo dobry. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Puddingi biaukowe dla koksuf 3+3 gratis, wszystkie smaki @Shen 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Sama chemia e smaku, ale jednak coś w sobie mają. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Dlatego nie kupuje juz np serków wiejskich u siebie w biedrze, co wzialem to kwaśny, palety z nabiałem wielokrotnie na sklepie widzialem zostawione i nich ich nie rozkładał do lodówek https://www.o2.pl/informacje/muszynianka-zaniepokojona-pokazalismy-im-co-robia-z-ich-produktem-7047572675480480a Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Standard w większej biedronce. Śmieciarze nie mieszczą z się towarem na magazynie i wywalają wody, papiery na rampę. Teraz latem najgorzej bo słońce daje czadu i z nagrzanego plastiku największy syf wychodzi. U mnie w biedrze też serki wiejskie ich firmy zawsze kwaśne. Ale one tak już mają, bo na przykład te z Piątnicy są śmietankowe w smaku. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Nie no ja team piątnica, co brałem to zbity i kwaśny Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca W dniu 12.07.2024 o 11:25, Shen napisał(a): Dlatego nie kupuje juz np serków wiejskich u siebie w biedrze, co wzialem to kwaśny, palety z nabiałem wielokrotnie na sklepie widzialem zostawione i nich ich nie rozkładał do lodówek https://www.o2.pl/informacje/muszynianka-zaniepokojona-pokazalismy-im-co-robia-z-ich-produktem-7047572675480480a Biedronka nie dbająca o łańcuch chłodniczy? Nowe, nie znałem. Wyleczyłem się z kupowania tam mięsa jak widzę że sobie lubią rozstawić mięso na palecie na środku sklepu i tak sobie stoi. Co do nabiału to zawsze biorę z samego końca, właśnie żeby uniknąć sytuacji, że ktoś zostawił sobie serek przy kasie bo się rozmyślił a obsługa potem go ładuje na front do lady. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Nie kupuje paczkowanego mięsa, obleśne jest. Mam jeden sprawdzony mięsny sklep na dzielni. Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Apka biedry mnie ostatnio zawodzi. Dawno nie miałem żadnej fajnej zniżki z shakeomatu. Kiedyś myślałem, że podsuwają produkty na bazie poprzednich zakupów, bo często chodziłem po rzeczy, które kupuję regularnie. Ale obecnie od paru tygodni mam niemal non stop jakieś twarogi sernikowe, sery pleśniowe, albo jogurty fruvita. Nic, co bym kupował. Cytuj
Josh 4 827 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Ja korzystam tylko z karty MB i to akurat jest dobra opcja, zwłaszcza jak chemia jest w promkach. Żele pod prysznic, antyperspiranty, jakieś Domestosy żeby dzieciaki miały co pić w te upalne dni, czasem nawet drugi produkt tańszy o 90%, więc idzie sporo zaoszczędzić. Przestałem w ogóle kupować takie rzeczy w Rossmannie. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca 12 minut temu, Josh napisał(a): żeby dzieciaki miały co pić Cytrynowy domestos wchodzi z Kubusiem jak złoto. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca W dniu 14.07.2024 o 11:24, Rudiok napisał(a): Biedronka nie dbająca o łańcuch chłodniczy? Nowe, nie znałem. Wyleczyłem się z kupowania tam mięsa jak widzę że sobie lubią rozstawić mięso na palecie na środku sklepu i tak sobie stoi. Co do nabiału to zawsze biorę z samego końca, właśnie żeby uniknąć sytuacji, że ktoś zostawił sobie serek przy kasie bo się rozmyślił a obsługa potem go ładuje na front do lady. No to nie wiem, bo u mnie mięcha, mrożonki i schłodzone to są przewożone w takich boksach na kółkach, gdzie do 1,8m wysokości i w takim czymś sobie czekają na półeczkę. Materiał na oko to takie bardzo duże kejsy koncertowe dla sprzętu. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca W ice boxach jest tylko mieso, mrożonki i ewentualnie bulki do odpieku a Shen pisał o nabiale. Różnie robią w biedrach, w niektórych zostawiają te boxy i z nich wykładają do lodówek, a w innych wyciągają jak pojebani najszybciej towar z boxa na paletę bo chcą oddać iceboxa kierowcy w tej samej dostawie bo nie mają miejsca na magazynie na takie rzeczy. W polomarkecie robi się to samo niestety. W każdym lidlu za to zawsze oddawało się iceboxy z kolejna dostawa i ciąg chłodniczy był zachowany. 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Serek wiejski z Piątnicy bo skąd po 85 groszy w lidlu data 25.08 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 sierpnia Autor Opublikowano 17 sierpnia Wytrzepałem dziś takie ścierki na promo: No i wziąłem. A się okazało że promocja nie wbita, bo mam 50 sztuk, a te 60 wchodzą. Kurwa co za oszuści, jeszcze sprawdzałem kolory czy się zgadzają, bo były też zielone No i wolałem babkę by anulować. Bo nie będą mi wciskać czegoś bez promo czego w sumie nie potrzebuje (na teraz). Tak czy siak, biedra mnie wkurwia tymi promocjami. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi