Mejm 15 363 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia A myslalem ze w carefurze przsadzaja. Cytuj
Josh 4 827 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Jakie gówno xD Ten jeden co wygląda jak opakowanie parówek, dzieci pewnie zawsze marzyły o takich pluszakach 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia mmm parówki culineo z biedronki w jumbo packu o smaku niskiego statusu spolecznego to to czego dzieciaki chcą. Dawno nie jadłem lodów i wziąłem tą podjebe magnuma z biedry i no sztosiwo totalne, a 2x tansze niz magnum. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Magnumy weszly w latach 90, polska od tego czasu mocno wzbogacona a nadal ludzie widza w tych lodach drozyzne i biora zamienniki. Pamietam jak jakies 10-12 lat temu kumpel mi pokazal podrobe w lidlu i tez byly w pyte. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 4 godziny temu, Josh napisał(a): Ten jeden co wygląda jak opakowanie parówek, @WisnieR widziałeś? Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Wyrzuć kilka naklejek do kosza na oczach tłumu. Niech zaczną się igrzyska 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 5 godzin temu, Soban napisał(a): Dawno nie jadłem lodów i wziąłem tą podjebe magnuma z biedry i no sztosiwo totalne, a 2x tansze niz magnum. Ostatnio byly w promce 2+2. I zostało dużo biedromagnumów mango w bialej czekoladzie (zwykle ich brakuje). Poszło 8 sztuk do koszyka, ten wariant to nadlody w kategorii na patyku Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia +1 mango kokos w białej top, ale ten popcorn tez zajebisty Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września W Lidlu dostępne są teraz Loopea's chilli & lime. Chrupki z soczewicy, bardzo smaczne i chrupiące. Polecam. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ktoś się spotkał z sytuacją, że z karty podpierdolili naklejki? Miałem ponad 120 i wszystko znikło. A nie podaję nr i z nikim się nie dzieliłem. Przez aplikację to zgłosiłem, ale pewnie szansa na odzyskanie jest zerowa. O, na Onecie jest nawet artykuł o tym, ale pojebane. https://wiadomosci.onet.pl/krakow/oszusci-wyludzaja-w-biedronce-kolejne-produkty-kasjerka-jest-placz/sv1smv4 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a): Ktoś się spotkał z sytuacją, że z karty podpierdolili naklejki? Miałem ponad 120 i wszystko znikło. A nie podaję nr i z nikim się nie dzieliłem. Przez aplikację to zgłosiłem, ale pewnie szansa na odzyskanie jest zerowa. O, na Onecie jest nawet artykuł o tym, ale pojebane. https://wiadomosci.onet.pl/krakow/oszusci-wyludzaja-w-biedronce-kolejne-produkty-kasjerka-jest-placz/sv1smv4 Tak. Znany proceder. Ludzie podają nie swoje numery losowo aż wejdzie zniżka na kartę MB. A że w ciul ludzi posiada takie karty to nie jest to nic trudnego. A że dodatkowo dużo osób podaje swoje numery telefonu na głos przy kasie to można sobie zrobić niezłą bazę. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października W dniu 13.09.2024 o 20:56, Shankor napisał(a): W Lidlu dostępne są teraz Loopea's chilli & lime. Chrupki z soczewicy, bardzo smaczne i chrupiące. Polecam. dobre, ale pierdy mam fest po tych chrupsach soczewicowych Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 października Autor Opublikowano 9 października 22 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a): Ktoś się spotkał z sytuacją, że z karty podpierdolili naklejki? Miałem ponad 120 i wszystko znikło. A nie podaję nr i z nikim się nie dzieliłem. Przez aplikację to zgłosiłem, ale pewnie szansa na odzyskanie jest zerowa. O, na Onecie jest nawet artykuł o tym, ale pojebane. https://wiadomosci.onet.pl/krakow/oszusci-wyludzaja-w-biedronce-kolejne-produkty-kasjerka-jest-placz/sv1smv4 było na wykopie że zakopiańscy hotelarze podają numery osób ze swoich kontaktów w tel... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Tak jak myślałem, zgłoszenie odrzucili, ale podali mi adres sklepu, miejscowość i godzinę o której ktoś odebrał naklejki. Także jeśli wszystko pójdzie sprawnie to niedługo złodziej będzie miał niespodziankę. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 października Autor Opublikowano 10 października Co planujesz? 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października O co chodzi z tymi naklejkami i kartami? O czym wy mowicie? Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 29 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Tak jak myślałem, zgłoszenie odrzucili, ale podali mi adres sklepu, miejscowość i godzinę o której ktoś odebrał naklejki. Także jeśli wszystko pójdzie sprawnie to niedługo złodziej będzie miał niespodziankę. Skoro podał nr telefonu podczas zakupu to w appce powinieneś sam tez widzieć historię transakcji wraz z adresem i datą zakupu? Jedyny problem, że trzeba przelecieć przez wiele pozycji by dostrzec jakiś inny niż zwykle sklep. Z ciekawości, co planujesz? Nagranie z kamer czy jak go rozpoznasz? 14 minut temu, Mejm napisał(a): O co chodzi z tymi naklejkami i kartami? O czym wy mowicie? Zbierasz podczas zakupów te e-naklejki na pluszowego świeżaka na swojej karcie Moja Biedronka/w appce, a potem jakiś ciul podczas zakupu podaje twój nr telefonu (co zwykle jest rownoznaczne z zeskanowaniem czyjejś karty biedry) i prosi o wydanie wszystkich uzbieranych naklejek fizycznie, czyszcząc ci z nich konto. Można tak randomowym numerom podbierać naklejki by uzbierać na parówkę patrycje czy inne chujstwo. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 października Autor Opublikowano 10 października 36 minut temu, Mejm napisał(a): O co chodzi z tymi naklejkami i kartami? O czym wy mowicie? Nie gadaj że aż tak nie siedzisz w temacie? Lucek by napisał „żyjesz pod kamieniem?” Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Nie mam karty biedronka, o apce juz nie mowiac. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października 3 godziny temu, Mejm napisał(a): Nie mam karty biedronka, o apce juz nie mowiac. Warto mieć, w zależności co kupujesz można sporo oszczędzić. Rocznie to już w ogóle robi się sporą sumka jeśli ktoś regularnie robi tam zakupy. Co do sprawy, zajmie się tym policja. No przecież sam nie namierzyłbym tej osoby, nawet po monitoringu, którego i tak osobom postronnym nie udostępnią. Ale gdyby tak się stało, no to tak wyglądałby wjazd do domu. Już jebać naklejki, to tylko bonus, chociaż żeby nazbierać ponad 120 to trzeba wydać sporo pieniędzy. Starczyłoby pewnie na PS5 Prosiaka i napęd. Bardziej mnie zastanawia kto z jakiejś mieściny w której nigdy nie byłem i nie przypominam sobie bym nawet na allegro z kimś stamtąd handlował, ma mój numer i korzysta przy zakupach za 40zł. Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Ale takie wydawanie naklejek mogliby tylko na apke/kartę robić i nie byłoby problemu. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Dzisiaj byłem świadkiem podobnej sytuacji. Babką chciała odebrać naklejki a okazało sie, że nic na koncie już nie ma. Pomyślała że biedra ją oszukała i po sprawie było. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października W powyższym artykule jest podane rozwiązanie problemu: Cytat Jak dodaje dyrektor, każdy klient sieci Biedronka ma dodatkowo możliwość zablokowania identyfikacji swojej Karty Biedronka poprzez numer telefonu. — Można to zrobić przy kasie, w aplikacji, na stronie Moja Biedronka lub na infolinii Biura Obsługi Klienta Biedronki — dodaje dyrektor Złakowski. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Nigdy nie rozumialem idei rejestracji czegos na numer tel. Juz wtedy jak watsapy czy inne messengery potrzebowaly tego do dzialania. Jakby zwykle konto z mailem nie wystarczylo (JAK DAWNIEJ). I na co biedronce ten numer? Dzwonia do ludzi z informacja czy by sie nie skusili na parowki 2+1 bo beda w weekend rzucone? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października No na początku to dostawałem smsy z promocjami pode mnie, według tego, co kupuję. To samo było w appce, ale teraz już lecą masowo i dostaję info o gównach typu parówki, wędliny, jakiś nabiał, albo chemia, których nie kupuję, więc taki gówno marketing. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi