Opublikowano 1 marca1 mar Moja dziewczyna się zajada (jest biała jak papier btw), ja dostaję odruchu wymiotnego. Ale to pewnie dlatego, że nie lubię kwaśnych rzeczy.
Opublikowano 1 marca1 mar 24 minuty temu, SlimShady napisał(a): A te kimchi to jest w ogóle jadalne dla białego człowieka? Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku.
Opublikowano 1 marca1 mar 55 minut temu, Shen napisał(a): Gotowce chujnia, domowe albo w dobrej restauracji bardzo fajna przystawka w sumie do wszystkiego. Robie sobie kilka razy w roku. Zamiast rzodkwi lodowej użyj białej rzepy, tej okrągłej, niesamowita różnica.
Opublikowano sobota o 06:513 dni Autor Ale biedra jest zjebana, foto z wykopu:Skreślona cena żeby nie było widaćA wczoraj chciałem kupić papier do dupy: 18 zl ale jak wezme 2x to bedzie 2x13. A w kasie mi nabija 2x19 zlOczywiście to tez papier queen i tez 10 rolek i czemu nie wchodzi? Bo jak sie okazało wziąłem 4-listkowy a nie 3.A kto to sprawdza? Na cenowce nie ma info o tym.Z chusteczkami kiedyś podobnie. Bo okazało się że promocja tyczy tylko tych co jest 52 w paczce a nie 60. Skurwysyny robią promocje na swoich bliźniaczych produktach
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Biedronka przez akcje jak tego typu wyżej stała się dla mnie sklepem który omijam szerokim łukiem.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. To nie tylko biedra, w deli byłem świadkiem tego samego, papier niby ten sam, ale tylko jeden na promce.