Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tj. na jednym paragonie nie moze byc wiekszej ilosci, niby to w zwiazku z upalami.

To nawet nie trzeba drugi raz się ustawiać, tylko rozbić zakupy na dwa paragony (paaanie, bo jedne kupuję dla siebie, drugie dla kolegi więc trzeba rozdzielić).

#janusz

Opublikowano

Jak chce się wspierać polski kapitał to chyba trzeba robić zakupy w małych sklepach... w których jest drożej, a warzywa i owoce zazwyczaj są chvjowe i też mają ceny z kosmosu.

Opublikowano

No Alma spoko, duży wybór wszystkiego, tylko nie wiem jak z codziennymi zakupami wychodzi cenowo, bo tanio tam nie jest. A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.

Opublikowano

Tanio w Almie nie jest ale duży wybór i czasami są różne ciekawe produkty, których nie kupi się w mainstreamowych sklepach.

Ale nie ma opcji żebym robił zakupy gdzieś przez pryzmat wspierania polskiego kapitału, mam na to całkowicie wyje bane.

Opublikowano

Cena premium no bo przeciez jeszcze dochodzi immersja zakupow w almie i zazdro sasiada jak przyjezdzasz z 10 siatami zakupow na tydzien wypchanymi na full i jeszcze mu mowisz ze placiles gotowka i nie uzywasz karty skarbonki

Opublikowano

W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną :sir: Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o.

Opublikowano

W Almie sporo rzeczy jest w dobrych cenach - no i mają niezły wybór serów, wędlin. Wczoraj wpadłem po zestaw grillowy i akurat Łomże 0,5l mieli po 1,99 zł z butelką bezzwrotną :sir: Aha i paluszki grissini 150g za 2,99 zł. Super tanio k***o.

ten jak wylica co do grosika, paluszki po 3 zyla a ten 2,99 jak chirurg cenowy ;)

Opublikowano

A Polo Market to bez komentarza, najchvujowszy sklep, chyba pod każdym względem.

ale ze co? czysto, spory wybor produktow,  ceny spoko i mam go po domem

No to widzisz, nie ma reguły, bo u mnie koło mnie w Polo jest syf, leci jakaś dziwna, w(pipi)iająca muza, a na półkach nic ciekawego. Jak raz kupiłem pierś z kurczaka to 1/4 wykroiłem.

Opublikowano

Miała fejsa, 600 znajomych i drugie tyle obserwatorów, ale należała do kilku grup, czy fanpejdży typu "najpiękniejsze polski", "seksowne łaski" itp. A po ślubie zniknęła z fejsa i żeśmy trochę posmutnieli.

Opublikowano

Kiedyś robiłem te z Sokołowa na patelni, są ok, chociaż zapach taki sobie podczas smażenia.

Ostatnio kupiłem jakieś 2 steki z Angusa po 170 gram za 7 zeta,myślę sobie,pewnie nawet koło wołowiny nei leżały,ale zaskoczyłem się pozytywnie,dało się zjeść po wytopieniu smalcu i się nie rozpadało ;)