Figaro 8 203 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 sa produkty, ktore do kazdego marketu trafiaja jednakowe jak np te musztardy z kamisa itp i sa produkty, ktore sa produkowane przez koncerny specjalnie dla biedronki, te z moich obserwacji sa duzo gorsze niz odpowiedniki - np cala gama piw, szczegolnie te carsbergi robione dla biedronki o pojednosci 1 pinty, alkohole mocne (na sylwka kupowalem zoladkowa czysta i mi czesc ZAMARZLA w zamrazarce w lodowke), ostatnio wszysckie chipsy od fritolay(laysy,chitosy) sa z jakas promocja tylko dla biedronki (ze dziennie do wygrania za cos 50zl) i jakosc ziemniaka tez jest gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Ostatnio zajadam sie winogronem czerwonym z 5zl/kg. Ale pewnie w kraju pochodzenia nawet swiniom do paszy tego nie dodaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Żele i jedorazowki do golenia z Biedry są bardzo spoko. Na mojej zniszczonej życiem mordzie zero różnicy w porównaniu do tych markowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy. Dokladnie tez tak z tym zelem do golenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Gorsza marka, ta sama jakość, niższa cena o dziwo nie dotyczy to biedronkowych kosmetyków dla płci pięknej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 piwo książęce czerwony lager dużo gorszy. Na dole czuć różnice smaku jak w tanich piwach sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 O dziwo, Biedronka ma bardzo dobre kosmetyki dla mężczyzn. Używałem żelu pod prysznic Skino, ładnie pachnie, fajnie odświeża, ale nie jestem pewien, czy trochę skóry nie wysuszał. Z kolei, ostatnio kupiłem żel do golenia, też Skino i nie widzę żadnej różnicy między nim, a Gillette, który używałem wcześniej, a jest kilka razy tańszy. Dokladnie tez tak z tym zelem do golenia mam Żel do golenia skino ładnie pachnie i rzeczywiście jest jak Gillette, tyle, że wg mnie żel Gillette też jest ujowy, bo tak samo jak tamten szybko "wyparowuje" z twarzy chyba, że nałoży się jego grubą warstwę. Właśnie dlatego używam tylko pianek. Pianka Nivea > Pianka Lidl >>>> Pianka Biedra z tym, że pianka Nivea jst tylko dlatego lepsza, bo ładniej pachnie a konsystencja identyko, ze to z lidla 2x tańsza jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 na sylwka kupowalem zoladkowa czysta i mi czesc ZAMARZLA w zamrazarce w lodowke), no akurat nie spotkałem się jeszcze z wódką, która by nie zamarzła Za niska temp w zamrazarce albo cos Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Zoladkowa z tesko na bank by nie zamarzla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 za niska temperatura bylaby na pewno problelem no ale w tej zamrazarce na tym samym pietrze w tym samym miejscu juz nie jedna wodke mrozilem i nie pamietam by mi kiedys jakakolwiek zamarzla - zawsze syropek sie gesty robil Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 no to teraz swieta ida i masz okazje zamrozic obok siebie wodke z biedry i tesco i nam wszystkim udowodnic, ze woda z biedry jest gorsza challeng accepted ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć ku.rwa jednorazówką sie golić :yao: :yao: weź sobie kup maszynkę do golenia porządną a nie chyba, że podpi.ździe pod nosem golisz to wtedy ok btw zamaraznia wódeczki to jak jest jakaś oszukana czyli poniżej 40% to bankowo zamarźnie Edytowane 20 października 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Jednorazowka to zle okreslenie maszynki bo starcza na kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 (pipi) aniutcy oszczedni hardkorowcy na jednorazowkach, podziwiam samozaparcie je baniutcy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Król jest jeden: żółty BIC. Przerobiłem wszystko. Elektryczne za bardzo szarpią (no jakoś się nie przyzwyczaiłem), te z poczwórnymi ostrzami, paskami z aloesem itp. to pieniądze wyrzucone w błoto. BIC rządzi. Za 3-4 razem goli najlepiej, więc tu nie chodzi tylko o oszczędność. Kiedyś, jak było mi bardzo smutno, ogoliłem długie kudły do zera jednorazówką, a głowę mam dużą. Zero zacięć. Tylko, wiecie, to trzeba umieć. Jak wasi ojcowie chlali albo wychodzili po ćmiki, to teraz za późno, sami się nie nauczycie. Edytowane 20 października 2015 przez Grze(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 jednorazówki skończyły się na mchu pod nosem w gimnazjum. Każdy mężczyzna powinien mieć porządną golarkę. chyba, że Rayos nadal nosi mech, to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Ja 2 lata temu kupilem Brauna elektryczna 2 razy sie golilem i lezy nie podchodzi mi to. Teraz jak w hurtowni bede wezme gillette fusion bo ladne z wygladu sa Nie polecam 3 sztuk gillette z lidla za 13 zl jak na gillette bardzo slabo gola. P.s. moge jakos w ustawieniach zrobic zebym nie widzial postow M.Bizon 24 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Ignor, bo w klubie smakosza się nie godzą. Sprawa jest poważna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 beka z golenia sie na zero jak jakis lamus, tylko elegancki trymer z mozliwoscia ustawienia na ile mm przycinamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 21 października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 października 2015 Tylko elektryczna Braun. A najlepiej jak kolega wyżej pisze - trymer nawet na minimalną wartość i jest git. Jednorazówki to jak ktoś ma naprawdę dobrą skórę, dla wrażliwych to katorga. Natomiast racja, że Biedra ma dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 co do pianki Skino się zgodzę, że jest ok, tak maszynek nie polecam, są badziewne, kiepsko golą i cały ryj potrafią pociąć ku.rwa jednorazówką sie golić :yao: :yao: weź sobie kup maszynkę do golenia porządną a nie chyba, że podpi.ździe pod nosem golisz to wtedy ok btw zamaraznia wódeczki to jak jest jakaś oszukana czyli poniżej 40% to bankowo zamarźnie A czy ktoś powiedział, że się golę? :[ mam normalnego gillete i kupuję ostrza regularnie. Czasem jak nie mam czasu rano ryja ogolić to jadę golarką, bo też mam :[ weź się warzywko zamknij bo Ci yebnę :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 (nene)e se ogól bo wieczorem robię wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi