Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Nie takie o ciastka z kremem, ale raczej dla kogos zafiksowanego na punkcie zdrowego odżywiania bym nie polecał hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Nie no, be przesady, śmieciucha też lubię opierdzielić od czasu do czasu. Chyba te też widziałem, jeszcze jakieś babeczki były. Następnym razem coś spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Jajecznica na chorizo - eksplozja. A Biedra ma naprawdę dobre chorizo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 No mi właśnie najlepiej pasuje do jajecznicy, tyle, że jem osobno, albo z grahamką i sałatą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 W Biedrze teraz tydzień hiszpański i portugalski. Dużo fajnych produktów rzuciło mi się w oczy, jakieś ciastka wymyślne, sery, sosy różne, jakieś papryczki piri piri. Wziąłem tylko chorizo, bo już kiedyś brałem i było dobre. Teraz też jest w plastrach, ale odstrasza składem. Jest też obecnie chorizo w kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 http://www.biedronka.pl/pl/product,id,13347,name,hiszpanski-sos-casa-martio Wziąłem ten sos zielony, całkiem dobry i nawet dość ostry. Tylko nie wiem, czy to tylko do kanapek lać, czy pasuje np. do jakiegoś dania obiadowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Indyk pieczony albo grillowany dobrze z takimi sosami smakuje. Karkówa zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ostatnio skusilem sie na te czerwone do bolu jablka w biedronce. Kojarzycie? Takie jak z amerykanskich filmow, mocno czerwone az prawie czeresniowe i praktycznie wygladajace jak z tej samej drukarki. 3zl za kilo wiec cena typowa o tej porze roku dla lidla wiec wzialem jedno. Spodziewalem sie kartonu w ksztalcie jablka a okazaly sie bardzo smaczne. Polecam. Szkoda, ze po promocji cena wzrosla do 6zl/kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 W ogole zwykle jablka ostatnio drogie sa cos okolo 2,99 za kg. To jakas paranoja. A te Red Chiefy rzeczywiscie daja rade nie tylko wygladem. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Biorąc pod uwagę suszę letnią to chyba można sie spodziewać skoku cen owoców. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Przestrzegam w bidrze przed mrożonymi sajgonkami za 5 zł i skrzydełkami również mrozonymi za 6 zł. Nie idzie tego zjeść, połowa zawsze ląduje tam gdzie tego miejsce. Polecam natomiast pizzę a jakże mrożoną za 10zł z serem po bokach. Dobre toto, i smakuje lepiej jak w niejedniej pizzeri. Odradzam także te pizze niemrożone, obojętnie czy z Lidla czy biedronki, wszystkie to chemiczna, niesmakująca kupa. Edytowane 6 listopada 2015 przez .:marioo:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Mieszanki warzyw mrożonych z biedronki są ok Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Zależy jakie, na przykład greckie przed mrożeniem są smażone w tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 ch,ujowe te chorizo, tosty zrobilen, a jak podsmazalem na grilowej patelni to wytopil sie taki czerwony tluszcz wygladajacy jak krew Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Zależy jakie, na przykład greckie przed mrożeniem są smażone w tłuszczu.a myślałem że na warzywach nie trzeba czytać dokładniej opakowań Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 ch,ujowe te chorizo, tosty zrobilen, a jak podsmazalem na grilowej patelni to wytopil sie taki czerwony tluszcz wygladajacy jak krewa mi taki żółty:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Prawilnie informuję, że od 19.11 w Lidlu powrót masła orzechowego. Jak ktoś nie zna to niech się nawet nie przyznaje tylko czeka od 7 rano przed sklepem, może coś zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 ostatnio bylo probowane: - mrozona pizza z serowymi brzegami - taka srednia, mozna zjesc, giuseppe lepsza z mrozonek i te biedronkowe niemrozone tez lepsza. przy wiekszym glodzie polecam - taka okragla bula z serem i szynka o taka. bez keczupu za bardzo mi nie wchodzilo - kebab o ktorym tutaj gadaliscie. z tego co bylo napisane na opakowaniu to 100g produktu zrobione ze 140g miesa wolowego. oczywiscie inne smakolyki w skladzie tez byly ale bez przesady. w smaku dla mnie calkiem ok i polecam. lekko przypieczone na patelni, pol talerza miecha, pol talerza warzyw salata ogorek pomidor + feta do tego bulka ciemna i pepsi max, czulem sie jak w raju. dodatkowo kupilem blender stojacy z tym dzbankiem za 70zl Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2015 Ciekawe ile Ci ten blender pochodzi. Mi ekspres do kawy przestał działać po roku. A w ogóle to był niefart, bo pare dni po moim zakupie, dodawali 10 pudełek kaw gratis (czyli sto kaw za free). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Niezly ten humus z biedry. Nie mam odniesienia bo to praktycznie pierwszy jaki jadlem ale mi smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Do jutra kawa w biedrze -20% Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 przekonalem sie do chorizo w kawalku ale juz nie bylo to wzialem w plastrach paczkowane , nie dosc ze nayebane chemii to jeszcze jakies kwasne w smaku, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2015 ostatnio bylo probowane: - mrozona pizza z serowymi brzegami - taka srednia, mozna zjesc, giuseppe lepsza z mrozonek i te biedronkowe niemrozone tez lepsza. przy wiekszym glodzie polecam Właśnie ją ojebawszy na kolację (1100kcal ;(). Nie jest zła, ale w sumie jakoś dupy nie urwała. Nie wiem jak jest z serem w brzegu ciasta w Pizza Hut, ale tutaj jest zwykły serek topiony, a nie wałeczek mocarelki. 6/10, tym bardziej, że przy 9zł za 24cm pizzy mrożonej, to wolałbym już dać niewiele więcej za 30cm w pizzerii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2015 Do jutra kawa w biedrze -20% Kupiłem 10 Nescafe Classic do roboty z ekipą na zapas. Hehehe. Poza tym dzisiaj próbuję - Piast - nigdy więcej nie kupię. Pomyje, kolor niby jak piwo ale reszta mocno oszukana. - Rurki z nadzieniem o smaku waniliowym. O ile rurkę chrupie się przyjemnie tak to nadzienie konsystencję ma ok ale smak... To nie jest wanilia. Może "chemiczna wanilia". Wtedy się zgodzę. - Biedronkowa podróba M&M's czyli Monti - niby gorsze ale wpierdalam jak małpa kit i jutro będzie +3 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 24 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2015 No te emenensy z biedry to jakis narkotyk, nie ma opcji aby otworzyc pake i tego nie zjesc całego od razu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi