Opublikowano 15 kwietnia 20168 l w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Swoją drogą to produkt polski a widziałem je w Berlinie w wegańskim markecie.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Autor w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo Ej wara stąd z Almą! To temat dla ludzi, którzy robią zakupy w Biedronce! --- A właśnie, kupiłem wczoraj jeszcze w Bierdze "czipsy z buraków o smaku winegret". Nie no, smakuje to jak barszcz, jest i słodkie i kwaśne i słone i ostre. Dziwne. Edytowane 15 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l A propos buraków, w Biedrze teraz jest mix warzywny w paczce, burak, marchew i seler naciowy. Bardzo spoko, gotowa sałatka do obiadu. Zastanawiam się, czy nie wyrzucić tego na blachę i nie upiec na chipsy.
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej.
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l ja z biedry lubie w ch,uj tarte buraczki w słoiku, no (pipi) kocham Rzeczywiście są dobre, ale jak mogę to kupuję buraczki od Unamel (co za nazwa XD) z okolicznej firmy z Unisławia. Według mnie sa jeszcze lepsze.
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Autor W ogóle ta cena... słoik takich buraczków kosztuje bodajże 1,30. Złoty trzydzieści i w tym jeszcze cena słoiczka. Nie opłaca się robić samemu.
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło Rozi ty ku.rwo to czemu jesteś gruba?
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Fajna pizza barbeque jest, ten posmak sosu ma fajny. 10 zł około i dość spora. Oczywiście z lodówki, nie zamrażarki.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Jadłem pierwszy raz Gusseppe z biedry i była bardzo dobra jak na mrożoną. Lepsza niż Rigga Oetkera i Ristorante.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Autor To chyba jadłeś tą ich biedronkową podróbę i Ci posmakowała, bo oryginalna giusseppe jest od oetkera: I jest bardzo dobra, o dziwo faktycznie chrupiące ciasto. Ta pizza, browarki i można było wychodzić w weekend na miasto - ech stare czasy:/ Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l A jakos mi umknal ten znaczek Oetkera. W kazdym razie rigga znacznie slabsza jest. Jadlem ta z szynka i pieczarami, jedyna pizza mrozona ktora tak mi smakowala.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Jak na mój gust lepsza jest ta z biedronki na pełnoziarnistym cieście, ale i tak lepiej dopłacić piątaka i zjeść małą pizzę z jakieś mniejszej pizzerii.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Autor A są jeszcze w biedrze te cuksy Maltesersy? Bo mi babka powiedziała, ze nie bedzie i w sumie nie wiem, czy jej wierzyć, czy forumkowi?
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat. Piłem ostatnio z Biedry jakąś kawę włoską gazowaną i byłem mocno rozczarowany, nawet nie była przesłodzona żeby podnieść ocenę jej nijakości. Cola whisky z mojego ulubionego sklepu? Nawet nie próbuję.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta. najlepsze ciasto na pizze imo w aldiku, za 7zl pycha ciasto i do tego dobry sosik
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.