Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 W Tesco te produkty też są, czeba spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 Swoją drogą to produkt polski a widziałem je w Berlinie w wegańskim markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 (edytowane) w Almie można dostac są zaje.biste, jeszcze brazyliskiej próbowalem i też wyje.bongo Ej wara stąd z Almą! To temat dla ludzi, którzy robią zakupy w Biedronce! --- A właśnie, kupiłem wczoraj jeszcze w Bierdze "czipsy z buraków o smaku winegret". Nie no, smakuje to jak barszcz, jest i słodkie i kwaśne i słone i ostre. Dziwne. Edytowane 15 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 A propos buraków, w Biedrze teraz jest mix warzywny w paczce, burak, marchew i seler naciowy. Bardzo spoko, gotowa sałatka do obiadu. Zastanawiam się, czy nie wyrzucić tego na blachę i nie upiec na chipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 ja z biedry lubie w ch,uj tarte buraczki w słoiku, no (pipi) kocham Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 ja z biedry lubie w ch,uj tarte buraczki w słoiku, no (pipi) kocham Rzeczywiście są dobre, ale jak mogę to kupuję buraczki od Unamel (co za nazwa XD) z okolicznej firmy z Unisławia. Według mnie sa jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 W ogóle ta cena... słoik takich buraczków kosztuje bodajże 1,30. Złoty trzydzieści i w tym jeszcze cena słoiczka. Nie opłaca się robić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 Ja pi.erdolę znowu dałem się skusić na cuksy Monti i oje.bałem całą paczkę jak Rozi co najmniej. Nie lubię i nie jadam słodyczy, ch.ujaszku bambaryło Rozi ty ku.rwo to czemu jesteś gruba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Fajna pizza barbeque jest, ten posmak sosu ma fajny. 10 zł około i dość spora. Oczywiście z lodówki, nie zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jadłem pierwszy raz Gusseppe z biedry i była bardzo dobra jak na mrożoną. Lepsza niż Rigga Oetkera i Ristorante. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) To chyba jadłeś tą ich biedronkową podróbę i Ci posmakowała, bo oryginalna giusseppe jest od oetkera: I jest bardzo dobra, o dziwo faktycznie chrupiące ciasto. Ta pizza, browarki i można było wychodzić w weekend na miasto - ech stare czasy:/ Edytowane 26 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 A jakos mi umknal ten znaczek Oetkera. W kazdym razie rigga znacznie slabsza jest. Jadlem ta z szynka i pieczarami, jedyna pizza mrozona ktora tak mi smakowala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 od lat wiadomo, ze guseppe to krol jesli chodzi o mrozone pizze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Jak na mój gust lepsza jest ta z biedronki na pełnoziarnistym cieście, ale i tak lepiej dopłacić piątaka i zjeść małą pizzę z jakieś mniejszej pizzerii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 A są jeszcze w biedrze te cuksy Maltesersy? Bo mi babka powiedziała, ze nie bedzie i w sumie nie wiem, czy jej wierzyć, czy forumkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Można jeszcze spotkać czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Nie mogłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Dziś w Biedrze widziałem colę o smaku whisky, ale nie Original, tylko taką cebulacką, etykieta jakby sprzed 15 lat. Piłem ostatnio z Biedry jakąś kawę włoską gazowaną i byłem mocno rozczarowany, nawet nie była przesłodzona żeby podnieść ocenę jej nijakości. Cola whisky z mojego ulubionego sklepu? Nawet nie próbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 W biedrusi można dostać w lodówkach tam gdzie wędliny itp. ciasto na pizze, tylko nie francuskie - nazywa się "ciasto do pizzy", nie mogę znaleźć jpg opakowania więc wrzucam jak wygląda Rozłożyć na blasze, dołożyć składniki, piec chwilę w piekarniku i jest ok. Dla fanów cienkiego, chrupkiego ciasta. najlepsze ciasto na pizze imo w aldiku, za 7zl pycha ciasto i do tego dobry sosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 A nie jadłem, spróbuję z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi