Opublikowano 31 sierpnia 20168 l No jak chcesz miec wieksza ilosc ukraincow w Polandii to rob dalej tam zakupy.I co w tym złego? To ze zycie dla przecietnego polaka bedzie jeszcze bardziej uciazliwe niz dotychczas. Koszty pracy wraz z naplywem ludzi ze wschodu beda wieksze a poliaki bede mieli coraz wiecej i wiecej i wiecej obowiazkow w pracy bo przeciez "grozi firmie redukcja etatow, a ja nie znajde w swoim wypisdkowke nowej pracy w przeciagu 2 lat". co za bzdury wypisujesz weź skończ ze sobą
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Jakie bzdury??? Toc do dr schneidera biora juz ukraincow bo nie ma tam juz nikt checi robic xD
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l widać inni chęć mają więc w czym problem? Edytowane 31 sierpnia 20168 l przez koval
Opublikowano 2 września 20168 l Dziś w biedrze widziałem energetyki ze Star Wars. Ciemna puszka Darth Vader, jasna R2-D2, itp... Próbował ktoś?
Opublikowano 3 września 20168 l Te mini pizze chyba za 3zł kolo bulek co sa polecam. W piekarniku zrobiona plus ostry keczup jest git
Opublikowano 9 września 20168 l Dziś w biedrze widziałem energetyki ze Star Wars. Ciemna puszka Darth Vader, jasna R2-D2, itp... Próbował ktoś? to nie są energole
Opublikowano 19 września 20168 l Od czwartku 22.09 tydzień amerykański w lidlu. Trzeba będzie się zaczaić na te cudowne limitowane produkty spożywcze.
Opublikowano 19 września 20168 l może będzie te masło orzechowe z samych orzechów <3 albo lody ciasteczkowe
Opublikowano 19 września 20168 l Jest kilka fajnych propozycji m.in. wołowe pastrami i beef jerky. Masło niestety to Lidlowe standardowe z olejem palmowym.
Opublikowano 19 września 20168 l Po ile beed ferky? Na ich stronie nie umiem sie nigdy niczego doszukac ;/
Opublikowano 19 września 20168 l 5 zł /25g Musisz wejść w zakładkę gazetki. Edytowane 19 września 20168 l przez Metoda
Opublikowano 19 września 20168 l Sylyszalem za 1 naklejka za 20zł wydane jest, to za 60 zanieniasz, poważnie za 1200zł trzeba nakupić żeby 1 maskotke mieć?
Opublikowano 19 września 20168 l Jak ktos robi codziennie zakupy w biedrze dla swojej rodziny to brokul wpadnie sam. W lidlu kiedys byly cheeseburgery mrozone ktore smakowaly jak te z Mc. Tyle ze mialy lepsze miecho.
Opublikowano 19 września 20168 l Autor A w Carefourze jakieś francuskie przysmaki. Wziałem jakiś słoiczek pasztetu, później patrzę a on za 19,99! Odłożyłem i wziałem krem Marshmallow. Podobno tym się smaruje kromkę chleba:Obok tego stoiska, były właśnie takie dziwne rzeczy jak to powyżej. Były też miętowe M&Msy za 19 zeta. Ceny trochę z du.py. Edytowane 19 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 20 września 20168 l Potwierdzam, u mnie też takie stoisko, ale ceny faktycznie z du.py. Jedynie małe czekolady Hershey's jako tako stoją. A ten krem marshmallow to przysmak Amerykanów, obrzydliwie słodkie, smakuje jak cukrzyca.