Bjały 2 951 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 poka przeca wrzucał do pst :V Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Do kasacji Edytowane 23 września 2016 przez wuJJek Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Maslo orzechowe w lidlu 7.99 zl, 450g :O kranczy lub gładkie Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Niestety to już nie to masło co wcześniej było. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 True, ale 95% orzeszkow ma, wiec palmowy robi tylko za spoiwo a nie wypelniacz. Imho dobry deal. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Amerykański tydzień, dlatego Serdecznie polecam suszoną wołowinę za 5 zł/25g i lody Master of Taste (zwłaszcza o smaku masła orzechowego i czekoladowego) Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 True, ale 95% orzeszkow ma, wiec palmowy robi tylko za spoiwo a nie wypelniacz. Imho dobry deal. Tak, na bezrybiu itd. ale szkoda, że zrezygnowali z poprzedniej firmy. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Kupilem te lidlowskie beef jerky (original). Moim zdaniem lepsze niz z zabki swojego czasu. Ciensze i o wiele lepiej doprawione (lekko pikante i slodkie). Az sie chyba skusze na honey bbq. Tylko ta cena ;/ Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Z serków z biedry najczęściej biorę łososiowe Delikate, coś jak Almette czy Piątnica (bo i chyba nawet ta druga firma je robi). Mają też opcje deserowe i spróbowałem czekoladowego. No kurde, puszysty azotowy serek śmietankowy zmiksowany z czekoladą, smakuje jak nadzienie tortu i jest mocno ubite. Kubeczek na śniadanie wejdzie i słodyczy na cały dzień się odechce. Polecam wybornie. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Delikate to bardzo dobra "marka" Dziwne, że biedronka może wypuszczać aż tak dobre produkty Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) "Delikutase" tak znajomi tą markę nazywają. Hehehehe Edytowane 30 września 2016 przez wuJJek Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Dobre :D A na chleb mówią "beb"? :D 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Dobre :D A na chleb mówią "beb"? :D Tak, to ci sami. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Niesamowici faceci. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 października 2016 Autor Opublikowano 2 października 2016 Nie polecam. Śmierdzi i brzydko wyglada. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 ...i tuńczyka tam tyle co kot napłakał Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 bo do góry nogami otworzyłeś to brzydko wygląda aż mi zaśmierdziała kawa tuńczykiem Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 października 2016 Autor Opublikowano 3 października 2016 Z tej strony był otwieracz. A tuńczyka na dole była warstwa z 1/4. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Wiadomo, ze oszukuja w takich mixach ile wlezie. Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 No i to Graal, najgorsze konserwy rybne ever. Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Nie polecam. Śmierdzi i brzydko wyglada. Dawaj takie rzeczy w spoiler bo obrzyga sobie ktos klawiature. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 kocie żarcie co w tym obrzydliwego? Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Kupiłem dziś sos Hoisin w Biedrze - nie mieli faktycznego, ciężkiego sosu sojowego, którego zawsze używam do kurczaka. Ale myślę: hm, tu jest na bazie soi i czosnku, czyli rzeczy, których i tak używam do kurczaka... Było fajnie? Nie, nie było fajnie. Ale to być może tylko efekt tego, że kulinarnie jestem ograniczonym biedakiem (pod względem kuchni jestem jak łysol w koszulce "Meledetti soldati") i nie lubię "ciekawych" smaków . A taki dla mnie ma chińskie żarcie: słodycz, która psuje cały efekt. Hoisin to składnik znany z dań phở. Niby sos sojowy... ale też słodki jak jakiś dżem. Jeden raz wystarczy, bym na kolejne lata trzymał się z dala od chińskiego żarcia. Dziś dałem nieco mniej tego sosu, tylko o tak, dla smaku... w mniejszych ilościach to ciekawy sos. Być może wzbogaci moje typowe potrawy. Edytowane 4 października 2016 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.