Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie obecnie kupię najkorzystniej filety z łososia? Ten ładny atlantycki classic. Obecnie po 60 zł/kg w Biedrze, co trochu boli, a nie mam za bardzo czasu zjeździć połowy marketów, tylko od razu pojechać kupić. Jakiś auchan, czy coś?

Kaufland. Kupowalem tam niedawno po... 58, czy 56 i wydawalo mi sie ze drogo i ze w biedrze/lidlu pewnie taniej. Ogolnie jak nie masz potrzeby "tu i teraz" to mozna poczekac na tydzien promocji na ryby. W lidlu jest, w biedrze nie wiem, ale czasem maja te swoje "20% na xyz".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oliwki w takich niebieskich woreczkach, bez zalewy, z czosnkiem i tymiankiem - do zakąszania idealne!

Opublikowano

Ja kupiłem za piątaka młodego kokosa. Dziurę zrobiłem otwieraczem do wina, wyleciały dwie szklanki wody kokosowej. Śmierdzi trochę jak skarpety, ale naczytałem się trochę, że zdrowe, więc wypiłem.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe :banderas: uzależniłem się od tego guwna ;/

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe :banderas: uzależniłem się od tego guwna ;/

o ty (pipi) gnoju

jakie dobre :banderas:

Opublikowano

Gurwa, ja nawet obok tego nie przechodzę, bo pączki i donuty to mógłbym bez przerwy jeść, najlepiej do czarnej kawy.

U mnie podobnie a urlop i poranki z pączkiem + kawa to ostatnio codzienność. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem jakieś kurczaki mrożone takie ala KFC, niby wybór klientów i znak jakości Biedronki. A że nie chciało mi się robić obiadu to stwierdziłem, że za 5 zł się spróbuje, no co może pójść źle z kurczakami.

K,urwa, no jadłem lepsze. Gdyby nie miały tyle tłuszczu na sobie czy co to było to nie byłoby takie złe.

Edytowane przez raven_raven