Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tylko krzepki radek.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 258,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Zwierzęta, nie wiedzą jak keczap z butelki lać...

ale w takim wypadku napewno zostanie sporo keczupu na dnie jeszcze więc red będzie płakał, że nie wszystko da się wykorzystać a wydał 3,5 więc pewnie będzie chciał łyżkę tam wsadzić ale się nie da :smutas: zostaje tylko rozbicie butelki

Opublikowano

Dlatego kupuje sie

tylko Włocławek pikantny

w sloiczku, wszystko mozna wybrac.
Opublikowano

Red, mozesz tez zainwestowac w lyzke koktajlowa jak cos, da rade wtedy wyskrobac ketchup z dna bez rozbijania butelki

leopold-lyzka-koktajlowa-00625.jpg

Opublikowano

Wszystkie konserwowane chemicznie ketchupy sa go wniane, czyli wiekszosc z tych jakie sa tutaj polecane.

Opublikowano

jak rano zaczynam deptac w misce pomidory to już na kolacje do frytek mam gotowy ketchup

Opublikowano

Wszystkie konserwowane chemicznie ketchupy sa go wniane, czyli wiekszosc z tych jakie sa tutaj polecane.

tylko powietrze und kamienie 

Opublikowano

Zwierzęta, nie wiedzą jak keczap z butelki lać...

ale w takim wypadku napewno zostanie sporo keczupu na dnie jeszcze więc red będzie płakał, że nie wszystko da się wykorzystać a wydał 3,5 więc pewnie będzie chciał łyżkę tam wsadzić ale się nie da :smutas: zostaje tylko rozbicie butelki

Zawsze można dolać wody do środka, wstrząsnąć i wylać na tosty czy pitzę

Opublikowano

Najbardziej mu sie oplaci w słoiku tym wiekszym bo wybrac sie da do konca , słoik umyć i na jakies  przetwory juz jest. A tak za sam słoik z dekielkiem 1zł trzeba dac minimum  :)

Opublikowano

krzepki radek ma taką butelke, że ładnie całość spływa, nie "klei" się do dna.

Opublikowano

to pewnie ten krzepki benzoesan tak pomaga aby krzepko wyplywalo

Opublikowano

znalazł się pan zdrówko

Opublikowano

To pij małymi łykami, bo się zakrztusisz, zdechniesz i ch.uj z bycia fit.

Opublikowano

Powinienes wydac jakis tomik tych swoich zlotych mysli.

Opublikowano

Ostatnio z biedry podchodza mi zwykle chrupki kukurydziane Miami. Nie wiem co w nich jest ale jak zacznie sie jednego do jedzie sie do pustej paki. Te z tesco czy kauflandu nie sa juz takie dobre.

Opublikowano

To dogadałbyś się z moim 2,5 letnim bratankiem, bo jest fanem. Jeszcze mi zawsze do ryja wpycha, taki hojny.

Opublikowano

Tylko Lidl.  Wszystko ma smaczniejsze. Banany bez porównania lepsze. Przed swietami kupowałem w biedronce pomarancza do wyciskarki na sok - z biedronki ohydne z Lidla tansze i sok rewelacja był. Na sylwestra w kauflandzie mandarynki jak kupilem to suche i kompletnie bez smaku, wyladowały w koszu a w Lidlu przed swietami jak były za 9,99zł za 2,2kg w drewnianej skrzyneczce słodkie i soczyste. W Lidlu aby nie kupuje wedlin itp z Pikok. Polecam jeszcze soki z Ryneczku lidla z lodówki w butelce szklanej.

Opublikowano

W Lidlu większość produktów ma gorszy skład, w Biedrze łatwiej coś znaleźć z ciekawym, prostym składem. Poza tym, biorę podobne produkty, a w Lidlu jakoś więcej płacę.

Opublikowano

Już tu kiedyś Tommo polecał naj keczup na świecie. Kotliński premium z kawałkamich papryczek chilli, no nie ma lepszego gó wna. Jedyna wada to taka se dostępność.

Najlepsze, że kupiłem bo tylko raz bo zapomniałem w którym sklepie byl
Opublikowano

ja stawiam znak rownosci, jedne rzeczy lepsze tu, drugie tu