Ma_niek 870 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 (edytowane) Te wszystkie produkty z tygodnia japonskiego sa beznadziejne. Makarony, sajgonki i te pierozki to tylko do kosza. Edytowane 28 stycznia 2017 przez Ma_niek Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Jak można polecac sushi ze sklepu. W sumie jakiekolwiek sushi, ktore leży dłużej niz 2h po przyrządzeniu :( a co ja ci poradzę, że było bardzo smaczne? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Właśnie dziś obczajałem te pierożki i się zastanawiałem, czy dobre. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać. 1 Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 28 stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 stycznia 2017 Sajgonki to akurat robi polska firma, chyba ci od "U jędrusia". Mi tam smakowały, a jadłem ze 3 razy (tylko te warzywne). Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 No ja jadlem to sushi z biedry i kojarzę, ze było wysuszone, twardawe i bez smaku. Są pewne dania, ktorych się nie je z paczki. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla sanjonek nie jadlem ale kiedys te pierozki z kurczakiem kupilem i byly zjadliwe ale cena/ilosc/jakosc nie porywajaca bym musial co najmniej dwa takie opakowania kupic by cos poczuc na zoladku, a juz wtedy to wole na co innego hajs przeznaczyc Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. dziś jadłem, tam jeszcze trzeba odcedzić wodę, wieczko jest z dziurkami. Tak więc nie jest to zupka tylko sam makaron z sosem, takie se. Jeden smak tylko był dostępny jakiś "japoński" i tak chyba był sos sojowy, dlatego trochę słabe. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Ych tak myślałem. :( Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 (edytowane) balbym sie jesc te kupne sushi tym bardziej, ze zrobienie domowego to przeciez zadna filozofia, bardziej to czasochlonne niz wymagajace skilla No sajgonki tez mozna samemu zrobić i to żadna filozofia, ale co z tego? Suszi też robię. Ale są czasem chwile kiedy nie masz ochoty nawet sobie skibki zrobić. Edytowane 28 stycznia 2017 przez gekon Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 jadłem te pierożki z kurczakiem, nie wiem czy był to kurczak czy coś innego, było smaczne więc nie drążę tematu. Cytuj
michal 558 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Sushi z Biedry nie jest złe. Wiadomo, nie jest to uber-high-end-hipster-approved sushi cięte przez sushi mastera bez uśmiechu i z ceną dwucyfrową za jedną rolkę. Ale daje radę. Za to te wszelkie gotowe sajgonki, pierożki, makarony to z daleka omijać. jedno wielkie dziadostwo bez smaku i w małych porcjach. Zdecydowanie odradzam. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Salatka z wędzonym kurczakiem i sosem musztardowym jest mega. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 w biedronce na części z pieczywkiem są takie donuty po 1,49zł różne smaki i polewy goty jest ten w polewie czekoladowej i orzeszkami z kremem czekoladowym w środku i truskawkowe uzależniłem się od tego guwna ;/ Kupiłem sobie dzisiaj tego donuta o smaku oreo, jakie to było dobre. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Slabe te zupki, juz vifony lepsze Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe. Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie. Jadłem. Drugi raz nie będę. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Próbował ktoś tych kubków instant z tygodnia Chińskiego? Takie, że zrywasz wieczko, zalewasz wodą i gotowe.Nic specjalnego, Na pewno nie warte tych 3 zł. Można zjeść na gastro, ale wtedy to wiadomo że wszystko dobre. Co do tego makaronu, smakuje jakbyś wymieszał nudle z sosem sojowym, dosłownie. Jakim guwnem musi być żarcie, które ma opinię nie wartego nawet 3 złotych xd Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Może takie, które powinno kosztować 2,50? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Vifon za złotówkę jest jej wart! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 To prawda, uwielbiam na kaca 3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Kebab wołowy z Biedronki w piekarniku wszedł mi jak zły. Saszetki z ich sosem czosnkowym nie polecam tylko swój. Do roboty jak znalazł. :D Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) Znowu jakaś promocja na wędliny w Biedro i mają szynkę dojrzewającą 14 miesięcy typu serrano. 150g za nieco ponad 6 zł, więc bardzo korzystnie za kilogram (tyle co salami czy kabanos) jak na takie zaebiste mięsko w smaku.Made in Spain, poletzam. e: 30g białka na 100g Będę brał do bidonu na siłkę. Edytowane 7 lutego 2017 przez _Red_ Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Tylko, że ona jest strasznie słona po usmażeniu, a surowa taka średnia. Na pizzę byłaby spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.