Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja wole lidla ale nic z pikoka tam nie kupuje po tym jak kiedys kupilem parowki i kindziuka. Flaki to te we ,,flaku,, :D foliowym a nie w słoiku polecam np w inter marche sa. Z dwa razy na rok gołabki lubie w słoiku kupic ale jak cos gotowe w słoiku to tylko Łowicz. 

Wczoraj chyba 1 raz od roku tatar kupilem w lidlu, doprawilem pieprzem , żóltkiem i cebula ale nie byl za dobry. Kiedys w biedronce kupowalem z Sokołowa mieli to był duzo lepszy.

Edytowane przez obrazus

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 258,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

No ale nigga plz, nie nazywajcie tego mixu mięsa pochodzącego od stu krów i mieszanki różnych E tatarem, nawet oni sami to na opakowaniu nazywają "przysmak tatarski" czy inny ciul. Kijem bym nie tknął.

Opublikowano

Z 2 tygodnie temu w lidlu chcialem wziasc te zabie udka co byly ale nie odwazylem sie  :sorry:

Opublikowano

Wędliny z lidla  :yao:

Ceny z kosmosu, a jakość po prostu hu.jowa. W ogóle lidl to zrobił się sklepem bardziej odzieżowym niż spożywczym. Ceny bardzo podniesli, czego nie można powiedzieć o jakości ich produktów. Najbardziej zawsze mnie żenują te tłumy ludzi o 8 rano ustawione przed sklepem by kupować te koszule czy buty hurtowo. 

Opublikowano

i do tego te ciuchy rozyebane wszędzie, bałagan ogromny. Do lidla czasem po lody skoczę okrągłe w kubeczku o smaku mascarpone z wisienką albo tiramisu, niektóre mają jeszcze biszkopt nasączony winem na dole. No ale i tak bardzo rzadko, bo z reguły wybieram dobrą lodziarnię na mieście. Inne słodycze też w sumie z lidla są ok. Ale żadnych wędlin, serów itp. nigdy nie brałem. 

Opublikowano

Wedliny i sery odpadaja, Jogurty w miare. Beka z goscia co flaki z pikoka zachwala  :yucky: w temacie whisky red rabel itp mowi ze nie do upicia a najtansze flaki wcina  :negative:

Edytowane przez obrazus

Opublikowano

a Ty napiwków nie dajesz

Nie daje , nie dalem i nie dam.

Na Owsiaka daje

Opublikowano

A uważasz, że powinno się chrzcić dzieci bez ich zgody?

Opublikowano

"Obiad" z Biedry na szybko:

- tortilla z gyrosem, warzywami i sosem 1000 wysp - takie gó.wno, że pół poszło do kosza, 2/10 bo choć mięso trochę czuć,

- zupa z kukurydzy i kaszy jaglanej - dla odmiany bardzo dobra, bez udziwnień, E i innych, tania, 8/10.

Opublikowano

A uważasz, że powinno się chrzcić dzieci bez ich zgody?

Napiwki Owsiak i chrzest duzo wspólnego maja :D czy powinno sie dziecko posylac do przedszkola bez jego zgody???

Opublikowano

A jak kupujesz bułki to macasz je najpierw?

Opublikowano

widziałem że teraz modniejsze jest chodzenie ze strzykawką ze spermą

Opublikowano

A jak kupujesz bułki to macasz je najpierw?

A jak robisz kupe to ja dotykasz?

Opublikowano

tylko jak akurat mam pod ręką sos czosnkowy

Opublikowano

Rozwin mysl.

Wstrzykujesz mając juz w wózku i odkładasz?

Dobre, nie słyszałem o tym.

Opublikowano

Ketchup Madero Premium czosnkowy nawet spoko, warto spróbować.

Opublikowano

Szczegolnie jak ktos nie lubi ostrych rzeczy a lubi kebab mozna go dodac . Tez polecam

Opublikowano

Jakie jeszcze chore i wynaturzone rzeczy przyjdą ci do głowy?

Opublikowano

Jak ma byc szczesliwszy i nosi ja na swoj uzytek to niech sobie i ze strzykawka chodzi