szejdj 2 804 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 23 godziny temu, Butt napisał: Za taką cenę to chyba bułka jest z tektury, a na kompoście sami dopłacą Tesco, żeby zabrali od nich resztki pieczarek. składane z odpadów produkcyjnych innych produktów, zamiatają z podłogi resztki pieczarek i innych składników i wrzucają na bagietkę wyprodukowaną z najtańszej mąki wybielanej chlorem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Jak poleje się czostkowym to idzie przełknąć. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Tortex+majonez kielecki. No nie znam lepszej kolacji. Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Lepiej samemu, ale to już taka pizzerka wychodzi. Mąka, woda, drożdże, sól, oliwa. Jak wyrośnie wyrabiasz ciasto i formujesz małe bagietki. Na to co tylko jest w lodowce, nawet zleżałe plus oregano i piekarniczek elegancko na kilka minut. Robię tak co jakiś czas i świetnie smakuje i pachnie w całym domu. A te bagietki z lidli, czy innyc po złotych coś , to tak średnio... Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 9 godzin temu, ragus napisał: Jak poleje się czostkowym to idzie przełknąć. Czostkowy do zapsy? No szanujmy sie, tylko keczap. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 28 stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 stycznia 2019 Do zapieksy ketchup, tortex. A do hot dogów - musztarda. Czosnkowy do pizzy. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 15 minut temu, grzybiarz napisał: A do hot dogów - musztarda hotdoger? tylko remolada 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Remolada spoko, ale nic tak dobrze nie smakuje jak duży hotdog z orlenu z amerykańskim wbijając po pijaku głodnym na stację, nic 2 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 28 stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 stycznia 2019 Boże dziecko, Ty masz 18 lat Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 1 godzinę temu, c0ŕ napisał: Remolada spoko, ale nic tak dobrze nie smakuje jak duży hotdog z orlenu z amerykańskim wbijając po pijaku głodnym na stację, nic I do tego tyskie z puchy za 3,99 to byli czasy Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 4 minuty temu, grzybiarz napisał: Boże dziecko, Ty masz 18 lat chciałbym Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Hotdogier z duńskim i 1000 wysp, tak się kończy imprezy. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 28 stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 stycznia 2019 1000 wysp to chyba ketchup z musztarda. Spytałem kiedyś babki i tak odpowiedziała. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Ja zawsze biore do orlena k+m. Dwa sosiki a place za jeden Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 Jak ktoś lubi japońskie jedzenie to w Biedrze jest tydzień azjatycki i jest np sałatka Wakame z glonów. Jadłem kiedyś w ramen barze i była mega. Jestem ciekaw, czy taka ze sklepu też da radę. 1 Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 W takim razie muszę wyskoczyć do Biedry a potem pobawię się w glonojada. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Bardzo szanuje te ciastka 2 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Kupuje te same tylko w wersji z solonym karmelem, też bardzo dobre. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 W dniu 29.01.2019 o 08:21, krupek napisał: Jak ktoś lubi japońskie jedzenie to w Biedrze jest tydzień azjatycki i jest np sałatka Wakame z glonów. Jadłem kiedyś w ramen barze i była mega. Jestem ciekaw, czy taka ze sklepu też da radę. Mam przeczucie, że to nie będzie to samo co w wege barze. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 stycznia 2019 Opublikowano 31 stycznia 2019 Ee nawet nie mogę tego znaleźć w żadnej Biedrze. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 W Biedrze wylądował najlepszy tydzień włoski w dziejach. Mnóstwo świetnej jakości produktów, szczególnie wędlin od Salumificio Fratelli pod marką Gustobello (mortadela, prosciutto), do tego ser burrata, tarte sery Zanetti, ryż arborio 1kg w cenie jakiej we Włoszech dawno nie widziałem i tuńczyk Riomare 160g za 7.99. No poletzam motzno. 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 a mursztarda saperska je ? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Mur sztar da? O (pipi)a. Dobre to? Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 15 lutego 2019 Autor Opublikowano 15 lutego 2019 ta jest dobra. Moje odkrycie ileś tam lat temu zawsze tylko sarepska i sarepska: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.