Ma_niek 857 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Jak dla mnie totalnie to niejadalne. Jak reszta tych wszystkich gotowcow z marketu.Zreszta to chyba kosztuje z 15 zl to jaka ma byc to to jakosc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 <facepalm> sushi z biedronki. Wez sobie scyzoryk, pójdź do lasy i obrzezaj troche kory z randomowego drzew. Bedziesz mial sushi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 27.01.2021 o 21:05, YETI napisał: Jest tu jakiś hardcor i próbował tego sushi z biedronki? Gowno straszne. Biedronkowe, kerfurowe i wszystkie te do 20zl. Twarde, ryż kwaśnawy, tekturowe, siedziało mi długo na żołądku. Jak to lezy pare dni w lodówce to nic dziwnego. I te składniki, jakas marchewka zamiast kanpio xD Wmawialem sobie, ze od biedy można, ale nie, nie można. Pieniadz wyrzucony w bloto, juz lepiej raz na jakiś czas kupić sobie dobry świeży zestawik, niz zniechęcić się do sushi poprzez marketowce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja pierwsze sushi w życiu spróbowałem z biedy. Takie to było paskudne że pomyślałem że to totalnie nie moje smaki. Oj jak zmieniłem zdanie po zjedzeniu dobrego sushi z knajpy. Trzymac się od tego z daleka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Od biedy (biedry?) da się zjeść jak jest na promocji. Ale wszystkie te marketowe sushi to ogólnie twardy wysuszony ryż, kilogram majonezu, kawałek suchej marchewki i pół udawanego "paluszka krabowego". Ani to smaczne, ani tanie, ani zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Kupowanie jakiekolwiek sushi od marketów to profanacja, która nawet nie ma nic wspólnego z sushi. Lepiej iść do restauracji i tam zjeść raz, a porządnie zrobione sushi. Kupiłem kiedyś z Kaufland, no i nigdy więcej, a zapłaciłem chyba 25 zł, no i w błoto tylko poszło xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja w Lidlu kiedyś kupowałem sushi. One miało w składzie wtedy 60, czy 70 składników xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie no fajnie, że macie dupy wyżej głowy, ale te produkty raczej przeznaczone są dla osób, które primo: nie mają żadnej tego typu restauracji w okolicy, secundo: chciałyby spróbować czegoś nowego. Tak samo jak nikt nie porównuje ramenu instant z tym z knajpy to jakoś nie przeszkadza w istnieniu i sprzedaży jednego i drugiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie no, pewnie lepiej polecieć sobie na drugie śniadanie do Tokjo i zjeść sobie sushi u Pana Mijagi Zawsze mnie to rozwala jak ktoś pisze coś w stylu, pizza mrożona? Fuuu, to już lepiej iść do włoskiej restauracji xD No shit? Serioooooo? No ale porównując to sushi marketowe na tle innych marketowych produktów to i tak słabo. Jasne, taniej będzie niż w knajpie, mozna raz spróbować, ale bez szału i to właśnie bez przepłacania, bo na pewno stosunek jakości do ceny nie jest tutaj zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ew. zjeść pitcę reda. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 42 minutes ago, Paolo de Vesir said: Ew. zjeść pitcę reda. pies by sie zrzygal. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 2 godziny temu, Rudiok napisał: Nie no fajnie, że macie dupy wyżej głowy, ale te produkty raczej przeznaczone są dla osób, które primo: nie mają żadnej tego typu restauracji w okolicy, secundo: chciałyby spróbować czegoś nowego. Tak samo jak nikt nie porównuje ramenu instant z tym z knajpy to jakoś nie przeszkadza w istnieniu i sprzedaży jednego i drugiego. W tym problem. Ktos sprobuje czegos nowego i pomyśli, że to oslawione sushi to straszne guvno. Jakis kwasny ryz z rozgotowanym surimi. Mrozone pitce potrafia byc calkiem niezle (te felicjany czy ewentualnie donatello lodowkowe), ale te zleżałe sushi to właśnie jak zupa z paczki w porównaniu do babcinego rosolu. PS w przyszłym tygodniu w Biedrze mają być polskie fonty do wordpressa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 jadłem jakieś sushi z lidla dziś i było spoko. ryż był normalnie taki słodkawy a nie kwaśny, ogólnie bardzo zjadliwe tylko dodatki mega chujowe - nawet sos sojowy to jakies gowno, o wasabi w postaci zielonego keczapu i obleśnym imbirze nie mówiąc z kolei po tym biedronkowym to mam złe wspomnienia nie jest to jakaś zła opcja jeśli chcemy oszamać sushi jako tako i przy tym nie wyjebać 20zł za 2 sztuki nigiri, gdzie też trochę cholera wie skąd te polskie suszarnie mają rybę(na prowincji to bankowo lecą na lososiu z kauflanda po 4zl za 100g xd) Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 One mają z 7 dni trwałości. Jak trafisz day one, to ma goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Boróweczki w lidlu 12,99 za pól kilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Przyszedłem napisać, że te krakersy są wyjebane w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 To chyba są jakieś regionalne góralskie smaki bo we Wro ani śladu w Biedrze a czaiłem się na degustację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Na podhalu same buraki wiec chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 W dniu 26.08.2021 o 12:23, Masorz napisał: Przyszedłem napisać, że te krakersy są wyjebane w kosmos. Nie zgodzę się, próbowałem i na moje to chuJJ&^e Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja polecam prażone ziarna kukurydzy. Chrupiące, nie twarde i pyszne. Przepraszam, smażone Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez mitra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Te są wyjebane, żarłbym końca bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ostatnio w Aldim wzialem solone orzeszki nerkowca i arachidowe w karmelu. Jezusku jak to dobrze wchodzilo, miks soli, slodyczy i orzecha: Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Okie from Muskogee napisał: Te są wyjebane, żarłbym końca bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 6 godzin temu, _Red_ napisał: Ostatnio w Aldim wzialem solone orzeszki nerkowca i arachidowe w karmelu. Jezusku jak to dobrze wchodzilo, miks soli, slodyczy i orzecha: +1 byczqu. Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ale teraz chciałbym polecieć do Aldiego, ale dzieciak zasnal i mam czas na Baldura Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi