Mejm 15 268 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 W stokrotce byla kiedys promocja 1kg z 15zl na 10zl. Jadlem ponad miesiac A pierwszy raz spotkalem sie z tym na jakims placu lata temu jak koles nosil w koszyku jak na grzyby i mial takie przezroczyste torebeczki z tymi orzeszkami spiete cienka tasma (ktorej nie dalo sie odkleic bez przeciecia). No dobre w ch.uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Na Świebodzkim był przez jakiś czas facet co ogromne paki pistacji jumanych z lidla gonił za 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Ceny olei i oliw widzieli? xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Już dawno. Niezła jazda. A z kakao to możecie się pożegnać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 39 minut temu, Mejm napisał: Ceny olei i oliw widzieli? xDD Olej po 9.99 widziałem i pomyślałem wtedy ze lepiej dołożyć i oliwę kupić. Oliwa tez zdrożała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Tak. Moja z 27 na 33 ;/ Kujawski ku.rwa na promce 5zl jeszcze z miech temu a teraz 10zl. Ciekawe czy Kinga dostala podwyzke. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Ostatnio obzeram się tymi orzeszkami w czekoladzie premium (z logo biedry, 200g, czarna etykieta). Orzechy laskowe w mlecznej, migdały w białej, nie próbowałem pozostałych, ale te powyższe żrę aż opakowanie będzie puste, bo inaczej ciężko zaprzestać. Gruba czekolada, no zajebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Ajj też zawsze lubiłem, szczególnie w ciemnej czekoladzie, nadsłodycz. Teraz mam przerwę od orzechów przez aparat, ale jakis czas temu jadłem wiśnie i ananasy liofilizowane w czekoladzie i tez były mega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 u was tez w biedrach zniknely gotowe surówki? lubiłem czasem kupic z marchewki czy burakow, ale znikneły i nie ma juz od dluzszego czasu. Myslalem, ze moze mam pecha, ale dzis wpadlem na tiktoka gdzie koles o tym samym mowil. Jakis kryzys w branzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Pewnie nie mogą dogadać się co do ceny z dostawca dlatego nie ma. Wszystko drożeje a biedra chce brać po niższych cenach niż tamci oferują. Tak tylko strzelam. Też lubię te surówki i nie było, za to kupiłem w kaufie i były niedobre. Kwaśne jakieś, wyjebałem w kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Godzinę temu, Shen napisał: u was tez w biedrach zniknely gotowe surówki? lubiłem czasem kupic z marchewki czy burakow, ale znikneły i nie ma juz od dluzszego czasu. Myslalem, ze moze mam pecha, ale dzis wpadlem na tiktoka gdzie koles o tym samym mowil. Jakis kryzys w branzy? W sumie od tygodnia żadnych nie brałem, ale wcześniej to zawsze coleslawy czy buraczki w lodówkach na potęgę były. Aż jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Spisek jakiś, kilka dni temu sam szukałem i prawie pusta gablotka, zostało kilka ostatnich sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 A będzie tylko gorzej... powolny upadek. Wszystko zaczyna się od świeżych produktów , a właściwie jego braku. Eh, kiedyś to przerabiałem. Miałem swoje ukochane tesco pod dawnym mieszkaniem. Uwielbiałem ten sklep - produkty premium dobre, produkty tanie naprawdę tanie. Same produkty marki tesco miały zawsze najniższą cenę i najlepszy skład. Masło orzechowe 99% orzechów i o 50% tańsze niż każde inne. Czynne 24/h nawet w niedzielę. Jak byłem chlorem to nie raz korzystałem i o 3.00 można było po "ostatnie" piwko podskoczyć. I nagle nastał pis. W 2015 te łachudry wygrały wybory i zaczęło się. Zakaz handlu, jeb. Pierwszy gwóźdź do trumny. Tesco już potem tylko do 22:00. Moje ulubione produkty zaczęły znikać z półek, potem pogorszenie składów ich wyrobów, potem podniesienie ceny, a potem pusty sklep i likwidacja. raz, że zarząd tego angielskiego wynalazku był chujowy, ale chujowa polityka im nie pomogła. Boję się, że to samo będzie z Biedrą. Zaczyna się podobnie w sumie. Zaraz będziemy robić zakupy tylko dumnie zapowiadanej siasinowej spółce handlowej. Przydział 2 kartofle na człowieka i tylko w trzeci poniedziałek miesiąca 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 W storkotkach dalej są, całkiem ok. Co do tesco 24h, miałem w rodzinnym mieście 50k. Jaki to był sztos dla młodego człowieka który kładł się o 6-7 rano spać. Wpaść po winiacza albo brzoskwinkę, paczkę chipsów na afterparty nad jeziorem czy rzeką Teraz w sumie bym nie korzystał Spanko o 22 bo człowiek będzie umierał na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 15 godzin temu, gekon napisał: I nagle nastał pis. W 2015 te łachudry wygrały wybory i zaczęło się. Zakaz handlu, jeb. Pierwszy gwóźdź do trumny. Tesco już potem tylko do 22:00. Moje ulubione produkty zaczęły znikać z półek, potem pogorszenie składów ich wyrobów, potem podniesienie ceny, a potem pusty sklep i likwidacja. Wzruszyłeś mnie @gekon i smutną prawdę piszesz. ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 W dniu 16.06.2022 o 14:59, Shen napisał: u was tez w biedrach zniknely gotowe surówki? lubiłem czasem kupic z marchewki czy burakow, ale znikneły i nie ma juz od dluzszego czasu. Myslalem, ze moze mam pecha, ale dzis wpadlem na tiktoka gdzie koles o tym samym mowil. Jakis kryzys w branzy? Byłem dziś, są surówki w normalnych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Ale tesco to sie od dawna zbieral z polski wiec to nie przez pis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 15 minut temu, _Red_ napisał: Byłem dziś, są surówki w normalnych ilościach Bede dzis i sprawdze, moze kryzys sie skonczył. Pytalem żony kumpla co pracuje w innej biedrze, to mowiła, ze nie dostawali tez surowek od jakiegos czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Byłem dziś i tylko jakieś ze 3 surówki z pora były, ale pomimo długiej daty pojemniki były tak spuchnięte jakby miały zaraz pierdolnąć, więc kupiłem pomidory malinowe na promocji, bo biedra ostatnio ma jakiegoś kozackiego dostawce maliniaków(dobre i tanie). Wczoraj w lidlu też może z 1 surówkę widziałem na krzyż, a jakiś czas temu to można było wybierać z wielu opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 W końcu trzeba będzie wyjąć blender, pokroić marchew, dorzucić majonezu, krople cytryny i zrobić samemu surówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Byłem godzinę temu u siebie i pełno surówek i sałatek Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Kup i zakop na wszelki wypadek. Jedyny minus, że wytrzymają kilka dni zanim zgniją xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 15 minut temu, mitra napisał: Byłem godzinę temu u siebie i pełno surówek i sałatek U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Powiem wam, ze masa tematow sie na calym forum przewinela, ale czytanie o brakujacych surowkach i ich poszukiwaniu jest troche osobliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Inaczej byś gadał jakby ci kolesława zabrakło albo wiosennej z ogórkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi