Shen 9 610 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Ogolnie dziwne czasy od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 No takim stanem wojennym powoli zajezdza. Niedlugo tematy sie zaczna pojawiac: "gdzie dostac papier", "komitety kolejkowe, wpisujcie miasta". Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 4 godziny temu, Mejm napisał: Ale tesco to sie od dawna zbieral z polski wiec to nie przez pis. na pewno nie pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 W dniu 16.06.2022 o 14:59, Shen napisał: u was tez w biedrach zniknely gotowe surówki? lubiłem czasem kupic z marchewki czy burakow, ale znikneły i nie ma juz od dluzszego czasu. Myslalem, ze moze mam pecha, ale dzis wpadlem na tiktoka gdzie koles o tym samym mowil. Jakis kryzys w branzy? Proszę bardzo: https://businessinsider.com.pl/firmy/efekt-uboczny-polskich-sankcji-produkcja-surowek-stanela-firma-nie-moze-dzialac/lwt299t 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 teorie spiskowe na świecie: kosmici, chemtrails, szczepionki, żydzi teorie spiskowe na forumku: kto stoi za brakiem surówek w biedrze Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Ale to poważna sprawa, na obiad trzeba samemu surówkę robić Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No można się śmiać... jak spadniesz z płaskiej ziemi przy spacerze to zobaczymy komu będzie do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Polska próbuje w sankcje xD jak widać wychodzi jak w piłce nożnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 a co z serkami wiejskim z Piątnicy? w moich Lidlach już będzie z tydzień jak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Brałem w biedrze ostatnio. I dodatkowo ciągle mieli te ichniej marki, też bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnie suruwek z biedry: https://www.wykop.pl/link/6710849/protest-przed-siedziba-pis-zamkneli-firme-bo-im-sie-pomylilo/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Jak suruwka to tylko z bółką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Biedra chyba ma surówki od Grześkowiaka, to zdaje mi się inna firma, której sankcje nie blokują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Cięzki temat, jakies rzucili, ale jeden rodzaj tylko i z kapusty. Ta z marchewki była moja ulubiona, albo tarte buraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 A używacie tej appki biedry? W końcu po coś profilowanie nas od paru lat dzięki karcie biedry daje fajne oferty personalizowane. Dziś np. wyskoczyły mi duże dwie rolki ręcznika papierowego Queen Strong (niebieskie) po 5 zl zamiast 7 zl, ostatnio to zajebiste masło orzechowe go vege 100% orzechów (bez cukru i oleju) po 7zl zamiast 10 zł. W sumie dobrze trafiają w moje preferencje bo zawsze coś przydatnego, a nie ze nagle alkohol czy podpaski xd Zajebiście że jest skaner cen, ale wydajność ogólnie appki na ten moment jest chujowa, bo wystarczy że trochę zasięg w sklepie siada, GPS nas nie widzi i juz dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nie, ale ostatnio widziałem u aniacyce aniamaluje na IG, że promki są pierviej sort. Także sprawdzę na następnych zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: u aniacyce aniamaluje na IG, ciekawe jak znalazłeś.. hmm ja pierwsze słyszę, wpisałem w google i mam jej bloga: https://www.aniamaluje.com/2021/05/szczotkowanie-biustu.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Chyba zainstaluje apke, bo nie mam ich karty, a czasem dobre promki sie trafiaja. Ostatnio kasjerke prosilem, zeby swoja wbiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 A nie no to karta must have, jak masz często 2+1 tylko przy jej użyciu. Dziś np. wszystkie pasty do zębów widziałem 2 + 1 gratis. Nawet w Rossmanie w najlepszych promkach, czy wysyłkowo z aptek bym trzech Elmexow s e n s i t i v e za 22zl nie kupił. Albo moje ulubione smoothie 3 flaszki w cenie 2. Mangowe, kokosowe, oesu Z appką nie muszę już tej karty dyktować na głos numerem telefonu, ale fajnie jakby działała wydajniej Czasem w sklepie przy lekkim spadku zasięgu mam wrażenie, ze request po cenę towaru leci na drugi koniec kuli ziemskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Z appką nie muszę już tej karty dyktować na głos numerem telefonu, ale fajnie jakby działała wydajniej Czasem w sklepie przy lekkim spadku zasięgu mam wrażenie, ze request po cenę towaru leci na drugi koniec kuli ziemskiej. W mojej biedrze to chyba maja zagłuszacz sygnału, przechodzisz przez drzwi i znika net. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 To zajebiście maja przetestowane u s a b i l i t y realnego rozwiązania w terenie, skoro problemy z netem to niekoniecznie przypadek jednostkowy xD Architekt pewnie appkę projektował wg szczęśliwego założenia, ze net jest wszędzie zajebisty, wiec można robić pierdyliard requestow do serwera w Chinach co 5 sekund, a rzeczywistość pokazała co innego. Mega wkurza jak muszę lawirować między półkami by łapać zasięg i odświeżyć ekran z ofertą czy zeskanować cenę online. A potem loading i loading... BTW kupiłem w biedro taki miodek z liofilizowana truskawka. Tak jak normalny mjut leży u mnie z 2 miesiące, to tego skurwysyna skończyłem w dwa dni łyżka i niczego nie żałuję xD Ale to dobre. A jak jedna łyżka jem miodek owocowy, a drugą kontrastujące smakiem masło orzechowe to ciężko się zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Do zwykłych zniżek używam stocard. Fajna apka, gdzie wpisujesz/skanujesz swoje karty i masz wszystko w jednym miejscu. Przydatna rzecz. Najbardziej lubię apkę Carrefoura i funkcje scan&go. Biorę z półki to co potrzebuję, skanuje kod kreskowy i do koszyka. Przy kasie tylko pokazanie kodu kreskowego z apki i spadam ze sklepu. Bez wyładowywania produktów z koszyka i ponownego ich ładowania. Czasami zdarza się jakąś weryfikacja. Ja miałem w ciągu dwóch lat tylko trzy i musiałem tylko wyjąć kilka produktów. A w weekendy dodatkowo za uruchomienie kuponów zniżkowych jest podstawowo 10% zniżki za zakupy powyżej 80 zł, nie licząc alko i fajek czyli tylko spożywka co u mnie się sprawdza to dodatkowo można trafić na kupony zniżkowe akurat na produkty, które chce się kupić. Dzisiaj np. byłem w Kaufie i włoszczyzna 6,80, ziemniaki 3,80... Tydzień temu robiłem zakupy w innym markecie i ziemniaki 1,50, włoszczyzna 4,00. Do Kaufa długo nie zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Nie no powiem, że powoli się uzależniam od tej appki. Co włączę shakeomat to jakaś dobra oferta, a dziś tak z dupy prezencik: No to pójdę po Hagen daazsy za darmoszke niemal xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Zaszalałem i też sobie tą apke zainstalowałem. W promo wyskoczyły mi pierogi które wczoraj jadłem, więc sobie dzisiaj odpuszczę jednak fajne jest to, że paragony widać. Jak coś to arbuz po 1.99 od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Ta nawet spoko oferty wyskakują z tego shakeomatu, w porównaniu z zdrapka z apki Lidla to o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi