Szwed 637 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Ja nawet chciałem bluzę i klapki brać, ironicznie, bo akurat lepiej im wyszły niż te lidlowe, no ale xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 W dniu 12.07.2022 o 09:52, _Red_ napisał: Nie no powiem, że powoli się uzależniam od tej appki. Co włączę shakeomat to jakaś dobra oferta, a dziś tak z dupy prezencik: No to pójdę po Hagen daazsy za darmoszke niemal xD Apka spoko. Ale za każdym razem jak widzę typa co robi shakeomat to wyglądają jakby czochrali Predatora. Dobra beka. Ja zawsze częsę przed wejściem do biedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Same gówna mi wpadaja, jakies soki i detergenty. Dawac serki wiejskie albo jakies mieso. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 No ja dziś serki waniliowe po 70 gr 1+1, czyli nadal nic dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 U mnie dzisiaj skyr z owocami 2+1 gratis. I tylko 3 sztuki mogę wziąć, trochę mało, ale ok Godzinę temu, krupek napisał: No ja dziś serki waniliowe po 70 gr 1+1, czyli nadal nic dla mnie. Myślałem, że te oferty są spersonalizowane, a Ty przecież nabialu chyba nie jesz a serki Ci wylosowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 No właśnie nie wiem, czy to losowanie jest personalizowane. Oferty promocyjne z gazetki mi dobrze filtruje, ale te z szejkera nie, bo serków, ani chusteczek nie kupowałem od dawna xd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 W apce Carrefoura też są personalizowane kupony i działało git a od paru tygodni jest lipa, jakieś browary dla wujaszków i czipsy się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Z lekka rezerwa kupiłem gotowy obiad Nasze Smaki schabowy z puree i buraczkami zasmazanymi. Cena 9.50 zł / 400g, skład przyzwoity bez oleju palmowego, margaryny ani konserwantów. Ot, ziemniaki, burak, schab, jaja, mąka, bułka tarta, ocet, przyprawy... No podgrzalem na patelni i całkiem spoko jak na gotowca w cenie kanapki. Robi to ten zakład "U Jędrusia" a mają dobre naleśniki, pierogi, krokiety itp. Poletzam, jak nie macie na nic pomysłu, a kotlecik zawsze fajna sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Ta apka Biedry to odpowiednik Gamepassa/PS Plusa w segmencie marketów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Nie, to nie szwedzki stół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jadłem ten gotowy obiadek Reda i jest spoko, ale minus taki, że to trochę mało dla mnie, to jak połowa porcji a koksem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Tez myślałem, że to jako zakąska, a potem policzyłem ok 750 kcal xD Jezu jak to - tyle zwykle szacowałem jak w domu robiłem kotlet na pół talerza, ziemniaków razy dwa i surówka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Z lekka rezerwa kupiłem gotowy obiad Nasze Smaki schabowy z puree i buraczkami zasmazanymi. Cena 9.50 zł / 400g, skład przyzwoity bez oleju palmowego, margaryny ani konserwantów. Ot, ziemniaki, burak, schab, jaja, mąka, bułka tarta, ocet, przyprawy... No podgrzalem na patelni i całkiem spoko jak na gotowca w cenie kanapki. Robi to ten zakład "U Jędrusia" a mają dobre naleśniki, pierogi, krokiety itp. Poletzam, jak nie macie na nic pomysłu, a kotlecik zawsze fajna sprawa. Z biedry o wiele bardziej wchodzi mi to żarcie od sphinxa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jadłem kilka razy takie gotowce od Jędrusia i za taki pieniądz to ok, smaczne dość ale traktuje to jako ostateczność xD za to pierogi te takie w okrągłym pojemniku i krokiety spoko. Ale bardzo musi mi się nie chcieć nic robić żeby się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jak są upały to gotówce są ok, albo jak chce się zaoszczędzić czasu, żeby w gierki pograć hehe. Chciałem dzisiaj kupic Ale oczywiście nie było. Jadłem to już wcześniej i za tą cenę to bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Teraz, Plugawy napisał: Jak są upały to gotówce są ok, albo jak chce się zaoszczędzić czasu, żeby w gierki pograć hehe. Chciałem dzisiaj kupic Ale oczywiście nie było. Jadłem to już wcześniej i za tą cenę to bardzo dobre. u mnie to ciągle zalega w biedrze, pare razy miałem w reku, ale jakos nie moglem sie przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 No wyglada nieciekawie ale smakowo polecam. Tych naleśników jedrusia to się w pracy na jadłem, że mam dosyć już na długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Ja się staram nawet jak gorąc to sobie delikatnie kurczaka zrobić w kostkę i wtedy tylko dorzucić na jakieś np warzywa na patelnię albo kaszę z gotowych mrożonek. Ostatnio takie w biedrze kupiłem bardzo dobre czy do kurczaka albo do jakiejś rybki. A i samo smaczne jest, 2 minuty i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 U nas też tortilla leży i nie schodzi. Generalnie to jest przedsięwzięcie trochę, ale generalnie polecam samemu sobie zrobić: ziemniaki w talarki/drobną kostkę, podsmażyć lekko jak na frytki, potem odcedzić od oleju i dać trochę wystygnąć, dodać cebulkę i jajka i usmażyć w formę omleta. Nadjedzenie na imprezkach w Hiszpanii hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jedyne co jestem w stanie zjesc z folii to zapiekanka. Reszty nie tykam. Szoarma ze sfinxa jest niejadalna nawet na swiezo to nie chce wiedziec jakie odpady laduja u biedronki. Od jedrusia pare razy jadlem placki ziemniaczane i nie, po prostu ku.rwa nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 No placki ziemniaczane są słabe, a placki bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 a propo ziemniaków i biedronki nienawidzę mrożonych frytek no chyba, że te skurwysyny długie cienkie, dłuuugie cienkieeee, nie inne! i do piekarnika na 220 na 30 minut, żeby się zrobiły na wiór<3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 U mnie dziś niebieski tygrys na dwóch szejkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 papier toaletowy, drugi 70% taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 U mnie płatki owsiane za 1,52 przy zakupie 2 sztuk. Mam zapas, ale i tak skorzystam jak będę dziś w Biedrze. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi