Opublikowano 18 lipca 20222 l W dniu 15.07.2022 o 08:39, krupek napisał: U mnie płatki owsiane za 1,52 przy zakupie 2 sztuk. Mam zapas, ale i tak skorzystam jak będę dziś w Biedrze. Owsiaki w tej promce też miałem i wziąłem bo to schodzi jak woda. A dziś musy owocowe dada po 1.13 zł sztuka, ale w sumie meh, dzieciakom mielę i gotuje w lidlomixie dużo lepsze Kolejny dzień stracony, ciekawe co mi się wytrzepie jutro :sensżycia:
Opublikowano 18 lipca 20222 l Moze ludzie beda sie zmawiac na wspolne trzepanie przed sklepem a potem wymieniac kuponami xD
Opublikowano 18 lipca 20222 l U mnie dziś tofu 1+1 po 2,25 zł, czyli jednak personalizują trochę te oferty.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 10 minut temu, Mejm napisał: Moze ludzie beda sie zmawiac na wspolne trzepanie przed sklepem a potem wymieniac kuponami xD "Papieeeer, papier toaletowy za pół ceny, oddam za wędzone tofu 2+1 gratis" 6 minut temu, krupek napisał: U mnie dziś tofu 1+1 po 2,25 zł, czyli jednak personalizują trochę te oferty. Trzeba więcej osób by to potwierdzić. Jak Wujaszkowi wyskoczy promka na Tyskie, a Cirexowi ryż w workach 20kg + jajka gratis to uwierzę.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Ja tam ze znajomymi się dzielimy promkami jak nam coś niepotrzebne. Już 4 razy dostałem kod na energetyki od koleżanek. Edytowane 18 lipca 20222 l przez creatinfreak
Opublikowano 18 lipca 20222 l No w sumie. Jak ktoś sobie wytrzepie dobrą ofertę to można wpisać jego nr telefonu przy kasie. Ciekawe tylko czy bez strzepania promocyjna cena też się w ciemno nabije, czy wpierw trzeba to zatrigerować w ten sposób.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Musze zaczac skanowac te karte, zobaczymy czy faktycznie jest personalizacja. W biedrze głównie kupuje nabial i warzywa. Do tej pory same gowna mi wyskakuja. Dzis herbata.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 27 minut temu, _Red_ napisał: Ciekawe tylko czy bez strzepania promocyjna cena też się w ciemno nabije, czy wpierw trzeba to zatrigerować w ten sposób. ja mam też klasyczna plastikowa kartę, po strzepaniu na telefonie potem taki kuponik się nabija normalnie z plastikowej mojej biedronki
Opublikowano 18 lipca 20222 l No to wiadomo bo plastikowa karta to dokładnie to samo co karta do skanowania w appce (ma ten sam numer ID powiązany z tym samym nr telefonu). Chodziło mi czy bez strzepania zakup promocyjnego towaru też nabije rabat, czy dopiero włączenie kuponu odblokuje specjalna personalną cenę lub voucher zniżkowy. Taka rozkmina jak to i n f o r m a t y c z k i zaprojektowały.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Wiadomo że nie, trzeba wpierw zwalić, tak samo jak w lidlu czy kerfie są kupony w apkach i tak samo działa. W lidlu raz się naciąłem na serkach bo była promka ale bez kuponu do aktywacji tylko trzeba było zeskanować samą aplikację. A zazwyczaj skanuje tylko jak jest kupon co korzystam, bo te ich zdrapki to słabe oferty. Mądry po szkodzie.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Ale ta oferta serio jest spersonalizowana ;] Coś takiego jak Clubkarta w Tesco<3 [*] Więc trzeba uważać co się skanuje. Ja tydzień temu kupiłem jakiegoś Gerberka do mojego szczura i teraz mam same promki dla kaszojada:(
Opublikowano 18 lipca 20222 l 2 godziny temu, gekon napisał: Ja tydzień temu kupiłem jakiegoś Gerberka do mojego szczura i teraz mam same promki dla kaszojada:( Przełam 4-pakiem Tyskie i powinno być ok.
Opublikowano 19 lipca 20222 l I co tam wytrzepaliście? U mnie słabiutka oferta biedronko to nie tak miało wyglądać.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Reczniki kuchenne, od dzis zaczynam skanowac karte przy kazdym zakupach, zobaczymy jak dziala ta personalizacja
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ręczniki spoko, zawsze się przydadzą. Meh, u mnie dziś chrupki Monster Munch po 1,90 zł.
Opublikowano 19 lipca 20222 l ja strzepałem pistacje, wczoraj bonitki W sumie od kiedy to zainstalowałem to skorzystałem najbardziej na tym arbuzie za 1,99, ale to bez trzepanka tylko w ramach karty
Opublikowano 19 lipca 20222 l Pierś z kurczaka za 14,90 max 1kg, całkiem spoko, akurat skoczę po mięcho dzisiaj.
Opublikowano 19 lipca 20222 l U mnie są te paki po 19,99 w normalnej cenie, ale ja bym nie ryzykował, że mi zaśmiardnie na drugi dzień. Chyba, że tylko moja biedra jest taka zjebana.