Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

A dopiero co za 6.50 wziąłem bez promki :(

Ja  mam osełkowe 500g za 9,99

Wczoraj udało się dorwać borówki w promce :obama: była dostawa, w czwartek wszystko wyczyscili do zera przed 15

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Ja  mam osełkowe 500g za 9,99

image.png.f723510faff26409a8ce37bc493530d2.png

Aktualnie ciężko o masło poniżej 33 zł za kg.

Opublikowano
1 minutę temu, _Red_ napisał:

image.png.f723510faff26409a8ce37bc493530d2.png

Aktualnie ciężko o masło poniżej 33 zł za kg.

Jak chcesz to pm:ogor:

Screenshot_20220723-111141_Biedronka.jpg.d03f2dc78f6d5d9d63dbeeea458cf788.jpg

Opublikowano

10zl za to maslo bdb cena.

Opublikowano

Masło miałem wczoraj, dzisiaj dropnęło herbatę. Macham tym telefonem raz dziennie, namówiliście mnie.

Opublikowano

To niezły deal na tym maśle, aż mi się pejsy zakręciły. :nosacz: Ostatnio byłem na targu, bo myślałem, że obłowię się tanio w produkty dobrej jakości, ale bez całej bio-burzujskiej otoczki.

No i wziąłem pierwsze z brzegu masło, że strzałkowa, prawie 15zl za 250g. :rotfl: Jajka po 1.5zl/sztuka, a w sumie to mogą być i trojeczki ze zmytym stemplem, bo i o takich akcjach słyszałem.

Yebac targowiska dla bogaczy, elo. :sonkassie:

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Masło miałem wczoraj, dzisiaj dropnęło herbatę. Macham tym telefonem raz dziennie, namówiliście mnie.

Że co się stało?

Opublikowano

Ja nie macham, mozna klikac w prawym gornym rogu

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Że co się stało?

Wczoraj wypadła promka na tę Osełkę, a dzisiaj na herbatki Ramsay. Chłopaki pokazali, jakie potężne cebulowe deale potrafią iść, no i namówili na instaliern apki i trzepanie telefonu raz dziennie.

Opublikowano

Dwie bjedry wokół mnie mają wyprzedana osełkę 500g :cebula:

No ale chociaż rożka marletto z jagodami wziąłem na osłodę.

Wszyscy się na masło rzucili a mi ciągle wysrywa jakieś mleko owsiane albo inne musy owocowe ostatnio.

Opublikowano

Pierwsza cebula z wymianą voucherów zakończona sukcesem. Maseuko w ilości 1kg trafi na kanapkę niebawem.

Tylko pani przy kasie coś mówiła, że nie wyglądam jak Shen.

Opublikowano
41 minut temu, _Red_ napisał:

Może dołączysz do kręgu czepaczy? :nosacz:

A uruchamia sie na androdzie 5? xD

Opublikowano

Od 6 w górę.

Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła :obama:

Opublikowano

Szukam nowego ale same gargantuiczne 6calowce, a ja nie nie lubie nosic tabletu w kieszeni.

Jak znacie jakies modele do 5c to poprosze. Tylko nie za 3k :nosacz:

Opublikowano
16 minut temu, Mejm napisał:

A uruchamia sie na androdzie 5? xD

Ojezu, to nawet Xperia Z2 16GB, którą nadal trzymam jako MP3 player na siłownię bo warta kilka dyszek, ma Andka 6 xD

Opublikowano

Zaczyna się  xD

od razu podpowiem ze za darmo nie będzie chciał bo się kolor nie spodoba. 

Opublikowano

No i lody w promo. Wziałem 2 opakowania Zielonej Budki Mięta z płatkami czekolady i zazapłaciłem 14,99zł, więc niezły deal.

A dzisiaj mi wylosowało ser condon blue w panierce, ale przejadło mi się to coś już 100lat temu.

Opublikowano
Godzinę temu, Plugawy napisał:

No i lody w promo. Wziałem 2 opakowania Zielonej Budki Mięta z płatkami czekolady i zazapłaciłem 14,99zł, więc niezły deal.

A dzisiaj mi wylosowało ser condon blue w panierce, ale przejadło mi się to coś już 100lat temu.

Na te lody to mnie na mówiłeś teraz 

Opublikowano

Zapomniałem, że w niedziele sklepy zamkniete i nie mozna nic wytrzepac dzis:sapek:

Opublikowano

W niedzielę też można trzepać. Oni tego nie sprawdzają :Coolface: