Opublikowano 23 lipca 20222 l 2 minuty temu, _Red_ napisał: A dopiero co za 6.50 wziąłem bez promki Ja mam osełkowe 500g za 9,99 Wczoraj udało się dorwać borówki w promce była dostawa, w czwartek wszystko wyczyscili do zera przed 15
Opublikowano 23 lipca 20222 l 2 minuty temu, Shen napisał: Ja mam osełkowe 500g za 9,99 Aktualnie ciężko o masło poniżej 33 zł za kg.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 1 minutę temu, _Red_ napisał: Aktualnie ciężko o masło poniżej 33 zł za kg. Jak chcesz to pm
Opublikowano 23 lipca 20222 l Też ostatnio miałem i jest zrobiony zapas. A kiedyś miałem jeszcze osełkę łaciatą tylko waga chyba 300g.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Masło miałem wczoraj, dzisiaj dropnęło herbatę. Macham tym telefonem raz dziennie, namówiliście mnie.
Opublikowano 23 lipca 20222 l To niezły deal na tym maśle, aż mi się pejsy zakręciły. Ostatnio byłem na targu, bo myślałem, że obłowię się tanio w produkty dobrej jakości, ale bez całej bio-burzujskiej otoczki. No i wziąłem pierwsze z brzegu masło, że strzałkowa, prawie 15zl za 250g. Jajka po 1.5zl/sztuka, a w sumie to mogą być i trojeczki ze zmytym stemplem, bo i o takich akcjach słyszałem. Yebac targowiska dla bogaczy, elo. 3 minuty temu, Bzduras napisał: Masło miałem wczoraj, dzisiaj dropnęło herbatę. Macham tym telefonem raz dziennie, namówiliście mnie. Że co się stało?
Opublikowano 23 lipca 20222 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Że co się stało? Wczoraj wypadła promka na tę Osełkę, a dzisiaj na herbatki Ramsay. Chłopaki pokazali, jakie potężne cebulowe deale potrafią iść, no i namówili na instaliern apki i trzepanie telefonu raz dziennie.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Dwie bjedry wokół mnie mają wyprzedana osełkę 500g No ale chociaż rożka marletto z jagodami wziąłem na osłodę. Wszyscy się na masło rzucili a mi ciągle wysrywa jakieś mleko owsiane albo inne musy owocowe ostatnio.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Dzięki mireczki, w dzisiejszych czasach każda złotkówka jest na wagę złota.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Pierwsza cebula z wymianą voucherów zakończona sukcesem. Maseuko w ilości 1kg trafi na kanapkę niebawem. Tylko pani przy kasie coś mówiła, że nie wyglądam jak Shen.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 41 minut temu, _Red_ napisał: Może dołączysz do kręgu czepaczy? A uruchamia sie na androdzie 5? xD
Opublikowano 23 lipca 20222 l Od 6 w górę. Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła
Opublikowano 23 lipca 20222 l Szukam nowego ale same gargantuiczne 6calowce, a ja nie nie lubie nosic tabletu w kieszeni. Jak znacie jakies modele do 5c to poprosze. Tylko nie za 3k
Opublikowano 23 lipca 20222 l 16 minut temu, Mejm napisał: A uruchamia sie na androdzie 5? xD Ojezu, to nawet Xperia Z2 16GB, którą nadal trzymam jako MP3 player na siłownię bo warta kilka dyszek, ma Andka 6 xD
Opublikowano 23 lipca 20222 l Zaczyna się xD od razu podpowiem ze za darmo nie będzie chciał bo się kolor nie spodoba.
Opublikowano 23 lipca 20222 l są teraz w biedronce fajne kiełkownice słoikowe (słoiki kiełkowe?) za 2 dyszki - polecam
Opublikowano 23 lipca 20222 l No i lody w promo. Wziałem 2 opakowania Zielonej Budki Mięta z płatkami czekolady i zazapłaciłem 14,99zł, więc niezły deal. A dzisiaj mi wylosowało ser condon blue w panierce, ale przejadło mi się to coś już 100lat temu.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Godzinę temu, Plugawy napisał: No i lody w promo. Wziałem 2 opakowania Zielonej Budki Mięta z płatkami czekolady i zazapłaciłem 14,99zł, więc niezły deal. A dzisiaj mi wylosowało ser condon blue w panierce, ale przejadło mi się to coś już 100lat temu. Na te lody to mnie na mówiłeś teraz
Opublikowano 24 lipca 20222 l Zapomniałem, że w niedziele sklepy zamkniete i nie mozna nic wytrzepac dzis