Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Pizza Donatello to niedługo będzie prestiżosym produktem. Gdzie te czasy, że za 15 zł człowiek się najadł i zapił piwerkiem.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l U mnie ostatnio także same słabe trzepanka, za to w apce Lidla wydrapałem -30% na Finuu
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Koleś z Pod Mikroskopem gadał, że jak już czymś musimy smarować chleb to niech to bedzie maslo, żadne smarowidła a la masło czy margarynowate.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Też nie macie dzisiaj aktywnego walenia w apce? U mnie nie ma, u narzeczonej też nie. Jestem zaniepokojony.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Też nie miałem ale po 13ej już było. Edytowane 16 sierpnia 20222 l przez mitra
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Kupiłem ten omlet z ziemniakami co ktos tu polecał kiedys, tylko w lidlu, bo maja wersje mini. Całkiem dobre, sam sobie bede musial zrobic cos podobnego, odmiana od jajecznicy z chlebem.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Teraz sprawdziłem i jest voucher na tani papier do dupy z kennym na etykiecie. Przydałoby się, ale znane mi biedry są do 22
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l kiedyś donatellko z kurczakiem to kosztował 8,99 Z VATEM. Teraz 10zl bez vatu Jebany Kaczyński.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Płatki owsiane 3,20 i tylko jeden producent do wyboru. Za peło były za 80 groszy i było naście rodzajów:(
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Autor Nie ma już trzepania w apce? W końcu wyremontowali mi biedre, a nie widzę tego trzepania w apce.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Grzybi, nie ma po co trzepać, bo Biedry zamknięte. Dziś była handlowa.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Dzisiaj mam oliwę z oliwek za 15zetta. A w ogóle od dłuższego czasu nie ma u mnie w biedrze pepsi a coca cola w puszce 3,70 xD masakra co to za cena.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 23 godziny temu, krupek napisał: Grzybi, nie ma po co trzepać, bo Biedry zamknięte. Dziś była handlowa. W niedziele trzepanie to grzech!
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 4 godziny temu, Plugawy napisał: Dzisiaj mam oliwę z oliwek za 15zetta. A w ogóle od dłuższego czasu nie ma u mnie w biedrze pepsi a coca cola w puszce 3,70 xD masakra co to za cena. Top Chipsy Chilli Limonka też zniknęły na dobre.