Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Top chips? XD Ze szkołą średnią mi się to kojarzy jak kogoś nie bylo stać na laysy żeby wódkę zagryźć na najbie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 dziś dżemy Łowicz 100% 1+1 gratis moje ulubione tylko tak to schowane na półce pomiędzy tym biedronkowym brandem że parę minut grzebałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jedzenie dżemu w 21 wieku od czego są proteinowe kremy bez cukru? Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 a te kremy są z owoców? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Łowicz 100% i Biedronkowe 100% nie mają dodatku cukru, tylko ten pochodzący z owoców. Owoce same w sobie mają cukier, więc całkowicie bez cukru z prawdziwymi owocami raczej nie da się zrobić. SFD ma też coś podobnego: https://sklep.sfd.pl/Dzemy,_fruzeliny_i_przetwory-k965.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 No, te mam. Co ciekawe mega długo leżały po otwarciu w szafce i nic się z nimi nie działo. Nie wiem, czy to dobrze w sumie. A o biedronkowych cudach z fruktozą only nie wiedziałem, myślałem, że tradycyjne wysokosłodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Biedronkowego nie jadłem ale ten Łowicz truskawka albo brzoskwinia są zajebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Crazy Horse napisał: No, te mam. Co ciekawe mega długo leżały po otwarciu w szafce i nic się z nimi nie działo. Nie wiem, czy to dobrze w sumie. A o biedronkowych cudach z fruktozą only nie wiedziałem, myślałem, że tradycyjne wysokosłodzone. Od dawna są dzęmy niskosłodzone, albo 100% owoców. Smakują lepiej niż zwykłe z marną ilością owoców. Te z SFD pewnie ci długo leżą, bo mają konserwanty, te 100% z Łowicza i Biedry chyba tylko pektyny i faktycznie kilka dni i już pleśń się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 100% rapsodie są zajebiste. Jak raz spróbowałen jakiegoś pseudo kremu fit to myślałem, że porzygam się dalej niż widzę xd O to chyba to https://m.ceneo.pl/55163945 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 7 minut temu, krupek napisał: te 100% z Łowicza i Biedry chyba tylko pektyny i faktycznie kilka dni i już pleśń się robi. Tez potrafia dlugo polezec. Tydzien przynajmniej jak nie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Te kremy sfd są słabe jak dla mnie, po orzechowym myślałem, że zagazuję chałupę, w ogóle są słodkie mocno. Dzisiaj kupiłem w bierze te ich fit ciastka bez cukru, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Nie wiem o co chodzi, ale zjebali imho tym razem to zbieranie naklejek na ś w i e ż a k i. Kiedyś po prostu się kupowało i wpadały mimowolnie. Teraz niby trzeba brać konkretne produkty i za każde "oszczędzone" (w sensie chyba patrząc na kwotę rabatu na produkt?) 6 zł ma wpaść naklejka. Robię normalne zakupy, na pewno wpadły jakieś promkowe rabatowe produkty a naklejek nichuja. Pewnie na końcu znowu zostanie im mnóstwo maskotek i będą dodawać do paczki czipsów, jak po ostatniej kampanii xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Ty Redzik nie mazgaj się tylko podpisz z biedrą umowę i produkuj im w oryginalnym kształcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 6 hours ago, _Red_ said: Nie wiem o co chodzi, ale zjebali imho tym razem to zbieranie naklejek na ś w i e ż a k i. Kiedyś po prostu się kupowało i wpadały mimowolnie. Teraz niby trzeba brać konkretne produkty i za każde "oszczędzone" (w sensie chyba patrząc na kwotę rabatu na produkt?) 6 zł ma wpaść naklejka. Robię normalne zakupy, na pewno wpadły jakieś promkowe rabatowe produkty a naklejek nichuja. Pewnie na końcu znowu zostanie im mnóstwo maskotek i będą dodawać do paczki czipsów, jak po ostatniej kampanii xd Tak, jeśli oszczędzisz na wybranych produktach promocyjnych 6 zł lub wielokrotność w ramach pojedynczych zakupów, dostajesz naklejki, które potem chyba fizycznie można odebrać. Weźmy za przykład parówy. Kupisz jednocześnie 3 opakowania = 1 naklejka 2 opakowania = 0 naklejek 5 opakowań = 1 naklejka 6 opakowań = 2 naklejki I do tego trzeba potwierdzić, że się uczestniczy w akcji, żeby te punkty wpadły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Thx. Czyli pewnie za każdym razem miałem niedobór tych punktów, a tak jak piszesz, nie kumulują się z kilku zakupów tylko trzeba w jednej transakcji uzbierać. Średnio wygodne, bo trzeba brać pod dyktando te produkty, które są w ofercie, a kiedyś wystarczyla kwota bodajże 50+ zł i chyba dodatkowo jakiś owoc/warzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Oglądałem ostatnio gazetkę Biedry to tam były oznaczone produkty co biorą udział w akcji tych nowych maskotek, a ta świnia to wygląda jak morawiecki beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Ten cały shakeomat to dostosowuje jakoś produkty pod klienta? Bo autentycznie co 2-3 dni wypada mi zniżka na piwo, i nie wiem, co o tym myśleć... Dziś np. Pilsner Urquell 2+2 gratis. Nie podoba mi się ta cała akcja z wirtualnym portfelem na zakupy w sobotę. Akurat sobota to dzień, kiedy unikam wszelkich sklepów i galerii, a sieci nachalnie próbują wrzucić jakieś promocje akurat wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 2 godziny temu, Suavek napisał: Akurat sobota to dzień, kiedy unikam wszelkich sklepów i galerii, a sieci nachalnie próbują wrzucić jakieś promocje akurat wtedy. Oni o tym wiedzą i dlatego tak robią, żeby przyciągnąć klienta w jeszcze w dzien w którym zazwyczaj nei robi zakupów. Tak samo jak często promki w sklepach online wjeżdżają pare dni przed wypłatami, bo po wypłacie żaden problem wyciągnać kase od klienta, trudniej wyciagnąć jak już mu sie ta kasa na pierdoły konczy i czeka na wypłate, a tutaj specjalne okazje sie pojawiają. Up. Kuszą Cię jak mogą. U mnie dzisiaj duża rolka recznika kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Ten wirtualny portfel tak jak mówicie, niby zużywa się w sobotę, a babka dziś pyta mnie przy kasie czy chce użyć skumulowany rabat. No niech mnie - nie miałem nic jeszcze niedawno, nawet naklejki a tu rabat w poniedziałek do wykorzystania. Tegoroczna akcja promocyjna jest dla mnie totalnie niezrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 3 godziny temu, Suavek napisał: Ten cały shakeomat to dostosowuje jakoś produkty pod klienta? Z tego co chlopaki pisali to raczej jest odwrotnie. I mialoby to sens bo po co maja ci sprzedawac cos co lubisz taniej, jak moga cie zwabic do sklepu czyms nowym, tanszym a to co lubisz kupisz za regularna cene przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Godzinę temu, Mejm napisał: Z tego co chlopaki pisali to raczej jest odwrotnie. I mialoby to sens bo po co maja ci sprzedawac cos co lubisz taniej, jak moga cie zwabic do sklepu czyms nowym, tanszym a to co lubisz kupisz za regularna cene przy okazji. Akurat alkohole wynoszę z biedronki stosunkowo często. Może nie zawsze te gatunki, co wyskakują mi w aplikacji, ale jednak. Głównie dlatego zastanawiałem się, czy celowo mi nie podrzucają tych ofert. W przeciwnym wypadku takie wciskanie 1-2 ofert na alkohole w tygodniu też wygląda dziwnie. Biedronka rozpija społeczeństwo? Za to ZAWSZE będąc w Biedronce kupuję mleko i akurat na to nigdy nie miałem zniżki, więc kto ich tam wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Mysle, ze w tej apce zaszyte jest takie profilowanie, ze google adsy by sie nie powstydzily. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 trzepacze działa Wam apka biedry? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 wczytuje i wczytuje i błąd. Ale dziś miałem dziwne powiadomienia, z napisami typu "2", albo "push". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi