Opublikowano 7 września 20222 l Ta, zaczęło sie testowanie na produkcji zamiast na devie. Dobrze chociaż, że poszły te głupoty a nie dupa, cycki.
Opublikowano 7 września 20222 l W dniu 5.09.2022 o 17:53, MaZZeo napisał: Musze zaczac znowu trzepac. Chociaz zapas monsterow z zabki mam na ponad miesiac
Opublikowano 7 września 20222 l U mnie ostatnio co strzepie to efektem jest mleko sojowe Nigdy tego nie kupię bo nienawidzę, a takie same wrażenia smakowe mam jak spróbuję wody po sparzeniu płatków xD
Opublikowano 7 września 20222 l https://www.pepper.pl/promocje/wszystkie-lody-familijne-marletto-drugi-produkt-60-574407 dobra promka na lody
Opublikowano 8 września 20222 l Najzwyklejsza Gouda 500g już 14 zł za paczkę :O Rok temu to bywało w trojpaku i po 15 zł/kg, a teraz to już cheddar staje się nowa goudą, skoro kosztuje tylko odrobinę więcej.
Opublikowano 8 września 20222 l takie coś ostatnio znalazłem i to będą jedne z lepszych gotowych ciastek jakie jadłem, przez białą czekoladę wyglądają na cholernie słodkie, ale wcale takie nie są, do tego kokos w środku, polecam
Opublikowano 8 września 20222 l 9 minut temu, _Red_ napisał: Najzwyklejsza Gouda 500g już 14 zł za paczkę :O Rok temu to bywało w trojpaku i po 15 zł/kg, a teraz to już cheddar staje się nowa goudą, skoro kosztuje tylko odrobinę więcej. ostatnio w lidlu kupowalem w promce po 9,99
Opublikowano 8 września 20222 l 10 minut temu, mcp napisał: takie coś ostatnio znalazłem i to będą jedne z lepszych gotowych ciastek jakie jadłem, przez białą czekoladę wyglądają na cholernie słodkie, ale wcale takie nie są, do tego kokos w środku, polecam W sklepie SFD masz więcej takich słodyczy, bo to oni produkują.
Opublikowano 8 września 20222 l Wiem, kupuję od nich masło orzechowe, bo mają najlepsze z tych, które próbowałem. Dziki orzech, też polecam
Opublikowano 8 września 20222 l Ostatnio była promka w appce na cienkie kiełbaski Morliny Ślązerki z 8.99 na 5.99 zł 240g (6 kiełbek). Zachęcił mnie hotdog na zdjęciu etykiety xd No i przyznam, że usmażone na patelni na odrobince oliwy były zajebiste. Mięsiste, dobrze się przypiekają. Combo hotdogowe biedrowe zatem weszło dziś: - bagietka - sos hamburgerowy Develey (i trochę Trynidad scorpion, który miałem już w domu. Znowu dupa będzie piekła ) - ogórki w plastrach tj. sałatka szwedzka - czerwona cebula Ojaciekrence, żaden chodog z żabki czy orlenu ze zwykło paruwo (wariacie) nie ma podjazdu.
Opublikowano 9 września 20222 l On 9/7/2022 at 9:51 PM, Shen said: https://www.pepper.pl/promocje/wszystkie-lody-familijne-marletto-drugi-produkt-60-574407 dobra promka na lody Kupiłem na próbę lodowy karmel i... Spróbowałem, po czym poszedłem do sklepu po 6 opakowań - można po 2 na paragon, ale nie ma limitu paragonów .
Opublikowano 10 września 20222 l mogliby jeszcze w tej apce pokazać gdzie mam szukać tych produktów z szejkomatu, bo dzisiaj nie znalazłem a miałem head'n'shoulders w fajnej cenie burdel jak w każdej innej biedrze, od lidla mogliby się uczyć porządku
Opublikowano 10 września 20222 l Jakie pojebane ceny za papier do dupy się zrobiły xd Najzwyklejszy rumiankowy 9 zł za 8 rolek (był po 5,50 zł - 7 zł zawsze). Ręczniki Queen Strong dwupak 8,99 zł (był po 5-6 zł). No ja yebie, niektóre rzeczy to 50% potrafią w ciągu tygodnia skoczyć. Skończy się nadmiarowe zużywanie srajtaśmy w celu dokładnej polerki na mokro z błyskiem
Opublikowano 10 września 20222 l Właśnie, papier i ręczniki mają podrożeć jeszcze bardziej na jesień.
Opublikowano 10 września 20222 l papier i ręczniki bardzo często się trafiają w trzepaniu tak więc ja robię zapasy
Opublikowano 10 września 20222 l Przeciez ta podwyzka papierow wszelakich to od zimy juz jest. Red przyzaj sie, ze smieszkowales z tych co w panice kupowali ryz a sam zrobiles takie zapasy sr.ajtasmy, ze kiedy ci sie skonczyly doznales szoku cenowego.
Opublikowano 10 września 20222 l Ręczników papierowych kiedyś nabrałem z milion jak były po 2.99 zł za dwupak Queen xD Dzieciaki fortecę z nich budowały przez kwartał chyba. Akurat skok cenowy na to zobaczyłem wręcz z tygodnia na tydzień, brałem bankowo bez promki po 5.99 zł te 8x rumiankowe jak tylko latem VAT zdjęli na podstawowe produkty. Dziś bez vatu 8.99 zł
Opublikowano 10 września 20222 l A to są w ogóle mniejsze rolki i cieńszy ten papier w porównaniu z niebieskim tygrysem, nie opyla się.
Opublikowano 11 września 20222 l Srajtaśma? Tylko z Rossmana. Najlepszy przyjaciel twojego zwieracza. Tylko cena 16-szt paczki skoczyła z 18 na 24 PLN