Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej i od sąsiadki, pyszne i z wesołych kurek Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jebaniutki zaręczył się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 ... z jakąś kurą Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Wałczer na dwajścia złotych wyczepany W końcu dzieci masło znowu dostaną, bo już płakali, że suchy tygodniowy chleb rani ich w ich małe gardła update warto przeglądać oferty poza szejkomatem. Dziś jeszcze masło oselkowe 300g za 9 zł, Lipton 92 torebki po 10 zł zamiast 15 zł. Ostra cebula weszła z tym dodatkowym rabatem -20 zl. BTW polecam mufinki Wedel czekoladowe, ale wchodzą z czarną gorzką kawą, bo same mają mega słodki krem czekoladowy w środku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Adam ptak, ale napewno nie orzel U moich tesciow kury maja roztrenowanie , slabo sie niosa bedzie trzeba na te biedronkowe przejsc na jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 A taka dygresja ode mnie Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele? Biedronka klasy I, Biedronka klasy II, Biedronka klasy V? Jak jakieś jebane Kaiju. Znajoma, która tam pracuje mi o tym mówiła. To dlatego w niektórych sklepach jest git, a w innych kołchoz. Jak delegowali ją w zastępstwie do Lvl I to zawsze brała chorobowe. Podobno robią badania i zależy od osiedla/docelowego klienta. Jak docelowo osiedle to żulownia to jest pół sklepu tanich win i syf, bo tną koszty na obsłudze, a na nowszych osiedlach jest elegancko i jakieś działy vegan/fresh/homo. Dzisiaj zajechałem do takiej Bidery pod dworcem i faktycznie, to chyba była ta najniższa klasa. Setki milionów rodzajów piwa VIP, ale nie było mojego ulubionego jogurtu:( Pełno żuli, syf, na podłodze jakieś pomidory zmieniające się w ketchup, na środku cyganie walczyli o ostatni cukier a obsługa to duchy, w dodatku z Ukrainy. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Ja niedawno byłem w jednej z Biedronek we Wrocławiu niedaleko Wyspy Słodowej. W tak małej i nieogarniętej jeszcze nie byłem. Między półkami ledwo dało się minąć, asortyment bardzo okrojony, burdel na półkach, a towar lodówkowy leżał na półkach zepsuty - np soki ananasowe, czy pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Juz pisalem kiedys o tym. U nas tez na obrzezu w regionie ostroleckich slumsow byla biedra. Raz w niej bylem, legancko, jakies podpite patusy tam sobie laza, krzycza, zaczepiaja klientow. No atmosfera do kupowania minikiwi naprawde rozczulajaca Bo belki latajace i placzace z matkami przywolujacymi je zwrotami "wracaj tu kurwa" included To byla tez pierwsza biedra w regionie gdzie plyty i gierki byly zamykane za szklem xd No i kumpela mi mowila ze tam sa zsylane wlasnie za kare pracownice. Takie biedronkowe łagry. Ale juz nie ma tej biedry Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Pewnie przez noc ją rozkradli razem z budynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Najlepsze ze w kazdej byl ochroniarz a akurat w tej nie xD Ale w sumie co sie dziwic , kto by sie chcial uzerac z podpitymi sebixami. Prawdziwi ochroniarze pewnie by nie chcieli a co jakies dziadki albo kolesie z grupą inwalidzką Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Godzinę temu, krupek napisał: Adam Ptak to czołowe trol konto na FB, wszędzie go pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Nie widziałem tego szmat czasu, chyba wycofali. Szkoda, bo to był sztos. Jest to w Biedrach u was na wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 To real foto? Jestes zajeta? Tez lubisz grac w gry wideo jak my? Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Kabi, buhaju, bo przy(pipi)e ci jak babci ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 11.10.2022 o 16:48, Rozi napisał: Jak dobrze, że mamy jajka od babci narzeczonej a teście ze wsi? 22 godziny temu, gekon napisał: Wiedzieliście, że sklepy Biedronki mają swoje levele? u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Ze wsi, ja też ze wsi. Ale nie są tacy jak Twoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 24 minuty temu, grzybiarz napisał: a teście ze wsi? u mnie teraz po remoncie wprowadzili dział mięsny (osobna lada i panie tam kroją mięcho), no i jak jest promo na mięcho paczkowane, to w tej biedrze nie ma. Nie chcą robić konkurencji temu mięsnemu? ale ch**nia u mnie też właśnie remont mam nadzieję, że nie zrobią jakiegoś działu mięsnego lub rybnego z tygodniowymi rybami;/ A propo ryb. Uwielbiam te skurwysyny. Chyba jedyny taki puszkowy śledź, który nie jest zalany octem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Ja to tam nawet nie zagladam na ten dzial miesny, jakos wydaje mi sie ze maja tam to samo co w pudelkach albo gorzej bo niepakowane, latwiej psujace sie. Ale moze sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 10 godzin temu, Anal Wake napisał: Kabi, buhaju, bo przy(pipi)e ci jak babci ;/ Babciowy bokser. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 U mnie na pewno jest biedronka max levelu drugiego. Zawsze, jak jest coś fajnego w gazetce, to w mojej biedronce tego nie ma. Ale w sumie, nawet soli kiedyś nie było xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 W mojej chrupek kukurydzianych nie ma od dwóch miesięcy lekko. Specjalnie po te wióry muszę do Lewiatana chodzić i stać wśród pań w kitlach Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 W żadnej biedronce u mnie na wsi nie ma Pepsi Max. To ogólnopolski kryzys, czy lokalna klęska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Czasem po prostu nie dowożą produktów do wielu biedronek. A czasem wycofują produkt konkretnej marki, pozostawiając konkurencyjny. Tak było np. w przypadku laysów, których po prostu już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 W Lublinie w biedrach jest Pepsi Max? W Lubartowie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi