Mejm 15 296 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Acha, myslalem, ze to juz ich regularna reklama tam na dole xD. Dosi tez nie zauwazylem, jakos mi nie robi. Chyba jak juz to pollene 2000 bym wolal zobaczyc. Ale z tego wszystkiego i tak wychodzi, ze to po prostu opakowania stylizowane na retro. Lepszym ruchem by bylo zmartwychwstanie produktu jak ostatnio z Frugo albo jeszcze lata temu z tymbarkiem jablko + mieta. Ojciec mi opowiadal, ze kiedys kiedys bylo cos takiego co sie zwalo "plynny owoc" i wlasnie bylo o smaku jab + mieta. A tak to co ku.rwa, czipsow, proszkow i gum w polsce przez 20 lat nie bylo? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca 2015 Autor Opublikowano 2 lipca 2015 NO ciekawe jak z licencją na obrazki w gumach turbo. Wydaje mi się, że nie ma tam obrazków. Musieliby mieć szablony tamtych starych naklejek, a to wszystko pewnie przepadło. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 wiele rzeczy z lat mlodzienczych wyparowalo, pewnie teraz ich powrot bylby trudny z uwagi na prawa do marki, opatentowane sklady czy ryzyko, ze cos co kiedys bylo dopuszczone do sprzedazy juz jest zabronione (jakis barwnik, jakies E) - ja bym wiele dal za powrot np nutelii snickers, od dluzszego czasu nie potrafie tez dorwac oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezek Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Jakiś czas temu marzył mi się powrót snickersa w kremie, nawet próbowałem znaleźć jakąś podróbę w marketach, ale nigdzie czegoś takiego nie ma. Biedronka tylko żeruje na starych markach, te produkty nie są w ogóle podobne do tych z przeszłości. Tacosy mnie cholernie zawiodły. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezek te sa tylko produkcji nordisa - do dostania jak jezdze rowcem po wioskach w jakichś malych sklepikach, na pewno nie w sieciowkach Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kupiłem dzisiaj gume turbo i tak zdecydowanie podobny smak jak kiedyś, wygląda podobnie, jest samochodzik w środku, tylko słabo sie balonuje. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 oryginalnego loda "sniezki" ,zamiast tego sa jakies sniegowe, sniezne czy sniezekte sa tylko produkcji nordisa - do dostania jak jezdze rowcem po wioskach w jakichś malych sklepikach, na pewno nie w sieciowkachnie, nordis ma "sniezyczki" oryginalne "sniezki" z dziecinstwa wygladaly tak: 1 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Odnośnie chiosów to te z biedry są w tych paczkach I szczerze to nie pamiętam jak dokładnie one smakowały bo to była któraś tam edycja. Biedronkowe za to na pewno nie smakują tak jak te: No i ubolewam nad tym, że nie wprowadzili do sprzedaży tych, uwielbiałem je: Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Jakiś czas temu marzył mi się powrót snickersa w kremie, nawet próbowałem znaleźć jakąś podróbę w marketach, ale nigdzie czegoś takiego nie ma. Biedronka tylko żeruje na starych markach, te produkty nie są w ogóle podobne do tych z przeszłości. Tacosy mnie cholernie zawiodły. Zmieszaj masło orzechowe z kawałkami orzechów i nutellą, smak bardzo podobny. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 chio chipsy z biedry na bank nie smakują tak jak dawniej, jeszcze całkiem niedawno były w ofercie chipsy biesiadne które za to smakowały identycznie jak chio chipsy więc łatwo stwierdzić że biedrona to fałszywy mesjasz. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent jest w tesco Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Ale w tym tygodniu Biedra dała radę, Turbo pachnie i smakuje jak dawniej, a Krakus na bułce przenosi w przeszłość do biwaków pod namiotem. Czekam teraz na Koukou Roukou i będę kontent jest w tesco Serio? Tak to jest jak się na wsi mieszka... Człowiek nawet nie wie ile traci Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Jestem wlasnie po zjedzeniu chio chips i tacosow. mg nigga pliz to jakas porazka, przesolone go wno, tacosow nawet nie biezcie bo sklad odnosnie smaku robili mieszajac perfumy z sefory oraz tona soli, generalnie porazka, lepiej chyba wypic sobie wode z morza bo jest mniej slona biedronka marketingowy geniusz, zlecili produkcje go wna crunchipsowi, dali oldschoolowe logo i tak sie robi hajsy czekam az jakas tatra czy ksiazece wyprodukuje sikacza z nalepka EB do kolekcji... :| Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować. Spróbuj gumy Turbo, micha się sama cieszy. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kubki smakowe się starzeją i nic wam nie będzie tak samo jak za szczeniaka smakować. to ze tobie tesciowa zestarzala zycie to nie znaczy ze tutaj ludzie maja z pocalowaniem reki sie spuszczac nad jakis badziewiem zerujacym na marce, jadles to w ogole ze (pipi) takie bzdury ? bo to do klasyczneo chio jest niepodobne Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 lol dafuq twoja znajoma bogata znawczyni win juz ci opisala ch ujowatosc smaku ze nie musisz kupowac ? tak pytam z ciekawosci Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Tak a propos EB. Siedzę wczoraj z kumplami na trybunach przy boisku, oni piją bronksy, ja kierowałem. Jeden pił właśnie EB, a że nie miałem okazji posmakować to wziąłem od niego grzdyla. Posmakowałem, nie zdążyłem jeszcze nic powiedzieć, butelka mi się wyślizgnęła, spadając uderzyła jeszcze w dwie kolejne i wszystko się rozpizgało Nawet nie pamiętam, czy mi smakowało. A z Biedrony polecam szynkę surową, długo dojrzewającą, zayebista jest. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 te tacosy ch.ujnia straszna , nie kupię więcej. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 W biedronie są gumy Turbo, z sentymentu kupiłem i jestem po stokroć zawiedziony, smak donaldopodobny, jedyna rzeczą - powiedzmy zgodna z oryginałem - jest historyjka z wozami, ale to też jednak nie to, nawet nie ma tego brzoskwiniowego zapachu... w tym punkcie po prostu muszę zastosować tak ulubioną przez pewnego użytkownika emotkę Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Przecież Biedronka sama podkreśla, że te produkty z serii Vintage to tylko stare opakowanie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Co nie zmienia faktu, że ze względu na opakowanie się skusiłem, ach ta siła wspomnień z dzieciństwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi