Whisker 1 450 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Nie widziałem tematu o tej świetnej grze więc myślę, że warto takowy założyć. Apotheon to dwuwymiarowa platformówka rysunkowa w stylu guacamele, którą miałem okazję sprawdzić dzięki ofercie ps plus. Dzisiaj zrobiłem platynę, która podobnie jak w przypadku gry guacamele sprawiła mi masę frajdy z eksploracji i możliwości w samej grze. Mamy tutaj bogów z mitologii z którymi niczym Kratos z serii gow toczymy pojedynki w dość zmyślny sposób. Do dyspozycji mamy miecze, toporki, łuki, trochę magii i wykorzystywanie otoczenia. Grafika jest świetna, rysunkowa a muzyka w stylu mitologicznym napędza fajnie klimat tego jakże smakowitego indyka. Gra zajeła mi około 12h na 100% i taki czas rozumiem Polecam wszystkim, jak dla mnie obok guacamele jedna z najlepszych pozycji indie. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Najbardziej podoba mi się w tej gierce oprawa stylizowana na starożytne ryciny. Gierka może być dobra ale za mało widziałem, żeby ocenić. Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Ja próbowałem jakiś czas temu, ale mi zupełnie nie podeszła. Ten sposób rysowania...wszystko jakieś żółtawo-pomarańczowe..jakkolwiek oryginalnie zrobione, to strasznie mnie odrzucało. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 sterowanie jest mało intuicyjne i jakieś takie koślawe. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 No dokładnie jakieś takie bezwładne, odrzuciło mnie totalnie od tej gierki. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Też to odczuwacie, gdy wrogowie nadchodzą z dwóch stron? mi się ciężko obrócić czasem i zadać cios, gdyby to naprawili to byłoby super. Nie mniej jednak i tak pewnie ogram. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 lutego 2015 Autor Opublikowano 27 lutego 2015 Bo każda broń inaczej reaguje, na dystans, krótkie, szybsze uderzenie, trzeba się przyzwyczaić, ponieważ nie każdą walczy się tak samo. Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Gra kojarzy mi się że starymi platformówkami np z pagazusa łatwa i przyjemna mogę pograć 10-30 minut ile mam czasu i nie potrzebuję "wsiąkać" w fabułę żeby wiedzieć ocb to mi pasuje bo nie m ostatnio czasu na gry typu dying light, da, czy inne przy których jak już zasiądę to kilka godzin m wyciętych z życia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi