Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Dodam, że skoro lubisz fantasy life to może i animal crossing Cię wciągnie @humulin, jak teraz jest z wowem, bo nie grałem od kilku lat, aby grać online we najnowszą wersję, trzeba mieć wszystkie wcześniejsze? A tego Ci nie powiem do końca. Zakończyłem grać w wowa pod koniec Pand. Zawsze było tak, że można grać w starszy dodatek bez posiadania najnowszego. Po prostu nie miało się dostępu do najnowszego kontynentu. Jak to rozwiązali teraz - ponoć można zacząć od razu od 90 lvla - nie wiem. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Gry Bioware, Football manager i Civilization 4 lub 5 Cytuj
Krulik 0 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Hej. Mam chorobowe i chciałbym pograć w któregoś soul calibura. Mam ps3, zaś mega podobał mi się SCII. Którą część polecacie na ps3? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 no za dużego wyboru nie masz albo IV albo Soul Calibur II HD Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Nowy CoD wychodzi za niecale 2 tygodnie, wiec to polecam. Uzaleznia mocno. Cytuj
Krulik 0 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 no za dużego wyboru nie masz albo IV albo Soul Calibur II HD Bardziej mi chodziło czy więcej satysfakcji daje IV czy V. Drugi raz w dwójkę raczej nie będę grał mimo HD. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 No lepiej piątke co nie Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No nie, bo nawet w porównaniu do śmierdzącej czwórki jest słaba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi