Opublikowano 3 marca 201510 l Dodam, że skoro lubisz fantasy life to może i animal crossing Cię wciągnie @humulin, jak teraz jest z wowem, bo nie grałem od kilku lat, aby grać online we najnowszą wersję, trzeba mieć wszystkie wcześniejsze? A tego Ci nie powiem do końca. Zakończyłem grać w wowa pod koniec Pand. Zawsze było tak, że można grać w starszy dodatek bez posiadania najnowszego. Po prostu nie miało się dostępu do najnowszego kontynentu. Jak to rozwiązali teraz - ponoć można zacząć od razu od 90 lvla - nie wiem.
Opublikowano 24 października 20159 l Hej. Mam chorobowe i chciałbym pograć w któregoś soul calibura. Mam ps3, zaś mega podobał mi się SCII. Którą część polecacie na ps3?
Opublikowano 24 października 20159 l Nowy CoD wychodzi za niecale 2 tygodnie, wiec to polecam. Uzaleznia mocno.
Opublikowano 25 października 20159 l no za dużego wyboru nie masz albo IV albo Soul Calibur II HD Bardziej mi chodziło czy więcej satysfakcji daje IV czy V. Drugi raz w dwójkę raczej nie będę grał mimo HD.
Opublikowano 27 października 20159 l No nie, bo nawet w porównaniu do śmierdzącej czwórki jest słaba.