Opublikowano 28 lutego 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=UIDKPydxAFM Dziwię się, że nie ma jeszcze tematu o tej świeżynce serialowej. Krótko: serial powstaje w oparciu o powieść Phillipa K. Dicka o tym samym tytule, czyli - Naziści nie przegrywają wojny, a zajmują wraz z Japonią Stany Zjednoczone. Po pilocie jestem pozytywnie nastawiony, bo klimacik kipi, zdjęcia są przepiękne. Myślę, że warto czekać na kolejne odcinki, bo Amazon wykupił prawa do całego sezonu. PS. Ridley Scott producentem. Edytowane 28 lutego 201510 l przez Rozi
Opublikowano 16 lipca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=zzayf9GpXCI&feature=youtu.be Nowy trailer.
Opublikowano 16 lipca 20159 l W końcu łyknąłem ten pilot i stwierdzam, że jest całkiem solidny. Zresztą nie pamiętam, kiedy ostatnio oglądałem serial rozgrywający się w alternatywnej rzeczywistości (oprócz tych supernaturalnych, gdzie bóg i magia istnieją) więc to następny plus.
Opublikowano 9 października 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=zQhXKW5SwGA Ale rozgurw. 20 listopada wszystkie odcinki od razu dostępne.
Opublikowano 10 października 20159 l Kozacki zwiastun, obejrzałem ze 20 razy. Oby sezon trzymał poziom zwiastuna a nie pilota, który był tylko poprawny. Chciałbym żeby to był nr 1 tej jesieni, bo potencjał jest duuuży.
Opublikowano 12 października 20159 l To jest chyba jeden z niewielu settingów w USA, które są powszechnie znane a jeszcze niewyeksploatowane.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Ja oglądam i po 3 odcinkach jestem bardzo na tak. Na recenzje za wcześnie ale dobrze się ogląda i nawet narzeczonej się spodobało.
Opublikowano 9 października 20168 l Niewiem dlaczego gdyż średnio mi podszedł 1szy sezon pomimo Shang Tsunga to jaram sie.
Opublikowano 9 października 20168 l czy to nie jest przypadkiem doklejone na siłę, końcówka 1 sezonu była spaprana i nie do odkręcenia? Nie wiem dlaczego, ale chyba będę oglądał.
Opublikowano 9 października 20168 l Nie wiem co rozumiesz przez 'spaprana'. Pierwszy sezon widziałem, był dobry i twórcy od początku planowali ciąg dalszy.
Opublikowano 9 października 20168 l szan tsung budzi się w przyszłości na ławeczce, chyba zę nie odkryłem 4 dna, i to mu sie śniło. Edytowane 9 października 20168 l przez milan
Opublikowano 9 października 20168 l Jakiej przyszłości? On przeniósł się do alternatywnej historii - naszej.
Opublikowano 9 października 20168 l Jakiej przyszłości? On przeniósł się do alternatywnej historii - naszej. ok, to w takim razie co się dzieje w sezonie 2?
Opublikowano 10 października 20168 l Z trailera wnioskuję, że Shang jakoś wraca do swojej rzeczywistości chyba że sceny z nim to jednak alternative dimension.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l W 4 dni obejrzałem całość. Ale to było dobre Poziom wyżej niż pierwszy sezon. Gra aktorska, kostiumy, scenografia, muzyka niczym z Interstellar (w pewnych momentach) i intryga na poziomie top. Końcówka sezonu i przemówienie do 150 tys. Nazistów mocarne. Jedyny zarzut jaki mam do drugiego sezonu (do pierwszego także): dlaczego tylko 10 odcinków? Powinni po 13 na sezon robić. Edytowane 20 grudnia 20168 l przez Kymel