Skocz do zawartości

Kanye West - The Life Of Pablo

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kanye'go to sie sluchalo za czasow College Dropout, Late Registration i albumu Graduation z artami Takashiego Murakami.

Stronger do dzis dzien lubie.

Juz po Graduation zaczelo tak autyzmem zajezdzac ze sobie podarowalem.

Juz w nastepnym albumie 808's i Heartbreak plakal i wyl jak nawiedzony by w pozniejszych albumach dioblow zaczac przywolywac... XD

On wogole nie tworzy muzyki dla ludzi tylko dla samego siebie by sobie ego podbic...

Wystarczy sie wsluchac co on pitoli :/

A jak zobaczylem ze jego album bedzie sie nazywal Yeezus to sie przewrocilem rzeczy religijne by zostawil bo niektorzy wierza a to poszanowac by wypadalo.

Ale to on caly czas pitoli jaki to on nie jest wspanialy a wszyscy tacy niewyrozumiali XD

Wogole wtopka artystyczna bo kiedys dawno temu szanowalem a teraz to bym sie na to nawet nie odlal

Opublikowano (edytowane)

pewnie dlatego dwa ostatnie albumy tak kiepsko się sprzedały i nie zostały nawet odnotowane na żadnych listach przebojów.

Edytowane przez milan
  • Minusik 1
Opublikowano

A jak zobaczylem ze jego album bedzie sie nazywal Yeezus to sie przewrocilem rzeczy religijne by zostawil bo niektorzy wierza a to poszanowac by wypadalo.

xDDDD

http://www.billboard.com/articles/news/1568153/official-kanye-wests-yeezus-sells-327000-debuts-at-no-1-on-billboard-200-chart

https://pl.wikipedia.org/wiki/My_Beautiful_Dark_Twisted_Fantasy

No w ogóle :dynia:

Opublikowano

Habit, ostatnie dwa albumy Kanyego to jedyne które słucham, i uważam że są fenomenalne, to był prosty sarkazm ;]

Rozsmieszyły mnie argumenty kolegi na górze, przy czym jego sprawa.

• Plusik 1
Opublikowano

Habit, ostatnie dwa albumy Kanyego to jedyne które słucham, i uważam że są fenomenalne, to był prosty sarkazm ;]

Rozsmieszyły mnie argumenty kolegi na górze, przy czym jego sprawa.

Ah, no chyba że :/ Nie wyłapałem, bo MBDTF rzeczywiście słabo się sprzedał w stosunku do pozostałych (i oczekiwań) i myślałem, że może na tym opierasz swoją teorię. 

Opublikowano

vinyle akurat przeżywają drugą młodość także coś pier.dolisz żerome

Opublikowano

Ja wiem, że jesteś ku,rwa ciemną masą ale użyj czasem tego orzecha którego masz pod czaszką