Skocz do zawartości

Kanye West - The Life Of Pablo

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie ma, będzie pewnie dopiero w niedzielę, po występie w SNL.

Ponoć dzisiaj ma być.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

ja nie oglądałem całego, bo nie chciałem sobie odsłuchu albumu psuć, ale podobno wyrzucił Sie z wolves, poyebało mu się w (pipi)e

roziljusz, jak będziesz coś miał to wiesz co robić ;)

Edytowane przez 44bronx
Opublikowano

A .Paaka słuchałem i słucham codziennie i cały czas, najlepsza rzecz od dawna.

Opublikowano

Co ten murzyn odpier.dala, to ja nawet nie. Wczoraj miało być out, to Chance The Rapper chciał być na jeszcze jednym kawałku i poszli do studia XDDDDDD Dzisiaj jest SNL (u nas dopiero jutro), to może wtedy, kur.wa.

Opublikowano (edytowane)

Ten pier.dolony idiota atencjusz Shkreli coś znowu mieszał przy tym, podobno chciał za 10 milionów odkupić album XDDD

Chance <33333333

Edytowane przez Rozi
Gość ragus
Opublikowano

Takie tam chu,ju muju. Na razie szału nie robi, potem jeszcze na spokojnie odsłucham.

Opublikowano

Nie kupuje tego śpiewania

a, i mam dziecko  w drodze,u, a i jednego dzieciaka już na swiecie mam, no i tydzien temu naprawiłem światło  w garazu,  a i wyniosłem smieci.

Opublikowano (edytowane)

wejscie westa w famous XDDDDDDDDDDDDD

btw mnie się podoba jak na pierwsze odsłuchy, kilka bitów rozpievrdol (father strech my hands, famous, feedback), jest nieco chaotycznie i dziwnie, ale tytuł to tłumaczy jak dla mnie

Edytowane przez 44bronx