Opublikowano 15 lutego 20169 l To dobrze. Posłuchaj jeszcze Andersona .Paaka. Edytowane 15 lutego 20169 l przez Rozi
Opublikowano 16 lutego 20169 l Cała sytuacja z tym albumem to jest jakaś największa beka, te kardasziany zrobiły mu gąbkę z mózgu xDDD
Opublikowano 16 lutego 20169 l Famous Feedback FML Real Friends Wolves Facts Fade te fajne, reszta do wyj,ebania. dla mnie ta płyta to poziom Cruel Summer - kilka kawałków w porządku, ale nic niesamowitego. gdybym robił top 15 Westa, to raczej nic z wymienionych przeze mnie utworów by się nie załapało. mega zawód. rozpier,dol, żadnego ładu i składu, grzebanie żeby znaleźć coś wartego uwagi. nie do tego przyzwyczaił mnie pan West. Edytowane 16 lutego 20169 l przez ragus
Opublikowano 16 lutego 20169 l Chance the Rapper > Frank Ocean >>>>>>>>>>>>>> Kanye West Taka jest niestety prawda o tym albumie.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Nie pier.dol glupot. Chance to najwieksza kupa, strasznie mnie wku.rwia jego zwrotka. Album wkręca mi sie juz porządnie i siedzi mi fajnie wszystko oprocz fragmentu Feedback - I Love Kanye. No i wejscie bitu w Fade tez troche s(pipi)ił. Wersja z jakiegos klubu na yt wyrywala z butów.
Opublikowano 16 lutego 20169 l fade ma tak spier.odlony mix i master, że płakać się chce, o wokalach nie mówię, bo to jakaś paranoja, a był potencjał na przepiękny banger. Chance pięknie, przecież to jest chyba najlepszy rapowy moment na albumie. Największym problemem płyty jest to, że jest jawnie niedokończonym materiałem, a sam west jest gościem na swojej własnej płycie. byłbym zapomniał https://www.youtube.com/watch?v=lsJLLEwUYZM brawo kanje. Edytowane 16 lutego 20169 l przez 44bronx
Opublikowano 18 lutego 20169 l e tam, kosi zaje.bisty hajs na robieniu totalnych szmat i smiesznych butów, ruchał dobre du,py i a teraz posiadaczke takiej dupy nagrywa dobre płyty muzyczne i pewnie robi sobie z każdego beke a wszyscy się napinają, że jest pajacem bo coś tam napisał na twiterze czy przerwał komuś tam wystąpienie, no nie wiem jak dla mnie to nie jest tragiczne życie, no i do tego pewnie ma wielką kutange west/10 Edytowane 18 lutego 20169 l przez _Be_
Opublikowano 18 lutego 20169 l czezki musi wbić i mu zepsuść fejm i atencje w takim razie bo za bardzo się wozi murzyn (pipi)a
Opublikowano 29 lutego 20169 l 10 dzien slucham albumu i jestem mega zadowolony. Jednak nie moge napisac, ze jest to mistrzostwo swiata, bo kilka rzeczy mnie w(pipi)..o Wszystko jest genialne, wiec napisze tylko co mi sie nie spodobalo. - Father Stretch My Hands pr.2 - to w sumie Panda Desiignera, wiec mogli tutaj to odpuscic mimo, ze kawalek super. - Low Lights - nie wiem po co tutaj jest. Nie pasuje do niczego, nudne i skip all the time - Freestyle 4 - cudowny, miazdzacy beat i podklad w moim guscie - schizowo, baunceowo i wszystko cacy, ale ku..a 2 minuty? Serio? Powinien byc dluzszy i miec normalny tytul. Zmarnowany potencjal. - FML - Jak slysze Weeknda to prawie wymiotuje, bo jego kawalek Hills jest jednym z najgorszych jakie w zyciu slyszalem takze gosc jest u mnie spalony i w jego miejsce dal bym Swae Lee. Reszta wymiata. - Wolves - Byl mistrzoski, a zostal lekko zmieniony na gorsze takze tez musze to tutaj wpisac mimo, ze kawalek swietny, ale juz nie genialny. Reszta arcydzielo. Ciesze sie, ze Facts zostalo wrzucone w wersji Charliego Heata i to na plus, bo teraz jest swietny, wczesniej byl najwyzej dobry. Oczywiscie album 10/10
Opublikowano 29 lutego 20169 l Jakby Kanye zrobił album z jego dźwięków srania, to byś łykał po same kule.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Rozi przypominam ze się nim jaram od 15 lat, nie jak ty od momentu kiedy zrobił się sławny.
Opublikowano 1 marca 20169 l ale co to ma do rzeczy jak nagrał swój najgorszy album, który ty nazywasz arcydziełem?