Kogut 308 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Kiedy i gdzie w koncu? Ja bym z checia poznal ludzi z forum ale jakas paro dniowa eskapada na razie w gre nie wchodzi ;( Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 No ja pewnie jak bede to tylko jeden dzionek jeszcze tego samego powrót. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 No przecież to jest zaplanowane na jeden dzień właśnie. 12 września, sobota, Warszawa, Aleje Jerozolimskie. Wyżej butcher wrzucił link na fb, poza tym na ppe.pl są informacje. Też chętnie poznam kąsolomasniaków z forumka Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Ee jak 12 wrzesnia to nie ogarne nie ma szans, moze na jakis nieoficjalny albo 2016 sie zalapie Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 To jest 18tka psxe, więc za rok może nie być Cytuj
Pix 915 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Pytanie do organizatora - będą starzy redaktorzy czy tylko obecni? Ze starych redaktorów będzie Kali, Koso, Hiv, Ściera, Norby, Ural. Całkiem prawdopodobne, że dojedzie też Gamera i MyszaQ, Reszta pewnie potwierdzi swoją obecność/absencję w najbliższych dniach. To Ural już sobie nie podciera tyłka ikstrimem? Co za dwulicowy buc. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 http://www.ppe.pl/news-38422-extremalna_18_ka__jak_dotrzec_do_klubu_lucid_i_tanio_zanocowac.html Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ee jak 12 wrzesnia to nie ogarne nie ma szans, moze na jakis nieoficjalny albo 2016 sie zalapie Na pewno nie możesz? Ja niby dwunastego września do pracy idę, ale myślę czy by nie zagadać i się z ojcem nie zamienić jakoś Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 No, starzy forumowi wyjadacze i malkontenci... Extreme Party 2015 za nami, choć jeszcze kilka miesięcy temu pozostawało w sferze marzeń. Kto był, gdzie wrażenia? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 No, starzy forumowi wyjadacze i malkontenci... Extreme Party 2015 za nami, choć jeszcze kilka miesięcy temu pozostawało w sferze marzeń. Kto był, gdzie wrażenia? WKP? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) Nie byłem i żałuję. Chciałbym mieć fotkę ze Ścierą, Butcherem i Rogerem. No i oczywiście z Moniką i Kingą. Mam nadzieję że będzie video relacja? Na filmikach od userów widziałem typa z porządną kamerą. Edytowane 14 września 2015 przez aux Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Sobek latał z goPro na kiju, a "lepszy" sprzęt dzierżył ktoś inny. Ale nie mam pojęcia kto. Co mi najbardziej wpadło w oczy/co zapamiętałem? Po pierwsze, minę Urala, trochę zakłopotaną, trochę z cyklu WTF?! A wszystko przez pewnego uczestnika party, który latał ze Szmatławcem w ręku, miał otworzoną stronę ze stopką redakcyjną i pytał Urala kto jest kto. A ten tylko machał łapami na lewo i prawo pokazując odpowiednie osoby Po drugie, siedzącego na uboczu Pereza z Romkiem. Wiecie, tacy mistrzowie drugiego planu. Zgredzi w centrum uwagi a oni z boku. Siedzieli przy ladzie popijając piwko. W pewnym momencie ekipę Zgredów zabrała na scenę grupka osób chcąca zaśpiewać "sto lat". Zgredzi poszli w urodzinowych czapeczkach na głowach, a Perez z Romkiem popatrzyli na nich, po czym Romek ostentacyjnie wstał, ruszył za Zgredami i rzucił tekstem w stylu "a (pipi)ę, od trzech lat tutaj pracuję [...] idę z nimi" Fajny obrazek, jak dotarło do nich, że to również ich święto Ogólnie impreza na wielki plus. Ale tak jak wspominałem wcześniej. Odniosłem wrażenie, że znaczną większość stanowiły "młode osoby", które przyszły tylko po to by pograć za darmo w gry. Osoby, które czytają Extreme od zeszłego numeru, albo wcale. Pisząc inaczej, osoby, które przyszły pograć a nie świętować urodziny Szmatławca. Spodziewałem się tłumu osób, które czytają Extreme od pierwszego numeru, od 18 lat, a tu chyba lekki zonk Pluję sobie też w brodę, że nie zgłosiłem się do konkursu wiedzy o PSX Extreme. Pytania były banalne, ale mimo to niektórzy mieli z nimi problemy Jak choćby pierwsze pytanie o pierwszego Naczelnego PSX Extreme. Mina osoby, która odpowiedziała, że to Ściera (co okazało się oczywiście błędne), była bezcenna. No i to uczucie, gdy znasz odpowiedź na każde pytanie, ale niestety nie bierzesz udziału A pytania były całkiem udane. Jak choćby to, co oznaczało słowo "kapusta" w kontekście bijatyk? Albo na jakiej ulicy odbył się słynny rajd na krzesłach, czy kto przywiózł do redakcji PS2 wprost z Japonii (na długo przed polską premierą)? Albo jaką konsolę przewidzieli Zgredy, na długo przed jej powstaniem. Pozostaje zatem pytanie. Kiedy kolejne urodziny? Za rok? 3 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Jesli frekwencja i "oddanie" szmatlawcowi przeklada sie na sprzedaz to nastepne do "swietowania" beda nie urodziny tylko stypa. Cytuj
Kuba_Sobek 24 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Sobek latał z goPro na kiju, a "lepszy" sprzęt dzierżył ktoś inny. Ale nie mam pojęcia kto. Kręcił mój operator Kondziu, który robił już m. in. przy filmach z premier PS4 i Xboxa w redakcji, a także przy Paydayu, w którym zagraliśmy z Rogerem i Soqiem. Na 18 - tce robiłem raz za ikstrimową kingę przeprowadzając wywiady, a raz za żurawia, żebyśmy mieli fajne ujęcia z kijaka - wiem, że to debilnie wygląda, ale było bez dziubkowania, promise. Składam właśnie materiał. Stay tuned. 1 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Filmowanie z kija całkiem spoko, duży obszar można uchwycić. GoPro na końcu kija? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) Dzień dobry Pan Butcher! THE EXPENDABLES 4 od lewej góry, Kanabis, Mendrek, Kazub, Dave Czezky, Yano, od dołu Bjały, Yeah Bunny, no i Ja xd. ogólnie spoko, ludzie wiedzieli po co przychodzą, nie było chyba ludzi co weszli od "tak" bo akurat byli na zakupach, więc obeszło się bez wjeżdżania wózkiem zakupowym w standy ps4. Forumkowiczów było sporo, fajnie że zebraliście zgredów starych i nowych, że " chodziliście" po imprezie i gadaliście z ludzikami. Ogólnie zaatakowaliśmy Pereza by ten przeforsował ustawe plusikową. relacja i fotorelacja jest w stosownym temacie w dziale WKP xd Edytowane 14 września 2015 przez Orzeszek Cytuj
Kuba_Sobek 24 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Filmowanie z kija całkiem spoko, duży obszar można uchwycić. GoPro na końcu kija? Oczywiście, gopro w trybie wide. Cytuj
Perez 1 721 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Bardzo miło było poznać ekipę forumową, na którą udało mi się trafić (w sumie którą przedstawił Mendrek). Yano, obecnie obradujemy nad Twoim postulatem, aby dawać admina userowi z największą liczbą postów . Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) Dzień dobry Pan Butcher! THE EXPENDABLES 4 od lewej góry, Kanabis, Mendrek, Kazub, Dave Czezky, Yano, od dołu Bjały, Yeah Bunny, no i Ja xd. ogólnie spoko, ludzie wiedzieli po co przychodzą, nie było chyba ludzi co weszli od "tak" bo akurat byli na zakupach, więc obeszło się bez wjeżdżania wózkiem zakupowym w standy ps4. Forumkowiczów było sporo, fajnie że zebraliście zgredów starych i nowych, że " chodziliście" po imprezie i gadaliście z ludzikami. Ogólnie zaatakowaliśmy Pereza by ten przeforsował ustawe plusikową. relacja i fotorelacja jest w stosownym temacie w dziale WKP xd O kufa, tośmy się nieźle musieli mijać, bo tylko Mendrka widziałem Edytowane 14 września 2015 przez Emtebe Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 W Extrimie pewnie będzie relacja, ale teraz? Szykuje się coś na PPE? Jakieś filmiki, fotki, relacje? Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 obecnie obradujemy nad Twoim postulatem, aby dawać admina userowi z największą liczbą postów . No nareszcie , przekonałeś mnie żeby coś tu pisać. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 A kogo ty obchodzisz? 1 1 Cytuj
Manor 645 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 No, starzy forumowi wyjadacze i malkontenci... Extreme Party 2015 za nami, choć jeszcze kilka miesięcy temu pozostawało w sferze marzeń. Kto był, gdzie wrażenia? Było naprawdę fajnie, dzięki wam za zorganizowanie imprezy. Fajnie byłoby też gdyby odbywały się nieco częściej niż co 6 lat. 1 Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 A gdzie było jakieś info związane z tą imprezą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi