Skocz do zawartości

Liga PES 2015 Sezon 1 - Terminarz, Tabela, Wyniki

Featured Replies

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 20,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 kolejka:Gospodarz - Gość Shakhtar - Lilie CSK Moskwa - WestHam Ajax - Valencia Athletic - Bilbao PSV Udinese - Southampton 2 kolejka: Gospodarz - Gość PSV - Udinese Valencia - Athletic Bilbao WestHa

• WestHam 0-4 PSV PSV 2-0 WestHam   70% akcji po trójkątach i większość bramek, Faranell nie gramy tu w ten sposób, myślę że bez tego byś sobie poradził

• jak niektorzy mieli po 13minut i 46 sekund czasu na mecz raz na 11 dni i 14h to czemu sie dziwic   szkoda bo z racji posiadania juz pesa chetnie zagralbym w drugim sezonie

Opublikowano
  • Autor

Liga umarla. Gracze, ktorzy po 2 meczach zapadli sie pod ziemie, MacGaver, Faranel i inni powinni miec bana na kazda kolejna lige. Szczerze to nie chce mi sie juz tego prowadzic, moge komus przekazac plik, u mnie mozecie zaznaczyc walkowery.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  W dniu 27.04.2015 o 11:23, easye napisał(a):

Liga umarla. Gracze, ktorzy po 2 meczach zapadli sie pod ziemie, MacGaver, Faranel i inni powinni miec bana na kazda kolejna lige. Szczerze to nie chce mi sie juz tego prowadzic, moge komus przekazac plik, u mnie mozecie zaznaczyc walkowery.

Kilkanaście razy pisałem do osób będących online czy chcą grać i jeśli po 3 wiadomościach była głucha cisza, to co mam zrobić?:) Z tymi osobami, do których się odezwałem lub odezwali się do mnie, udało się zagrać. Ale spoko, mogę mieć bana na przyszłość w ligach :)

Opublikowano

ja rozegralem mecz z faranellem i nie było z tym problemu.