Kosmos 2 712 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Piszczie, z kim jeszcze nie grałem Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2015 (edytowane) Liga umarla. Gracze, ktorzy po 2 meczach zapadli sie pod ziemie, MacGaver, Faranel i inni powinni miec bana na kazda kolejna lige. Szczerze to nie chce mi sie juz tego prowadzic, moge komus przekazac plik, u mnie mozecie zaznaczyc walkowery. Edytowane 27 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Liga umarla. Gracze, ktorzy po 2 meczach zapadli sie pod ziemie, MacGaver, Faranel i inni powinni miec bana na kazda kolejna lige. Szczerze to nie chce mi sie juz tego prowadzic, moge komus przekazac plik, u mnie mozecie zaznaczyc walkowery. Kilkanaście razy pisałem do osób będących online czy chcą grać i jeśli po 3 wiadomościach była głucha cisza, to co mam zrobić? Z tymi osobami, do których się odezwałem lub odezwali się do mnie, udało się zagrać. Ale spoko, mogę mieć bana na przyszłość w ligach Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 ja rozegralem mecz z faranellem i nie było z tym problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi