Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Collection HD

Featured Replies

• Odpowiedzi 896
  • Wyświetleń 106,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ach, te złe graczyki nostalgia-fagi. Wspierają kasą leniwą korporację, zamiast emulator odpalić. Wstyd. Ha-tfu.    

• - MGS1 działa w oryginalnej rozdzielczości, czyli coś około 240-360p - 2 i 3 są żywcem wyjęte z HD Collection - no może nie do końca żywcem, bo 720p jest, ale w 30 klatkach - jebać kona

• Gdybym nie popełnił błędu życia - sprzedał PSX i PS2 to może i bym się zastanawiał po co mi ta kolekcja skoro tak mało zmian. Ale popełniłem ten błąd...   PS2 pamiętam ten dzień jak dziś, sp

Opublikowano

zawsze jakies misje w coopie :) ogolnie ten "dodatek" to nic wielkiego... no i raczej są to jedne z prostrzych misji, które polegają na: strzelanie - unik - strzelanie - unik - wezwanie zrzutu - strzelanie- ... i tak w kółko.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według IGN UK:

Metal Gear Solid HD Collection will hit PS3 and Xbox 360 on February 3rd 2012, Konami announced today.

Data z tego co wiem dotyczy UK, US i JP to nadal Listopad...mam nadzieje że jakiś delikatny błąd....

Opublikowano

no kuuurwaaaaa. na nic tak nie czekam jak na to a tu taki motyw. co oni niby tak dlugo tam robia? xD

Opublikowano

nie wiedziales ze w europie przesuneli date wydania na luty 2012? Ameryka i Japonia maja w listopadzie, a my musimy czekac ;/

Opublikowano

To samo jest chyba przy każdym MGSie, nie do wiary. Pamiętam, jak czekałem na Subsistence, w Japonii premiera była chyba w czerwcu 2006, jak dowiedziałem się, że dla Europy będzie jakoś w październiku tegoż roku, to zwątpiłem i kupiłem sobie zwykłą trójkę w metalowym pudełku.

Opublikowano

no, ale w sumie jak wyjdzie w listopadzie na amerykanskich psn to bedzie mozna ze skladek kupic za pomoca zdrapek ;p

Opublikowano

IMHO to nie ma większego sensu, takie importowanie gierki tylko dla mgs1... juz lepiej dokupic sobie zwykłą na CD z allegro lub zwyczajnie z pss (18zł chyba kosztuje )

Opublikowano

Wiem bo mam już MGS 1wszego. Ten japoński nie będzie miał trofeów?

Edytowane przez Spuczan

Opublikowano

To rzeczywiście import nie ma sensu. Dzięki.

Edytowane przez Spuczan

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ciezko bedzie wytrzymac od lutego.

recenzja spoczko, trofeum wpadajace na koniec to najlepsze trophy w historii ps3 xD

jest juz lista trofeow

jestem troche rozczarowany. roboty jest sporo (zbieranie dogtatow w dwojce i zwierzat w trojce), ale nie ma zlotego trophy za range big boss ;/

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

http://uk.ign.com/videos/2011/11/08/metal-gear-solid-hd-collection-video-review - recka IGN

Osobiście cieszy mnie możliwość transferu save'ów Peace Walker pomiędzy PS3 i PSP. Będę mógł kontynuować już zaczętą zabawę z wygodniejszym sterowaniem, a w razie czego powróci się do wersji przenośnej.

Opublikowano

gdzie najlepiej zamowic wersje us? bedzie normalnie dzialac na mojej konsoli? wiadomo cos czym bedzie sie roznila wersja europejska?

Opublikowano

PS3 nie ma blokady regionalnej dla gier z PS3 więc zadziała :)

Opublikowano

tylo save z pece walkera nie bedzie dzialac jesli masz eu wersje na psp ;]

kupic mozna... gdziekolwiek np ebay