Opublikowano 29 września 201113 l zawsze jakies misje w coopie ogolnie ten "dodatek" to nic wielkiego... no i raczej są to jedne z prostrzych misji, które polegają na: strzelanie - unik - strzelanie - unik - wezwanie zrzutu - strzelanie- ... i tak w kółko.
Opublikowano 25 października 201113 l http://www.siliconera.com/2011/10/25/first-look-at-metal-gear-solid-hd-on-playstation-vita/
Opublikowano 26 października 201113 l Według IGN UK: Metal Gear Solid HD Collection will hit PS3 and Xbox 360 on February 3rd 2012, Konami announced today. Data z tego co wiem dotyczy UK, US i JP to nadal Listopad...mam nadzieje że jakiś delikatny błąd....
Opublikowano 26 października 201113 l no kuuurwaaaaa. na nic tak nie czekam jak na to a tu taki motyw. co oni niby tak dlugo tam robia? xD
Opublikowano 26 października 201113 l nie wiedziales ze w europie przesuneli date wydania na luty 2012? Ameryka i Japonia maja w listopadzie, a my musimy czekac ;/
Opublikowano 26 października 201113 l To samo jest chyba przy każdym MGSie, nie do wiary. Pamiętam, jak czekałem na Subsistence, w Japonii premiera była chyba w czerwcu 2006, jak dowiedziałem się, że dla Europy będzie jakoś w październiku tegoż roku, to zwątpiłem i kupiłem sobie zwykłą trójkę w metalowym pudełku.
Opublikowano 27 października 201113 l no, ale w sumie jak wyjdzie w listopadzie na amerykanskich psn to bedzie mozna ze skladek kupic za pomoca zdrapek ;p
Opublikowano 28 października 201113 l IMHO to nie ma większego sensu, takie importowanie gierki tylko dla mgs1... juz lepiej dokupic sobie zwykłą na CD z allegro lub zwyczajnie z pss (18zł chyba kosztuje )
Opublikowano 29 października 201113 l Wiem bo mam już MGS 1wszego. Ten japoński nie będzie miał trofeów? Edytowane 30 października 201113 l przez Spuczan
Opublikowano 30 października 201113 l To rzeczywiście import nie ma sensu. Dzięki. Edytowane 30 października 201113 l przez Spuczan
Opublikowano 8 listopada 201113 l http://www.gametrailers.com/video/review-hd-metal-gear/723683 - recka GameTrailers.
Opublikowano 8 listopada 201113 l Tą kolekcję kupię głównie ze względu na Snake Eater, platyna murowana.
Opublikowano 8 listopada 201113 l ciezko bedzie wytrzymac od lutego. recenzja spoczko, trofeum wpadajace na koniec to najlepsze trophy w historii ps3 xD jest juz lista trofeow jestem troche rozczarowany. roboty jest sporo (zbieranie dogtatow w dwojce i zwierzat w trojce), ale nie ma zlotego trophy za range big boss ;/ Edytowane 9 listopada 201113 l przez Ölschmitz
Opublikowano 9 listopada 201113 l http://uk.ign.com/videos/2011/11/08/metal-gear-solid-hd-collection-video-review - recka IGN Osobiście cieszy mnie możliwość transferu save'ów Peace Walker pomiędzy PS3 i PSP. Będę mógł kontynuować już zaczętą zabawę z wygodniejszym sterowaniem, a w razie czego powróci się do wersji przenośnej.
Opublikowano 9 listopada 201113 l gdzie najlepiej zamowic wersje us? bedzie normalnie dzialac na mojej konsoli? wiadomo cos czym bedzie sie roznila wersja europejska?
Opublikowano 9 listopada 201113 l tylo save z pece walkera nie bedzie dzialac jesli masz eu wersje na psp ;] kupic mozna... gdziekolwiek np ebay