Dabman 104 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 i teraz dylemat, 3jka na XBOX360, czy 3jka na 3DS :-/ Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 wersja hd to tylko hd wersja na 3ds dostała nowe wstawki filmowe i kilka innych bajerow zwiazanych z mozliwosciami 3ds'a Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Mocno lecą w kule że mgs1 tylko w wersji jap Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 mgs kolekcja hd - azja - w przeliczeniu za PLN'y = 161zł mgskolekcja hd - eu z zavvi - w przeliczeniu na PLN'y = 148zł MGS z PSS = 18zł 161 - 148 = 13zł... faktycznie lecą w kulki... 5 zł w pelecy :confused: ale spoko japonczycy maja gorzej, bo płacą okolo 240zł za MGS 2+3 bez peace walkera (musza sobie go kupic osobno). Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 mgs kolekcja hd - azja - w przeliczeniu za PLN'y = 161zł mgskolekcja hd - eu z zavvi - w przeliczeniu na PLN'y = 148zł MGS z PSS = 18zł 161 - 148 = 13zł... faktycznie lecą w kulki... 5 zł w pelecy :confused: ale spoko japonczycy maja gorzej, bo płacą okolo 240zł za MGS 2+3 bez peace walkera (musza sobie go kupic osobno). Miałem na myśli Xboxa, chyba że to tylko w JAP i tylko na ps3 jest ten mgs1 to tematu nie było ;p Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 mgs1 trzeba by dodatkowo przerobic na potrzeby x'a, a tego sie raczej KojiPro. nie chce robic Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Gracie już czy czekacie do lutego? Na Allegro widzę że Świat Gier ma azjatycką wersję i się zastanawiam co zrobić. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 ja tam parcia nie mam... mam za to wszystkie te gry w oryginalnych wydaniach, a ta kolekcja to dla mnie tylko trofea, więc marna zachęta do zakupu Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Mam nadzieję, że w przyszłości wydadzą te gry osobno bo mnie z tej paczki najbardziej PW interesuje. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Mam nadzieję, że w przyszłości wydadzą te gry osobno bo mnie z tej paczki najbardziej PW interesuje. Mają być na PSN, ostatnio był jakiś news ze złapali mały poślizg z wydaniem tego cyfrowo. Na pewno jednak będzie. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) Dzisiaj do mnie przyszła wersja azjatycka z allegro. Wszystko jest po angielsku także super. MGS3 wygląda bardzo dobrze i chodzi w 60 fps, albo mi się wydaje albo dali lepsze teksturki. Komu nie chce się czekać do lutego to niech łyka bez zastanowienia. Tym czasem idę grać w Snake Eatera. Edytowane 1 grudnia 2011 przez Prot Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Ja też mam wszystkie gry w oryginalnych wydaniach a trofea mnie w ogóle nie interesują. Może kiedyś zaczną ale i tak to kupię. Pewnie razem z PS3ką. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 z kad najlepiej importowac? macie jakies sklepy co wysylaja normalnie do pl? jedyne co mi sie rzuciulo w oczy to aukcja na allegro jap wersja. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Świat Gier ma wersje azjatycką, ale na płycie też jest j. angielski. Wystarczy mieć ustawione w XMB j. angielski lub polski, a gra będzie po angielsku wtedy. Także można spokojnie brać tą wersje. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 a jak jest z trofeami? bo przede wszystkim o to mi chodzi(mam essential collectionn z us i reszte mgs'ow )? Cytuj
cithall 107 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Jeżeli chodzi ci o to czy są trofea w tej składance, to tak, są w każdej grze oddzielne tofea. Tak jak w God of War collection. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Jeżeli chodzi ci o to czy są trofea w tej składance, to tak, są w każdej grze oddzielne tofea. Tak jak w God of War collection. ehh ja troche przekombinowalem, mianowicie chodzi mi o to czy trofejki sa po jap czy tez po ang? Edytowane 2 grudnia 2011 przez p3r3z Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 ja tez chcialem kupic ta wersje, ale w sumie chyba jednak poczekam. to tylko dwa miesiace. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 No pewnie. Nie ma się co śpieszyć, a chyba każdy ma w co grać. Z wielką przyjemnością przejdę znów MGS2/3 na maxa. No, może nie ruszę European Extrimów, ale prócz tego zniknę po nocach i nie będzie mnie można znaleźć czy to w Groznyj Grad czy na platformach drugiej części. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Świat Gier ma wersje azjatycką, ale na płycie też jest j. angielski. Wystarczy mieć ustawione w XMB j. angielski lub polski, a gra będzie po angielsku wtedy. Także można spokojnie brać tą wersje. Eeee... Nie wiem czy to ich niedopatrzenie, czy o co chodzi jakby, ale z ich opisu na Allegro wynika, że w skład wersji którą posiadają wchodzi Peace Walker... A tego miało chyba nie być w japońcu? Cytuj
cithall 107 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 To jest wersja azjatycka BLAS czyli Hong Kong. Dlatego jest Peace Walker na płycie. Nie jest to wersja Japan jeśli ktoś tak myślał. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) Witam , ja tylko na chwilkę. Mam pytanie , w którym numerze PE był opis fabuły kolejnych części MGS-a ? Na pewno mam ten numer. Ostatnio postanowiłem pierwszy raz zagrać w MGS2. MGS z PSX-a ukończyłem ale mało co pamiętam z fabuły. Już na początku MGS2 pojawiają się nazwy jak : " Patriots" , "Cypher" , "Solidus" , "Big Boss" i inne. Niektóre kojarzę ale nie do końca. Inna sprawa to nie wiem czy powinienem do końca po jedynce już znać te nazwy. Tak czy siak o ile pamiętam opis fabuły w PE był chronologiczny i poprzestanę na przypomnieniu sobie historii oraz pojęć z pierwszej odsłony a może nie tyle pierwszej ponieważ przed wersją na PSX-a były jeszcze inne.. Z góry dziękuję za odpowiedź. EDIT : Chyba się jednak pomyliłem. Znalazłem tylko opis fabuły MGS4 ze wzmiankami do poprzednich części. Pewnie o tym myślałem a czas zatarł wspomnienia. Niestety jest to tekst który naprawdę nie ma jak czytać jeśli chcesz przypomnieć sobie tylko "urywek" z uniwersum. Nie ma chronologii , i nie można sobie przypomnieć fabuły danych części. Ot tekst dla niezainteresowanych odkrywaniem samemu lub dla tych którzy ukończyli gry a dalej nie zrozumieli o co chodzi. Edytowane 15 grudnia 2011 przez Sebastian Ś. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 (edytowane) jedziesz z filmikami na gt, jak mnie pamiec nie myli to mieli tam opisane poszczegolne czesci i dosc w miare fajnie im to wyszlo. jak bede mial chwilke to dodam linka do tego:-) edit1. link www.gametrailers.com/game/metal-gear-retrospective/6748 Edytowane 15 grudnia 2011 przez p3r3z 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 (edytowane) Kto się może orientuje czy można coś takiego w jakimś naszym sklepiku (tzn w Polsce) kupić?? http://www.zavvi.com...e/10532517.html Edytowane 23 grudnia 2011 przez pawelgr5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi