cithall 107 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 To jest exclusive tylko dla Zavvi i u nas tego nigdzie nie kupisz. Chyba że ktoś sprowadzi z UK i wystawi na allegro. Cytuj
boulitomek 0 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 zakupiłem MGS HD collection (USA) na pudełku pisze że obsługuje 480p,720p,1080i,1080p ,ale po załączeniu gry maksymalna rozdzialka to 720p, inne gry chodzą w 1080p bez problemu, o co chodzi, po wyłączeniu w menu opcji wyświetlania 720p ( i to pomogło np.w prince of persia hd i w God of War III),obraz przełancza sie na 480p .Czy ktoś może pomóc. telewizor panasonic G20-plazma 42' Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 mozliwe, ze tylko PW dziala w 1080p (osobiscie nie testowałem) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 mam pytanie do tych co już grali - czy w mgs2 można zmienić kamere na taką jaka jest w mgs3 subsistance? czy trzeba sie męczyć z kamera od góry? wiem że to da sie przeżyć bo juz tak kiedyś rpzeszedlem gre, ale gdyby była mozliwosc zmiany kamery na "nowocześniejszą" (nie od góry tylko tpp) to by byl powazny argument zeby kupic ta kolekcje i odświeżyć sobie MGSa Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 ja mam z kolei inne pytanie. da sie ustawic w mgs3 kamere klasyczna? czy trzeba grac na tej nowej? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) nawet w mgs3 subsistance (na ps2) dało sie ustawic kamere klasyczną, wystarczyło chyba wcisnąć prawą gałke i kamera wracała do górnej pozycji, wiec pewnie tutaj też mozna to zrobic. (nie trzeba bylo nawet zmieniac tego w menu, tylko mozna bylo szybko zmieniać gałką) chociaz osobiscie mi bardzo ale to bardzo niewygodnie biegało sie po lesie z kamera z góry Edytowane 8 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
cithall 107 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 mam pytanie do tych co już grali - czy w mgs2 można zmienić kamere na taką jaka jest w mgs3 subsistance? czy trzeba sie męczyć z kamera od góry? Nie ma takiej kamery w MGS2. Jest tylko izometryczna jak w oryginale z PS2. ja mam z kolei inne pytanie. da sie ustawic w mgs3 kamere klasyczna? czy trzeba grac na tej nowej? Tak, można to zmienić w opcjach. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 (edytowane) ! Od czasów drugiej części upłynęło już tyle czasu że prawie zapomniałem 50 % gry. Mam nadzieję że po takim czasie gra nie zestarzała się tak bardzo i mnie nie odrzuci od monitora;) Edytowane 24 stycznia 2012 przez GwynBleidd_79 Cytuj
boulitomek 0 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 na razie skończyłem MGS 3 -też bałem się ,że mnie odrzuci od telewizora -takie odczucia miałem przy God of War Collection ,ale nic takiego nie miało miejsca , teraz pykam w MGS Peace Walker i w końcu da się tym sterować bo na psp nie dawałem rady. naprawdę dobrze 40 $ , już się ślinię na Son of Liberty ,ale najpierw łykne MGSa 1 na gemcebe żeby przejść kolejno wszystkie części naprawdę dobrze wydane 40 $ Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Ultima już ma grę, a ja mam pytanie: czy Ktoś już widział HD Collection w sklepach na terenie Polski? Saturny, MediaMarkty, Empiki? Będę wdzięczny za informacje Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 dzwonilem do media markt, ponoc maja miec jutro. juz mi sie podnioslo pracie, ale typ podal cene - 209 pesos. zamowilem wiec na necie za 167 pesos z wliczonym kurierem. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Jutro powiadasz za dwiesta, hmmm... liczyłem jednak że trochę taniej u nie idiotów to będzie Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Kolekcja cud, miód, malina, ale z zakupami poczekam aż stanieje, czyli dłuugo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 ja też sie nastawiam na kupno ale chyba niekoniecznie na premiere, poczekam az bedzie za 120zł albo mniej ale juz teraz mam pytanie - w jakiej kolejnosci najlepiej grać zeby ogarnąć cąłkowicie fabułe ? w kolejnosci wychodzenia gier czy w kolejnosci czasowo-chronologicznej (czyli mgs3 -> PW -> mgs1 ->mgs2 ->mgs4)?? mam mgs1 orginał i psxa ktory chyba jeszcze sie odpala, wiec moglbym poleciec po całej serii Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 graj tak jak gry wychodzily, czyli 1, 2, 3, 4, pw. chronologicznie byloby 3, pw, 1, 2, 4. jak masz duzo samozaparcia to pomiedzy PW a 1 wstaw dwie czesci z msx'a ;p ja polecam grac tak jak gry sie ukazywaly. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 zagraj w kolejnposci wychodzenia, mozliwe ze bedziesz mial burze mozgow po coraz to dalszym przechodzeniu nast czesci.... jedno bedzie wynikac z 2 czemu tak a nie inaczej;-) ja gralem wg kolejnosci wychodzenia i nie zaluje(nie bylo wtedy innego wyboru:) nie jestem pewny co do PW bo sam musze go ograc.... nie moge sie doczekac jutra i swojej kopi z sklepu PE;) Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Zacznij od MG1 i MG2, potem MGS, MGS2, MGS3 no i MGS4. Przejście dwóch pierwszych gier MSX-a da ci taką wczówę, że hej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) ogolnie to ja juz przeszedlem wszystkie częsci (w tym 1 i 3 wielokrotnie) ;p moja ulubiona to 3 , a najbardziej mnie zmusiła do zastanowienia 4 ale gdybym kupował ten zestaw to pomysalem ze moze w koncu bym zagral z próbą prześledzenia calej fabuły. bo np w jedynke gralem bardzo dawno (jak wyszła) i podobala mi sie ale samej fabuły to jednak nie zakumalem (to ze ktos tam wykonuje misje itp , ale calej tej otoczki nie obcziłem) , mgs2 troszke mniej mi podszedł (pewnie dlatego że przechodzilem go po mgs3 z tą lepszą kamerą i ciezko mi bylo przebrnąć przez widok z góry) ogolnie to moje pytanie dotyczylo wlasnie jak najlepszego skumania fabuły , dlatego zastanawialem sie nad przejsciem względem chronologi fabularnej a nie tej jak gry wychodziły Edytowane 3 lutego 2012 przez Yano Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Nie wiem, czy ta informacja się Komuś przyda, ale w Bydgoszczy gra jest do kupienia w Saturnie w Focus Parku. MM będzie miał dopiero w przyszłym tygodniu. Cena w Saturnie - 199zł. Ja kupiłem, jestem maniakiem serii Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 W krakowie cena identyczna i chyba własnie dlatego nie kupiłem (mimo że nadal jest to moja ulubiona seria - zmieni się to jak Kojima nie zacznie nowych wątków w MGS 5 bo rozciąganie tego samego juz nie jest śmieszne...). Gry na pewno kupię ale chyba z zavvi albo gram.pl. Sam nie wiem dlaczego ale najbardziej chce zagrać w MG i MG2 z MSX'a Nigdy nie ukończyłem (choć oczywiście fabułe znam) no i jestem maniakiem staroci Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Na Pietrynie w Łodzi 179zł od wczoraj. Jakby ktoś chciał namiat to na priva ,mam gdzieś ich numer. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 jestem pod wrazeniem, ogrywam moje najwieksze hiciory znowu, ciekawe co mnie czeka w przyszlosci jak beda wydawac na ps4 hiciory z ps3, taki god of war 3 z podbita grafika. jeeeee, dawac 1 Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Za(pipi)isty pomysł z tą kolekcją HD Właśnie ogrywam 2 potem biore sie za 3 a na deser PW Oczywiście w planach jest ukończenie w 100% Masakra grania na pare miesięcy! Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 jestem pod wrazeniem, ogrywam moje najwieksze hiciory znowu, ciekawe co mnie czeka w przyszlosci jak beda wydawac na ps4 hiciory z ps3, taki god of war 3 z podbita grafika. jeeeee, dawac Za(pipi)isty pomysł z tą kolekcją HD Właśnie ogrywam 2 potem biore sie za 3 a na deser PW Oczywiście w planach jest ukończenie w 100% Masakra grania na pare miesięcy! nie dobijajcie mnie nawet.... ja nadal nie mam swojej kopi:( Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Wyrazy współcucia Ja czekałem przy sklepie 2 h bo...dostawa sie opużniła,myślałem że zniosę jajko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi