geenoff 0 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 (edytowane) ' timestamp='1329558513' post='2560500'] W szafce poszukałem starego numeru Neo-Plus ze sławną recenzją Grabarza w której pisze on, że po ukończeniu MGS 2 ludzie "stają się lepszymi" Polew jeszcze lepszy niż wtedy. Jak Ktoś ma ten numer, polecam. Jak w ogóle przeszła ta recenzja do druku, pewnie do tej pory sam Gulash się zastanawia Pamiętam ten tekst, już w tedy miałem z tego niezły ubaw Aż bym to też sobie jeszcze raz przeczytał ale nie chce mi się grzebać w czeluściach mojej piwnicy za poszukiwaniem tego numeru To nic, najlepsza recenzje napisal HIV. Stwierdzil, ze lepiej kupic buty na zimie, niz ten interaktywny film. Bardzo kontrowersyjna, szczera recka, ale podpisuje sie pod nia. Ambicje rezyserskie Kojimy wziely gore, niz dobry gameplay. Niestety pan Hideo popelnil ten sam blad i w czworce. Edytowane 8 marca 2012 przez geenoff Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Walek brednie i herezje opowiadasz Jak dla mnie to MGSy nawet taka 2 nie jedna dzisiejsza gre przebijają tzn.masowo wydawane płytkie,bez polotu i fantazji wyciagacze kasy Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Recenzje Grabarza i HIVa podzieliły wówczas Graczy na dwa obozy. Pamiętam te zażarte dyskusje kto miał rację. Obaj dziennikarze dostali po du.pie. Kilka numerów pózniej atmosferę uspokił Myszaq wręczając 9 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 dla mnie dwojka jest tylko troche gorsza od jedynki. w sumie moj ranking pokrywa sie z tym jak gry sie ukazywaly. 1 > 2 > 3 > 4 w dwojce do spotkania z amesem do konca jest juz ostra jazda jesli chodzi o scenariusz, co mi akurat bardzo odpowiadalo. 1 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 W końcu znalazłem chwilkę, odpakowałem moją kolekcjonerkę i zacząłem sprawdzać poszczególne części. Trójka wygląda świetnie (mój MGS numer 1). Grafa w trójce zawsze robiła na mnie wrażenie i tym razem również. Ależ jestem szczęśliwy że będę mógł jeszcze raz przejść tą część na dużym TV, z fajnie pomyślanymi trofeami. Później odpaliłem Peace Walkera (nie grałem nigdy) na którego oprawę trochę narzekano w recenzjach. Na szczęście nie jest tak źle, BB ładnie wygląda, miejscówki są całkiem fajne. Bałem się trochę o sterowanie które zawsze było wymagające w Metalach, ale tu również jest okej. Dwójki nie miałem czasu odpalić, ale domyślam się że też ładnie wygląda i chodzi. Od teraz jestem wielkim fanem HD kolekcji i nie mogę się doczekać na Devil May Cry. Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Panowie da rade w trójeczce rozjaśnić obraz? bo ni jak nie moge. dzieki za odp Edytowane 23 marca 2012 przez benito82pl Cytuj
geenoff 0 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Wie ktoś może co daje aktualizacja do Metal Gear Solid Collection HD? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ja tam big shella odpuscilem po 5 minutach, poprostu nie potrafilem. Za to MGS3 to dzielo sztuki, takie samo, jak te 8 lat temu Cytuj
Metal 4 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Panowie. Jedno pytanie, bo niechcący straciłem disc1 MGS3S i cały MGS2Sub + MGS(PSX) (dodatkowo REZ). MGS3 w kolekcji ma stałe 60fps? Dla mnie jedynym minusem 3 na PS2 bylo 30(25PAL)fps i brak panoramy, ale widescreen wiem, że jest. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 tak, btw. współczuję straty REZ'a chyba, ze to był pal na ps2 to już mniej :> Cytuj
ubol 59 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 MGS3 w kolekcji ma stałe 60fps? Dla mnie jedynym minusem 3 na PS2 bylo 30(25PAL)fps i brak panoramy, ale widescreen wiem, że jest. Podczas totalnej rozpierduchy gra przeistacza się w istne slow-motion. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 To prawda, najgorzej gdy walą w nas granatami albo pojawia się liczna grupa żołnierzy. Ale jak się gra po cichu to gra działa idealnie. Wkrótce dotrę do finałowej walki, podobno tam trochę lecą klatki. Gram od paru dni, badam każdy zakamarek i stwierdzam że to udana konwersja. Ślicznie ta gra wygląda, audio też na medal. Do oceny idealnej zabrakło niewiele. Najbardziej brakuje małpek i koszmaru Snejka z więzienia. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Kupiłem Kolekcję na PS Vita zamiast na PS3, bo chciałem poczuć się tak jakbym miał w co grać na tej konsolce... Ehem, anyway... gra się bardzo przyjemnie, a dodane ficzery do vity też ciekawe (udeżanie z noża stabem za pomocą tylnego panelu, czy możliwość zoomowania przerywników filmowych)...boli tylko brak Peace Walker'a. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 zamówilem sobie tez (na vite) i takie pytanie czy ta edycja posiada rozszerzone wersje substance i subsistance czy to tylko podstawki? bo nigdzie nie ma jednoznacznego info -_- na pudełkach wersji azjatyckiej tylko napisali, ze jest tam mg1+2. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 ja tera gram w pis łokera. musze przyznac, ze dobrze sie bawie. motyw z budowaniem outer heaven miazdzy jadra. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 pis łoker akurat jest dobrą grą, tylko... fabularnie jest po prostu głupi. reszta in plus Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Ja własnie dostałem swoją kopię,wersje na Ps Vite, jeszcze nie grałem ale ku mojemu zdziwieniu w pudełku z grą znalazłem papierową,27 stronicową pełnoprawną instrukcję obsługi. No po prostu cud się stał,oczywiscie na plus. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 rozśmieszył mnie ten mini plakat w instrukcji x) no ale spoko, JEST. ogolnie reedycja hd spoko, tylko boli brak tego PW... muszę porównać sobie kolka scen z PS2, bo mam wrażenie, że modele postaci i obiektów nieco ucierpiały na rzecz liftingu twarzy i ratowania kl/s. chyba, ze wwzystkie niedoróbki sa teraz bardziej widoczne przez to nieszczęsne sHD Cytuj
Mr Hyde 8 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 czy ta edycja posiada rozszerzone wersje substance i subsistance czy to tylko podstawki? bo nigdzie nie ma jednoznacznego info -_- na pudełkach wersji azjatyckiej tylko napisali, ze jest tam mg1+2. MGS2 jest w wersji Substance z VR i Snake Talse. Nie wiem co było w Subsistance Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 spoko, spoko pytanie nie było aktualne juz 2tyg temu Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Robi Ktoś calaka w MGS Hd Collection? Twardo przebijam się przez te wirtualne misje, mega męczące dziadostwo Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 ja zrobilem calaka w trojce, w dwojce zostalo mi snake tales i vr. peace walker na chwile obecna po prostu ukonczylem, zabiore sie za calaka po dwojce. vr daja niezle popalic. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Witam. Jest ktoś chętny pomóc w Peace Walker w EXTRA OPS w misji 118? Samemu nie daje rady (kończy się ammo, a supply nie starcza) + pomoc w trophy VERSUS OPS All Rules. Czas mam wieczorami, hs jest. Ślijcie inv na PSN Alu3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi