SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Those of you with older PlayStation 3 instruments can use them with no additional hardware on PlayStation 4. By itself, Rock Band 4 will cost you $59.99. Those hoping to play on Xbox One with legacy gear will need to purchase a bundle including an adapter for $79.99. Nowe piosenki .38 Special – “Caught Up In You” Arctic Monkeys – “Arabella” The Both – “Milwaukee” Cake – “Short Skirt/Long Jacket” Little Big Town – “Little White Church” Lucius – “Turn It Around” The Mighty Mighty Bosstones – “The Impression That I Get” The Protomen – “Light Up The Night” Soundgarden – “Superunknown” Tijuana Sweetheart – “Pistol Whipped” Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) Pełna lista piosenek .38 Special – Caught Up in You 4 Non Blondes – What’s Up? Aerosmith – Toys in the Attic Arctic Monkeys – Arabella Avenged Sevenfold – Hail to the King Benjamin Booker – Violent Shiver The Black Keys – Fever The Both – Milwaukee Brad Paisley ft. Keith Urban - Start a Band Brandie Carlile - Mainstream Kid Cake – Short Skirt/Long Jacket The Cure – Friday, I’m in Love Dark Wheels - V-Bomb Disturbed – Prayer Dream Theater – Metropolis, Pt. 1: The Miracle and The Sleeper Duck & Cover – Knock ‘Em Down Eddie Japan – Albert Elvis Presley – Suspicious Minds Fall Out Boy – Centuries Fleetwood Mac – You Make Loving Fun Foo Fighters – The Feast and the Famine Gary Clark Jr. - Ain't Messin 'Round Gin Blossoms - Follow You Down Grouplove - Tongue Tied Halestorm – I Miss the Misery Heart – Kick It Out Heaven’s Basement – I Am Electric Imagine Dragons - I Bet My Life Jack White – Lazaretto Jeff Allen - Recession Johnny Blazes and the Pretty Boys - Cold Clear Light Judas Priest – Halls of Valhalla The Killers – Somebody Told Me Lightning Bolt – Dream Genie Little Big Town – Little White Church Live – All Over You Lucius – Turn It Around Lynyrd Skynyrd - That Smell Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk The Mighty Mighty Bosstones - The Impression That I Get Mumford & Sons - The Wolf The Outfield – Your Love Ozzy Osbourne – Miracle Man Paramore – Still Into You The Protomen – Light Up the Night Queens of the Stone Age – My God is the Sun R.E.M. - The One I Love Rick Derringer – Rock and Roll, Hoochie Koo Rush – A Passage to Bangkok Scandal – The Warrior Scorpions – No One Like You Slydigs – Light the Fuse Soul Remnants – Dead Black (Heart of Ice) Soundgarden – Superunknown Spin Doctors – Little Miss Can’t Be Wrong St. Vincent – Birth in Reverse System of a Down – Spiders Tijuana Sweetheart – Pistol Whipped Van Halen – Panama Van Morrison – Brown Eyed Girl The Warning - Free Falling White Denim – At Night in Dreams The Who – The Seeke Edytowane 14 września 2015 przez marekjw2523 Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Ktos juz moze ma ?? I jak wyglada sprawa kompatybilnosci poprzednich czesci darmowe/platne dlc ?? Cytuj
akadyjczyk 14 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) ile cebulonów kosztują dodatkowe piosenki ? trzeba być po(pipi)anym żeby kupić nowy zestaw za 1500zł, gdzie używane komplety perka,gitara,mikrofon do ps3 stoją po 200-400zl na olx. Edytowane 29 października 2015 przez akadyjczyk Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Ktos widzial w polsce ten adapter do xo? Z Us to nie usmiecha mi sie sciagac i pozostanie mi odpuscic... Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Do tego perkusja bez talezy. Musialo by mnie po..ac bym to kupil. Dokładnie, THIS. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Chcialem odradzic zakup tego go.wna jak by ktos chcial przypadkiem. No chyba, to jedyne co usprawiedliwia zakup, ze ma zakupione juz wiele piosenek i posiadal wczesniejsze gry i moze je dodac do konta. W innym wypadku to najbardziej zenujaca setlista jaka mozna bylo wydac. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Jak to sie kupuje DLC do tego w Polsce? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) Nie wiem jak z "czwórką", ale do trójki kupiłem poprzez założenie konta PSN na UK i doładowanie konta przez Allegro. Pytałem na profilu PlayStation Polska, to kazali mi dzwonić do wydawcy EA , a i dodali, że posiadanie drugiego konta z fikcyjnymi danymi, jest nielegalne MichAelis, kupiłbyś kompa, to byśmy pograli na Steamie, tutaj wszystko działa Edytowane 11 czerwca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Jak ktos zamawial z zavvi to dzisiaj chyba w koncu wysylaja te band packi mi wyszlo 435zl czy jakos tak Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 No mi też wyslali, bedzie grane. Tylko DLC musze ogarnac, bo soundtrack marny Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 (edytowane) Skad taka promocja na Zavvi, czy to bedzie juz normalna cena? Bo chyba sie skusze Edit: A co ze soundtrackiem? Bede musial kupowac na uk storze zeby dodatkowe utwory czy konto z pl tez bedzie wspolpracowac? Zreszta na polskim storze jest kilka piosenek na krzyz... Edytowane 25 czerwca 2016 przez Redmitsu Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Z tym DLc to trochę lipa, nie można kupić z poziomu gry w naszym kraju Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Przymierzam się do zakupu RB4, ale właśnie - jak to jest z tymi DLC? Da się je jakoś zakupić na PS4 nie robiąc konta US? A nawet jeśli trzeba kupić przez konto US, to jak to pogodzić z moim kontem głównym na PS4? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Tylko inne konto, ale DLC po zakupie jest dostepne na wszystkich kontach na konsoli. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 To jutro trzeba będzie założyć, bo już mam mokro na myśl o tym utworze: Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Zamówiłem sobie RB4 z ultimy (to, co to ta fajna promocja jest za 140zł). Mam nadzieję, że ruch jest na multiku ;P Jak tam sprawa wygląda? Są problemy ze znalezieniem ludzi, czy szybko można znaleźć dobrą ekipę? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) Też zakupiłem w Ultimie. Właśnie idę odebrać z Paczkomatu. Można gdzieś tanio zakupić samą perkusje? Edytowane 12 października 2016 przez Emtebe Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) Chyba jedynie ebay pozostaje ;c Może mi ktoś powiedzieć, czy bezprzewodowa perka z Band Hero (PS2), do której jest dołączony odbiornik, zadziała z RB4 na PS4? Z tego, co mi wiadomo, to instrumenty z PS2 działają na PS3. Czy tak samo jest z nową generacją? Edytowane 12 października 2016 przez Bojan_Zaw Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) A ja mam pytanie o sklepik Rock Band. Jak mam zakupić nowe utwory skoro przy 90% nie pokazuje mi cen, a jak chce kupić to wywala błąd? Przy utworach czy paczkach z utworami nie wczytują się ceny. Mam je tylko przy nowo dodanych utworach, około 8 zł za utwór pokazuje, ale i tak nie przy wszystkich mam ceny. Jest jakiś sposób na to?? Edytowane 15 października 2016 przez Emtebe Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Trzeba kombinować z kontem na UK lub USA. Tylko coś niespecjalnie chcą one się łączyć z moim PayPalem z polską kartą, więc za wuja nie mam pojęcia, co z tym fantem dalej. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Serio? Aż tak to jest spierdzielone? Widzę normalnie utwory w sklepiku, w grze - ale nie mogę ich kupić? Co to za (pipi) ma być? Jak kupię coś z poziomu brytyjskiego konta PSN, to będę widział te utwory gdy się zaloguje na swoje polskie konto? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Kilka postów wyżej to napisałem przecież. Tak trzeba przelogować się na konto UK, wtedy wszystko dziala. na PL widać wszystkie kawałki, ale dostępne są tylko te, które są na naszym PSN czyli jakieś 15szt. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) No to się nie dziwię, że gra z ponad 600 zł, kosztuje aktualnie jakieś 130 zł z gitarą, jak takie (pipi) jest odwalane z DLC. Rozegram wszystkie utwory i gra trafi w karton. Ale bubel. PS. "Rivals" na polskim store penie też się nie pojawi? Edytowane 15 października 2016 przez Emtebe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi