Skocz do zawartości

Kendrick Lamar - To Pimp A Butterfly

Featured Replies

Opublikowano

To Pimp A Butterfly >>> GKMC

"I" w wersji albumowej to zupełnie inny, lepszy utwór.

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 5,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cisza bo pewnie wszyscy oczekiwali bangerków, a tu dżezowo-fankowy album. Najbardziej hajpowany obecnie raper robi sobie album taki jaki chce. Piękne.

• Bardzo go lubię i robi bardzo super muzykę, ale lata 90 to jednak najlepszy okres dlaa rapu.

• No dobra, ale Kendrick to niee jest cały Rap dzisiaj. Zgadzamm się, że jest super, alee oprócz niego jest jeszcze mnóstwo karakanów.   Ciężko z Wami dyskutować, bo mam 100% pewności, że 16-17 lat t

Opublikowano

jak sie czujecie sluchajac plyty kolesia ktory podskornie pewnie wami gardzi, tylko dlatego bo jestescie biali???

Opublikowano

jak sie czujecie sluchajac plyty kolesia ktory podskornie pewnie wami gardzi, tylko dlatego bo jestescie biali???

skąd ty takie wnioski wyciągnąłeś? jeśli mówisz o the blacker the berry to raczej jest krytyka konstruktywna a nie ślepy rasizm 

Opublikowano

Chociazby z tego ze wielbi nelsona mendele, terroryste odpowiedzialnego za smierc tysiecy ludzi, takze czarnych

Opublikowano

ty ale bity fajne

Opublikowano

Przed "To Pimp a Butterfly" postanowiłem sprawdzić "Good Kid, m.A.A.d City". Dam 3/5, za fajne refreny i beaty. Powiem szczerze, że Kendrick nie nakręcił mnie na swoją najnowszą płytę, ale i tak sprawdzę, bo poziom jest 20 lat przed polskimi sebixami i ładnymi chłopcami co to wrzucają hasztagi i słeg.

Opublikowano

a to też racja. Ale rozumiem ze spr juz Earla, np przeswietna plyte Doris?

Opublikowano

Co prawda nie przesłuchałem jeszcze płyty od deski do deski, ale Wesley's Theory mnie rozyebało. Póki co, dla mnie najlepszy kawałek na tej płycie.

Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Saksofonista Kendricka- Kamasi Washington wydał solową płytę, jest całkiem niezłym sztosem, jak komuś przypadły do gustu aranżacje na TPaB to powinnien posłuchać tego

homepage_large.0441ce5e.jpg

https://soundcloud.com/brainfeeder/kamasi-washington-re-run-home

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wreszcie coś porządnego odkryłeś.

Opublikowano

powiedział rozi xD

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak tam? Słuchacie tego arcydzieła nadal?

https://instagram.com/p/7Zfg_9j7XL/

Niedługo wideo do 'Wesley's Theory'

WHEN I GET SIGNED HOMIE I'MMA ACT A FOOL

Opublikowano

Wiadomo, jeden z najlepszych albumów wszech czasów.

ANYBODY CAN GET IT - THE HARD PART IS KEEPIN IT MUTHAFUCKA

Opublikowano

to cuck a butterfly xDDDDDDDDDDDDDDDd