Gość ragus Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Tak. Od 2 dni zapętlony leci. GET GOD ON THE PHONE Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 No dobra, ale Kendrick to niee jest cały Rap dzisiaj. Zgadzamm się, że jest super, alee oprócz niego jest jeszcze mnóstwo karakanów. Ciężko z Wami dyskutować, bo mam 100% pewności, że 16-17 lat temu rapu nie słuchaliście, a patrzycie na oldschool w tej dziedzinie tylko przez pryzmat dzisiejszej muzyki. e tam, od czasów MF Doom'a nie było kogoś tak dobrego w rap grze, wiesz ten rap z lat 90 to klasyk wiadomo nas, wu tang, atcq i nadal dobrze mi sie tych płyt słucha ale nie ma co żyć sentymentami Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Dlatego podkreślałem, że Kendricka bardzo lubię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi